Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30| 1-4 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Манчестър Сити - Ливърпул 21.11.2015 |19:30|

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 12:11

:lol: Гого да не си гледал Реал :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 22 ное 2015 12:13

iliyan написа::lol: Гого да не си гледал Реал :lol:

Уф, мани. И двата ги прпоуснах, но другия не искам да го гледам на повторение :mrgreen: .
Hala Madrid

iliyan

Мнениеот iliyan » 22 ное 2015 12:31

gogovcite написа:
iliyan написа::lol: Гого да не си гледал Реал :lol:

Уф, мани. И двата ги прпоуснах, но другия не искам да го гледам на повторение :mrgreen: .

Обещавам да го гледам и да ти го разкажа с подробности :mrgreen:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 22 ное 2015 13:18

sunscres92 написа:
Avrameca написа:
sunscres92 написа:Това не го очаквах :) Феноменална игра, притеснявах се че ще играем леко стресирани след загубата от Палас, но явно Клоп е направил нещо феноменално между мачовете. Един от най-силните мачове, които съм гледал на Ливърпул, a след тази победа разликата до Топ 4, а и първото място съвсем не е голяма.

Фирмино и Коутиньо обаче разкатаха отборана на Сити, макар и че беше резервната - не виждам място на Бентеке в стартовия състав, още повече и след връщането на Стъридж - това трябва да е стила на Ливърпул.

И въпреки всичко за мен Милнър и Лалана бяха скандални.

Не знам какво не му хареса не Лалана днес ?
Иначе за Милнър сме на едно мнение , тича като финикиец и това е ...

Просто ми идва леко инертен и неефективен - бори се - опитва всичко, но за мен не е човек, ако този отбор иска да печели нещо.

Е нека не казваме на бялото черно . Лалана е променен футболист . Ясно е, че играе свободна роля по терена ,но си личи ефективността му при Клоп. И вчера направи майсторско пропускане на топката за да изведе Фирмино 1 на 1 с Харт, както при третият ни гол срещу Челси. И вчера търсеше пространствата и ги намираше идеално без да пречи на други хора в дадената зона ( малко закъсненелите пасове на Клайн направиха ситуациите да изглеждат бледи ) . Всеки пас към Коу независимо от къде му я пуска го намираше . Изобщо движението му по терена вече не е дразнещо и ненужно. При Роджърс бяхме сякаш с 10 човека и Лалана обикаляше наказателното като муха без глава . При Клоп Лалана играе ключова роля от към изнасянето на топката , по простичко казано .

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 22 ное 2015 16:09

Брутален мач и уникална победа ЕВАЛА НА КЛОП ЗАТВАРЯЙ УСТИ!!! Нека феновете на БР да са със затворени усти дълго време :lol: :lol: Много пропуски имаше, но и това ще бъде изчистено с времето. Искам от Бентеке да не изпуска такива положения струва много пари и затова е взет като има 1-2 положения да я вкара ;)
Надявам се отбора да стане постоянен и да натрупа 2-3 поредни победи, защото този сезон всички отбори са равни :) Януари едно бекче задължително сезона е дълъг, а ние имаме само 2ма и може един халф ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 ное 2015 17:11

mitko9311 написа:Брутален мач и уникална победа ЕВАЛА НА КЛОП ЗАТВАРЯЙ УСТИ!!! Нека феновете на БР да са със затворени усти дълго време :lol: :lol: Много пропуски имаше, но и това ще бъде изчистено с времето. Искам от Бентеке да не изпуска такива положения струва много пари и затова е взет като има 1-2 положения да я вкара ;)
Надявам се отбора да стане постоянен и да натрупа 2-3 поредни победи, защото този сезон всички отбори са равни :) Януари едно бекче задължително сезона е дълъг, а ние имаме само 2ма и може един халф ;)

Напротив ,играчите доведени от Брендън ,затварят вашите усти . Защото вие не сте вярвали в тях . И Коутиньо сте плюли и сте го отписвали ..и Фирмино сте плюли и Стъридж си плюл ,все класа ,която ще поведе Ливърпул към титли и купи . А аз винаги съм бил зад тях ,от първия им ден .Така че никой не може да ми затвори устата . Трагично е ,че след уникалния сезон на Брендън ,не спирахте да плюете . И след всичките куци магарета ,от които той освободи клуба . А аз винаги съм зад успешните мениджъри . Винаги съм зад мениджърите ,които правят това ,което аз бих направил !
Аз харесвам Клоп ,така че не виждам защо пишете поредните смехории ? Ако не го харесвах ,ок ,но аз го харесвам .
Няма как Ливърпул да бие и аз да недоволствам .За мен преди всичко е важна победата ,без значение кой мениджър я постига .Единствено и само победата на футболен клуб Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 ное 2015 18:26

suareshampion написа:Аз харесвам Клоп ,така че не виждам защо пишете поредните смехории ? Ако не го харесвах ,ок ,но аз го харесвам .

Откога го харесваш бе,въртеж??? От един месец насам, откакто видя какъв уникален ПСИХОЛОГ,ТАКТИК И МОТИВАТОР е и как тази му разлика с Роджърс се вижда за два месеца в представянето на всеки един играч без Милнър??? А кой пишеше ,допреди 6 месеца,как не ни трябвал Клоп,щото си имаме Роджърс??? Ти и Илиев!!! Има го черно на бяло,псувахте го,че щял да изпадне с Борусия и да стоял по-далеч от Ливърпул,а ти се и кланяше на непобедимата серия от равни на тактическия гений с/у Уимбълдън и Болтън!!!!Така ли беше??? Така беше :!: Ай,като са въртиш,върти се ,ама поне недей да ми наглейш ,че си харесвал Клоп.Ето и сега пишеш поредните глупости
suareshampion написа:Алън е по добър халф от Джан в момента
Ще обесняваш ли след 6 месеца,че винаги си харесвал Джан ,винаги си вярвал в него и винаги си го подкрепял???? Много ясно,че точно това ще обесняваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
При Роджърс надиграхме Сити 2 пъти,като гости,но не ги бихмем.Защо? Защото гениялния тактик нямаше грам идея ,как да надхитри противника и да си вземе мача. Бил довел играчите :!: И като ги доведе,какво спечелихме с тях?Какво играехме последната една година? Да та чуя?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 ное 2015 20:09

Liverpool_EC написа:
suareshampion написа:Аз харесвам Клоп ,така че не виждам защо пишете поредните смехории ? Ако не го харесвах ,ок ,но аз го харесвам .

Откога го харесваш бе,въртеж??? От един месец насам, откакто видя какъв уникален ПСИХОЛОГ,ТАКТИК И МОТИВАТОР е и как тази му разлика с Роджърс се вижда за два месеца в представянето на всеки един играч без Милнър??? А кой пишеше ,допреди 6 месеца,как не ни трябвал Клоп,щото си имаме Роджърс??? Ти и Илиев!!! Има го черно на бяло,псувахте го,че щял да изпадне с Борусия и да стоял по-далеч от Ливърпул,а ти се и кланяше на непобедимата серия от равни на тактическия гений с/у Уимбълдън и Болтън!!!!Така ли беше??? Така беше :!: Ай,като са въртиш,върти се ,ама поне недей да ми наглейш ,че си харесвал Клоп.Ето и сега пишеш поредните глупости
suareshampion написа:Алън е по добър халф от Джан в момента
Ще обесняваш ли след 6 месеца,че винаги си харесвал Джан ,винаги си вярвал в него и винаги си го подкрепял???? Много ясно,че точно това ще обесняваш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
При Роджърс надиграхме Сити 2 пъти,като гости,но не ги бихмем.Защо? Защото гениялния тактик нямаше грам идея ,как да надхитри противника и да си вземе мача. Бил довел играчите :!: И като ги доведе,какво спечелихме с тях?Какво играехме последната една година? Да та чуя?

Да ма чуйш ли ,ок ша ма чуйш :lol: Въпреки ,че доста ми простееш от 5 години насам и нямам особено желание да ти се обяснявам .
Преди 6 месеца може да съм писал нещо ,но след това се случиха неща ,които не ми харесаха и казах друго .Ти къде спа пак ? :lol: Роджърс избяга от себе си и аз още тогава казах ,че той е пътник и така и стана . Но ако бяха останали Суарес и Стърлинг и здрав Стъридж ,аз мсиля ,че Брендън щеше да направи Ливърпул шампион . Както и да е ,нека да оставим вече най успешния мениджър на Ливърпул в последните 25 години във ВЛ и да погледнем към настоящия .Сега той е човека ,на който разчитам да направи Ливърпул шампион ,все пак за това е взет . Тоагва съм се бъзикал за него ,аз всъщност доста се бъзиках с вас през всичките тия 4-5 години и ви създадох доста комплекси ,за което моля да ме извините :lol:
Няма как да не харесвам мениджър ,постигнал подобни добри резултати . Не бях се вглеждал детайлно в него ,но сега имам тази възможност .Ако ми носи победи и ако прави това ,което на мен ми харесва ,аз винаги ще съм зад него .
Да ,Алън в момента е по добър халф от Джан .Това ми е мнението.Точка по въпроса . Ако един ден Джан стане добър халф ,ще се радвам за него ,но няма да отричам ,че преди време не съм го харесвал ,за разлика от вас ,които не си признавате ,че не спирахте да плюете по класните играчи на Ливърпул ,начело с най-добрия -Луис Суарес .
Спомням си само ,че единия мач ,в който надиграхме Сити ,като гости ,не го спечелихме не заради Роджърс а заради педераса в черно . Нека бъдем обективни и да отдадем заслуженото на най успешния мениджър на Ливърпул ,през последните 25 години във ВЛ . Когато някой подобри стореното от него ,тогава той ще е най успешния .Дано това да е Клоп ,тъй като той е настоящия .Аз искам ,колкото се може по скоро да станем шампиони ,без значение името на мениджъра . С това моля да спрете да пишете смехории и глупости и да се съсредоточите върху изявите на отбора .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 22 ное 2015 20:36

Най-успешният мениджър на Ливърпул за последните 25 години колко титли и купи има :shock: :shock:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 22 ное 2015 20:41

suareshampion написа:ти се обяснявам .
нека да оставим вече най успешния мениджър на Ливърпул в последните 25 години във ВЛ и да погледнем към настоящия .

Ко речи, ко???? Ако говорим за втори места - ми то на Барнс любимеца май и той имаше едно второ място, или може би греша?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Върни се в “Ливърпул”