Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Уигън Атлетик - Ливърпул 21.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот LFC1892 » 22 дек 2011 00:57

venomcho написа:добре де едно на ръка, че Луис сам си я изработи дузпата, ами това е точно неговия Ден - ми дай му я да скъса мрежата със злоба и да се прибере със самочувствие и усмивка в тази иначе гадна за него ситуация :!:

....или да се закопае тотално, ако я пропусне.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 дек 2011 01:00

Мнг афектирани хора тука,нормално с оглед на резултата и нови загубени точки,проблема днес беше,че наистина имаше няколко слаби играча накуп и все пак проклетите пропуски нямат край иначе нямаше да сте толкова уверени колко точно ставал Кени.Освен той да бие дузпите вече,че поне да знаем закво ще си ходи...4тото място наистина не е избягало,защо си мислите че Челси и Арсенал няма да губят точки,на толкова велики ли ви изглеждат.Супер сте крайни в мненията си и направо си мисля,че някои предпочитат да направим равен за да тръбят наляво и надясно,как знаели кой става и кой не,а като бием ник'ви им няма очите...Айде стегнете се и гледайте малко по-реално,не сме отбор който да ниже по 7,8 поредни победи-просто се борим за 4ката и имаме все още мнг добри шансове за там...Не знам защо Кени направи толкова промени напред след супер мача предния кръг,ама това не значи,че трябва да ревете тука като пъдари...За мача конкретно,мен най-мнг ме издразни Даунинг-супер праволинеен играч,нищо не му ражда главата,а и там отдясно се вижда че му се губи и от тъпия спринт,щото с десния не може да я дигне...Адам беше слаб,Макси беше слаб-Само защитата я биваше и добре че е тя...
Гледаме напред и продължаваме борбата!!!!!!

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 22 дек 2011 06:51

Когато отбора побеждава всички са велики,но когато губи всички са заклеймявани с изрази и епитети подхождащи за меко казано силно съгрешили хора.Съгласен съм с вас, че се изпускат точки срещу наглед много ама много по-слаби отбори от Ливърпул,съгласен съм също че очебийно ни гони малшанса с тези голови пропуски и греди,но все пак трябва време на Краля да обиграе този отбор,плюс това са нужни поне двама класни играчи-халф тип Шаби Алонсо и нападател голмайстор, тогава вече мисля че ще печелим много по-голям брой мачове от тъй наречените сигурни ( срещу далеч по-слаби от нас противници ).Горе главите момчета все пак Ливърпул си е Ливърпул!!! ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 дек 2011 10:18

Liverpool forever_95 написа:Чао, чао Топ 4. Здрасти, ЛЕ. Далглиш-единствения виновник за всичко, което се случва...той привлече мършите, сега ще си сърба попарата. Още от петия мач ми стана ясно, че прехваления ви Крал е жив та*ак. Ако в следващите 2-3 мача, Адам запази нивото си от този и предния мач, да се разкрава...до сега играеше добре, раздаваше страхотни подавания, сега е гола вода...като прибавим, че е и леко тромав, и картинката съвсем розова става. ВЪН ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ! ВЗЕМИ И БОКЛУЦИТЕ, КОИТО СИ НАКУПИ СЪС СЕБЕ СИ! Колко пъти трябва Челси и Арсенал да сгафят, за да ги настигнем, а за задминаване да не говорим. Нека, хак да ни е, да останем извън Топ 4 и да завършим пак 6-ти. МАЛОУМНИЦИ! КРЕТЕНИ!

Писна ми от лапешките ти изказвания.Да ти цитирам ли какво пишеше за Далглиш след предишния мач? Мисля, че е излишно - вече достатъчно хора го правиха и стана ясно, че си мениш мнението всеки ден.Порасни с 5-6 години преди да занимаваш зрели хора с детските си глупости.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 22 дек 2011 11:26

Меко казано, съм разочарован, но т'ва е положението към момента, изобщо нямам намерение да правя трагедии и да си режа вените ...

Y.N.W.A. !!!
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 22 дек 2011 12:08

Еми какво да кажа. Останах супер разочарован от това, че вече и от бялата точка не можем да вкараме, но това е положението, няма какво друго да направим освен да подкрепяме треньора и играчите. Като цяло нищо не ни се получи този мач, всички бяха трагични и това е, няма смисъл да правим ненужни драми от това. Знам колко е натоварен тоя цикъл и че ни предстоят цели 3 двубоя със Сити. Положителното от мача е, че отново не допускаме гол, което е чудесно за Рейна, който от своя страна по този начин започва да вярва повече и повече на четиримата "виновника", заради които в момента 3 или 4 мача нямаме парцал в мрежата си. Не сме и далеч от четворката, която реално е и целта през сезона. Спрях да сипя куп помия след мача, а се наспах и на трезва глава казвам мнението си, защото щях да осъзная, че съм постъпил неправилно. Чакаме най-силният за нас период (пролетта) и трансферния "джам". Гледаме напред и YNWA!!!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 дек 2011 12:16

Karsa Orlong написа:
Liverpool forever_95 написа:Чао, чао Топ 4. Здрасти, ЛЕ. Далглиш-единствения виновник за всичко, което се случва...той привлече мършите, сега ще си сърба попарата. Още от петия мач ми стана ясно, че прехваления ви Крал е жив та*ак. Ако в следващите 2-3 мача, Адам запази нивото си от този и предния мач, да се разкрава...до сега играеше добре, раздаваше страхотни подавания, сега е гола вода...като прибавим, че е и леко тромав, и картинката съвсем розова става. ВЪН ДАЛГЛИШ ОТ ЛИВЪРПУЛ! ВЗЕМИ И БОКЛУЦИТЕ, КОИТО СИ НАКУПИ СЪС СЕБЕ СИ! Колко пъти трябва Челси и Арсенал да сгафят, за да ги настигнем, а за задминаване да не говорим. Нека, хак да ни е, да останем извън Топ 4 и да завършим пак 6-ти. МАЛОУМНИЦИ! КРЕТЕНИ!

Писна ми от лапешките ти изказвания.Да ти цитирам ли какво пишеше за Далглиш след предишния мач? Мисля, че е излишно - вече достатъчно хора го правиха и стана ясно, че си мениш мнението всеки ден.Порасни с 5-6 години преди да занимаваш зрели хора с детските си глупости.

К'во съм казал бе, Браво, че след 15-тата минута ги накара да спрат да играят, нямаше смисъл при 0:2. Само това казах за Далглиш, а не като вас да му се кланя на всяка победа и едва ли не да му събувам гащите в знак на благодарност. Верно, Джонката пак беше прав. Айде бе, къде са незабавните му ефекти, писна ми да ни се гаврят слабаци, станахме за посмешище...даже и на Анфийлд идват лешперите и си вземат точки, а с Рафа нещата бяха други, на Анфийлд се правиха по 6-7 поредни победи, че и повече.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 22 дек 2011 14:10

Много тъп мач си беше това,съжалявам че си загубих времето вчера да го гледам тоя мач. Защо Адам би дузпата??? Защото е вкарал на Бен Фостър от дузпа ли ? Суарез си я изработи,Суарез да си я бие ... Ако това е било треньорско указание,една огромна грешка този сезон..
Не ми се коментира друго и аз където винаги гледам от позитивната страна не мога да намера нищо позитивно в момента.Ако не спечелим всичките си мачове до средата на Януари(което е почти невъзможно) няма за какъв топ 4 да говорим...
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 22 дек 2011 17:22

Mighty Reds написа:Меко казано, съм разочарован, но т'ва е положението към момента, изобщо нямам намерение да правя трагедии и да си режа вените ...

Y.N.W.A. !!!

Как може само 4-5 човека ука да разбират за какво става въпрос ?
"Ливърпул е мъртъв" - тези думи просто ми показаха какви фенове сте, какво е Ливърпул за вас, какво е историята за вас, какво ви различава от хората подкрепящи Ливърпул. Шенкли е казал следното:
"Ако не можеш да подкрепяш отбора ти при загуба или равен, не го прави и при победа!" Точно кратко и ясно. Отново ще почнете, че това била истината, Кени Далглиш не ставал и т.н. Имам един въпрос към всеки човек във форума, който мисли, че Кени Далглиш не става за треньор, как всички в Англия не смеят и да си помислят за оставка на Далглиш, как медиите дори го подкрепят, как всеки бе невероятно ентусиазиран, че Кени Далглиш е реньор на Ливърпул отново ? Как става това, вие по-големи ли сте от Кени Далглиш ? Вие по-големи ли сте от Копа ? По-големи ли сте от Джерард, Карагър и всеки един, който играе в отбора, и му се отдава напълно, по-големи ли сте ? Каузата Ливърпул живее докато феновете му са живи. Гсопод да ни е на помощ ако Копа беше съставен от "фенове" като Вас!

Y.N.W.A. !!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 дек 2011 17:31

Hakercheto написа:Много тъп мач си беше това,съжалявам че си загубих времето вчера да го гледам тоя мач. Защо Адам би дузпата??? Защото е вкарал на Бен Фостър от дузпа ли ? Суарез си я изработи,Суарез да си я бие ... Ако това е било треньорско указание,една огромна грешка този сезон..
Не ми се коментира друго и аз където винаги гледам от позитивната страна не мога да намера нищо позитивно в момента.Ако не спечелим всичките си мачове до средата на Януари(което е почти невъзможно) няма за какъв топ 4 да говорим...

А в първия мач срещу Съндърланд, когато Суарес си направи дузпата, би я и я изпусна? Ако и вчера го беше направил щеше ли да кажеш - абе Суарес вече изпусна една дузпа през този сезон, защо му дадоха да бие пак? Аз съм сигурен, че щеше ...

Върни се в “Ливърпул”