Gil-galad написа:Бабел отиде в Хофенхайм....дано това да е добре за трансфера на Суарес
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... hoffenheim
Не го вяврвам!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:Бабел отиде в Хофенхайм....дано това да е добре за трансфера на Суарес
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... hoffenheim
liverpool-4ever написа:Не го вяврвам!
MaCuMo написа: Така че до края на трансферния прозорец нищо няма да е ясно!!!
MaCuMo написа:liverpool-4ever написа:Dzheff Едно изречение ме издразни от коментара ти. Цитирам "..., който съм сигурен че работи в момента за по-малко пари от очилаткото... ". Според теб наистина ли КРАЛ КЕНИ работи за парите?
Ясна ми е идеята ти че Кинг Кени работи със сърцето си, но все пак взема заплата. Точно такава е и идеята на Дзеф - че Комоли работи за парите и се е паразил за заплата, а Краля е нямал такива помисли, за него е важно да е в Ливърпул, няма значение от парите!!!
styopa написа:MaCuMo написа: Така че до края на трансферния прозорец нищо няма да е ясно!!!
Е вече на 99% е ясно че ще вземем нов човек в нападението.
Liverpool forever_95 написа: Все пак е факт че вкара много голове, но в първенство като Холандското. Ако беше в първенство като Испанското или Английското тогава щеше да е абсолютно реална тази сума-30 милиона. Все пак в Англия или Испания да вкараш 49 гола от 48 мача не е малко, но първенството в Холандия не е толкова силно.
MaCuMo написа:Liverpool forever_95 написа: Все пак е факт че вкара много голове, но в първенство като Холандското. Ако беше в първенство като Испанското или Английското тогава щеше да е абсолютно реална тази сума-30 милиона. Все пак в Англия или Испания да вкараш 49 гола от 48 мача не е малко, но първенството в Холандия не е толкова силно.
Абсолютно си прав, и примери има доста за това голмайстора на Холандия да не може да вкарва в Англия - веднага се сещам за Кежман и Алфонсо Алвеш!!! Но аз харесвам и искам Суарез не заради бройката голове които е вкарал там, а заради стила му на игра и техниката която притежава. Заедно с Торес биха били невероятна машина, кошмар за всяка защита!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта