Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот LFC1892 » 24 окт 2011 16:12

smart написа:престанете с тая мърдост "неможем да се оправим като купуваме играчи от средняшки отбори", като се замислите тва е най голямата глупост която можете да кажете.Половината от звездите преди да отидидат в голям отбор са играли в средняшки отбор...

И си прав, и не си. :) Нормално е даден играч да е играл в средняшки отбор преди да отиде в голям. Но замисли се щом до 27 години си играл в средняшки отбори и никой не те е взел, какъв е шансът да отидеш в отбор в Топ 4 и да направиш фурор. Ами клони към нула. Затова тая надежди Керъл и Хендерсън да се развият, а Даунинг да покаже поне това, което във Вила и Боро. Не казвам, че Аякс, ПСВ, Твенте, Спортинг, Бенфика и т.н. са по-добри отбори от Вила например, но в тези отбор учат играчите да бъдат победители и да се борят за титли всеки сезон. До 27 години нямаш ли манталитет на победител, няма да го имаш никога.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 окт 2011 16:16

Поредния отрицателен рекорд е налице - по допуснати голове на Анфилд в поредни срещи...а бяха времена, когато Рейна ринеше "златни ръкавици"...ама то пък с тая тактика само дето събирахме разни тенекии да прашасват по витрините...
П.С. Като споменах Рейна - при гола за Норич отначало реагирах, че е вратарски, но след това се замислих, че той просто вече няма доверие на хората пред него, а това е повече от притеснително...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 окт 2011 16:19

venomcho написа:Поредния отрицателен рекорд е налице - по допуснати голове на Анфилд в поредни срещи...а бяха времена, когато Рейна ринеше "златни ръкавици"...ама то пък с тая тактика само дето събирахме разни тенекии да прашасват по витрините...
П.С. Като споменах Рейна - при гола за Норич отначало реагирах, че е вратарски, но след това се замислих, че той просто вече няма доверие на хората пред него, а това е повече от притеснително...

едно е,че им няма доверие,но има и друг момент-за мене той вече не иска да пази при нас...лятото го виждам пътник към слънчева испания.каут,макси,аурелио,шкъртел и карагър също май няма да са част от отбора.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 окт 2011 16:24

john barnes написа:
venomcho написа:Поредния отрицателен рекорд е налице - по допуснати голове на Анфилд в поредни срещи...а бяха времена, когато Рейна ринеше "златни ръкавици"...ама то пък с тая тактика само дето събирахме разни тенекии да прашасват по витрините...

едно е,че им няма доверие,но има и друг момент-за мене той вече не иска да пази при нас...лятото го виждам пътник към слънчева испания.каут,макси,аурелио,шкъртел и карагър също май няма да са част от отбора.

Ами той си се беше отказал още при изгонването на сънародника му (да пак ще го удебеля), но все пак се надяваше на ново начало с новите собственици.
При влизане в ШЛ ще остане мисля, иначе един от последните класни играчи ще е голяма загуба, а пък и класните вратари даже и на пръсти не се броят...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 окт 2011 16:44

Добре, бих изчакал колкото се налага, за да се развият Керъл и Хендерсън, но Даунинг за кога вече? То щом в началото на кариерата си е бил в отбор, борещ се оцеляване, няма шанс на 27 да му се промени значително психиката. Неслучайно никой не го е искал досега (с изключение на Арсенал, на които им трябваха играчи с опит във ВЛ и купуваха на пожар докато чакаха парите от трансферите на Насри, Клиши и Фабрето). Гледах едни клипове в YouTube на Керъл и е коренно различен от сега. Много по-пъргав ми изглеждаше. Може и да греша, не знам, но вкарваше с лекота. Пак ще кажа, че двамата с Хендерсън имат години занапред, в които да се развиват. Ще видим как ще се развият нещата. Макси, Шкъртел, Карагър и Каут са пътници. Аурелио ще бъде използван за втори избор на левия бек. Не може след евентуална контузия на Енрике и да разчитаме на Робинсън - много е рано все още. Трябва задължително да се вземат Суботич и Вертонген. Суботич е типичен централен защитник, а Вертонген е хем централен бранител, хем и дефанзивен полузащитник. Време е Дани Уилсън да му се дава шанс на титулярната за него позиция. Няма какво да се чака, всичко това трябва да се върши колкото се може по-бързо. Отборът се изгражда от основите в момента и трябва да бъдем много бързи и същевременно внимателни.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 окт 2011 17:00

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа: RedMagic , искам да кажа, че бай Далглиш е виновен за грешките на трансферния пазар...за к'во ни беше тоя малоумник Даунинг ?!? Хендерсън по принцип ако играе в центъра на терена, ще играе по-добре, така че него все още няма да го коментирам. Но ето още една грешка на Далглиш. Не пуска Хендерсън там където може да играе и после що всички викали, че бил нулев. Даунинг 10 мача е нулев и си е твърд титуляр-поредната простотия. Керъл срещу Тотнъм беше просто блестящ, дори когато бяхме с 9 души на терена, човека се връщаше назад и шпагати почна да прави, само и само да отнеме топката. След това изигра добри мачове срещу Уулвс и Евертън, гол отбеляза, вдигна си самочувствието, пак казвам, беше в добра форма и обичния ти Кинг го охлади с пейката срещу Юнайтед и Норич. Срещу Норич ми влиза последните 10 минути-ами и аз да съм на Керъл при това отношение към мен нито ще съм надъхан, нито нищо. Той един вид му се подиграва. Суарес прави пропуск след пропуск, Далглиш нали е бил нападател на времето, да поработи с него малко повече върху завършващия удар, че колко мача ни провали...при 0-0 с Юнайтед можеше да открие резултата, при 0-0 срещу Норич можеше да вкара цели 3 гола...цели 3, ако беше Торес, със сигурност щеше да вкара 1-2, а Суарес нямаше само 3 положения, имаше около 7, но три от тях бяха задължителни. После все ръкомаха и недоволства от съдиите и по този начин надъхва и отбора срещу съдиите-сиреч влияе до някаква степен негативно. Ето заради тези му жестове не му дадоха нито един фаул в мача с Норич. Пък вие много ми го възхвалявате, вече едва ли не легенда. Утре ще вземе и той да ни се изплюе като типичен латинос и ще го псувате като Торес.

Ти обаче наистина не си добре. Как може да говориш за човека, който ни носи на гръб още откакто е пристигнал на Анфийлд? Още в началото вкарваше на пръв поглед невъзможни голове, а сега и елементарни положения пропуска - тук си прав. Грешката е на Далглиш, че не взе един качествен нападател, който да е равностойна конкуренция на Суарес за поста. Керъл някаква конкуренция ли му е? И хайде да не подхващаме пак темата за Торес. Като го гледам аз какви пропуски прави - и по-добре, че си тръгна. Суарес в момента (заедно със Стиви) са непоклатими титуляри. Как искаш той да се старае да отбелязва, като знае, че винаги ще бъде титуляр и треньора разчита на него във всеки мач? Ами няма как. Пък и вече глупости говориш. Бил нападател и трябвали да поработят върху завършващия му удар. Той Далглиш да не е Мерлин, че с вълшебна пръчка да го докосне и да вкарва всяко положение. Мисля, че достатъчно оспамихме и тази тема. Наистина сме разочаровани от поведението на играчите, но остава само да ги подкрепяме. Далглиш колкото и да бърка, не можем да го сменим. Да видим какво ще направи до края на сезона и ако не сме в Топ 4 - да му бият шута.

Охх, моля ти се спри, щото си същото ла*но. След мача с Норич к'во ми каза е ?!? Сега ми се прай тука и защитава Далглиш, мен ме топиш. " Със Сияйния толкова", така ли беше бе ?!? И стига с т'ва "сияйния", недей копирай от Джонито. Ама сияйния това, сияйния онова. Изобщо нищо не каза за Далглиш през лятото, и изобщо не го наричаше така. А след всеки мач" лятото ви казах, толкова с покупките на сияйния".
Айде погледни първо себе си и тогава критикувай останалите, щото си същия.

LFC1892 написа:Естествено, че е виновен Далглиш. Виновен е, че нашите все едно играят гъзенка и целеха греда след греда. Виновен е, че взе Даунинг, за който след първия мач половината от вас твърдяха, че щял да е новият трансферен удар. Виновен е, че Хендерсън и Керъл не разкриват и 50% от потенциала си. А най-вече е виновен, че играчите нямат манталитет и не могат да се надигнат след като ги изравнят. Всъщност на мен това ми беше основното притеснение преди началото на сезона и го споделих тук. Даунинг, Хендерсън, Енрике, Адам, Керъл - добри футболисти, но идващи от средняшки отбори. И докато Хендерсън е още млад и има шанс да промени и развие, то Даунинг цял живот е играл в някакви средняшки отборчета, за които не е голяма трагедия да правят равни със Съндърланд и Норич. Да, ама не. Тук се играе всеки мач за победа и който не го разбира, лятото - пътя. Дори и на половин цена, такива играчи не ни трябват. Това, което много ме дразни е, че българите сме народ на крайностите. Разберете, че не съществува само черно и бяло, има и сиво. Бием ли Сити, тук ще се почне с това, как досега не са се били сработили играчите и оттук нататък ще мачкаме. После следващия мач като ни приземят, ще се пише как победата ни над Сити е била късмет и нищо повече. И така цял сезон. Аз нито възхвалявам "Сияйния" (което за мен е много тъпо иронично определение, защото не обижда само треньорските му качества, а него като цяло), но съм противник и на смяната на треньори и соченето с пръст при всяка грешка. Както liverpool96 каза, ако не влезем в Топ 4, края на сезона му се показва вратата и това е. Това, че е легенда не го прави недосегаем естествено, но е тъпо и да се нарежда човек, дал толкова много на любимия ни отбор.

Така. Брато, да ти кажа, виновен е че взе това хюмне Даунинг и се вижда вече. Виновен е, че не пуска Хендерсън там където трябва. После чакай да се развие. Той не трябва да играе на фланга. Виновен е, че се гаври с Керъл, който беше в много добра форма, изигра много добри мачове срещу Тотнъм, Уулвс и Евертън, на градския и гол вкара и след това в два мача е на пейката. После го хулете момчето що не е във форма...пуска го за 10 минути, това говори за ненавременни смени, грешни смени...какво да говоря, после ми кажете, че той няма вина. Нека и да поработи със Суарес да му покаже как се извлича максимума от някои ситуации, щото ми писна да го гледам как прави по-сложното (финтира двама-трима) и после прави някаква простотия. Справка на мача с Норич Джерард навлиза на скорост, той стреля от нулев ъгъл, вместо да му плъзне топката и Стиви да реализира. Аз ако бях на Джерард щях да отида и да му опъна ушите...

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 окт 2011 17:14

liverpool_96....така ли правиш ти бе,момко? пунтираш ми епитетите за сияйния и тук говориш едно,а във скайп друго...заеми си позицията веднъж завинаги,отнася се и за други неориентирани момци... :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 окт 2011 17:18

john barnes написа:liverpool_96....така ли правиш ти бе,момко? пунтираш ми епитетите за сияйния и тук говориш едно,а във скайп друго...заеми си позицията веднъж завинаги,отнася се и за други неориентирани момци... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: Всъщност си подкрепям мнението и тук, и в скайпа. Не искам да споря с хора, които си го менят през час-два. :) Просто разбрах, че е напълно безсмислено да се пораждат спорове между фенове на един и същ отбор. Разбрах, че от това няма никакъв смисъл. Опитвам се да пиша само за плюсовете на отбора, защото ще се почне с нападките. А и фрази от сорта на "ти не си никакъв фен, аз съм по-голям фен от тебе, 'щото съм ходил на Анфийлд", "ти си псевдо-фен, 'щото не подкрепяш играчите и мениджъра" и т.п. вече се изтъркаха.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 окт 2011 17:21

Един слух, на който се натъкнах гласи, че Кени иска да пробута Керъл на Нюкасъл за 25 милиона... :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 окт 2011 17:22

liverpool96 написа:
john barnes написа:liverpool_96....така ли правиш ти бе,момко? пунтираш ми епитетите за сияйния и тук говориш едно,а във скайп друго...заеми си позицията веднъж завинаги,отнася се и за други неориентирани момци... :) :) :)

:lol: :lol: :lol: Всъщност си подкрепям мнението и тук, и в скайпа. Не искам да споря с хора, които си го менят през час-два. :) Просто разбрах, че е напълно безсмислено да се пораждат спорове между фенове на един и същ отбор. Разбрах, че от това няма никакъв смисъл. Опитвам се да пиша само за плюсовете на отбора, защото ще се почне с нападките. А и фрази от сорта на "ти не си никакъв фен, аз съм по-голям фен от тебе, 'щото съм ходил на Анфийлд", "ти си псевдо-фен, 'щото не подкрепяш играчите и мениджъра" и т.п. вече се изтъркаха.

аз не парадирам да съм голям фен,не съм ходил на анфийлд да ги гледам...само дето ги помня шампиони,и то неведнъж.

Върни се в “Ливърпул”