Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул, 05.12.2011, 22:00 ч.

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:15

Liverpool forever_95 написа:Искам да кажа, че съдията е престъпник. Такава мърша не се среща често.
Второто нещо, което искам да кажа, е че ако бях на мястото на Спиъринг, след този нагло вдигнат над главата ми картон с червен цвят при това, моментално отивах и му забивах един на съдията, ако ще е 10 мача да ме накажат. Един в кухата глава и щяха да го изкарат на носилка.

Абслолютно излишно мога само да поздравя Спиаринг че си се прибра сега, ако Ливърпул обжалват картона Спиъринг ще играе още следващия мач

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 дек 2011 00:16

RedMagic написа:Още не мога да разбера защо Суарес неможе да започне да вкарва редовно и за Ливърпул и по МНОГО, както го прави за Уругвай... Кошмарна атака имаме, а на всичкото отгоре дадохме над 60 млн. паунда за тъпи нападатели... 17 гола за 14 мача... И ще влизаме в Топ 4 .... А Норич, Болтън и Блекбърн имат повече голове от нас... ТОРЕС, МОЛЯ ТЕ, ВЪРНИ СЕ, ВЪРНИ СЕ И ПОКАЖИ КАК СЕ ВКАРВАТ ГОЛОВЕ ! ВЪРНИ СИ ФОРМАТА И СТАНИ ОТНОВО FERNANDO TORRES, LIVERPOOL'S NUMBER NINE !!!!!!!!!

Този сезон сме 7-ми. Още нещо - Суарес няма да вкара повече от 10 гола през този сезон. Единствената ни надежда е КК.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 06 дек 2011 00:21

Liverpool forever_95 написа:
RedMagic написа:Още не мога да разбера защо Суарес неможе да започне да вкарва редовно и за Ливърпул и по МНОГО, както го прави за Уругвай... Кошмарна атака имаме, а на всичкото отгоре дадохме над 60 млн. паунда за тъпи нападатели... 17 гола за 14 мача... И ще влизаме в Топ 4 .... А Норич, Болтън и Блекбърн имат повече голове от нас... ТОРЕС, МОЛЯ ТЕ, ВЪРНИ СЕ, ВЪРНИ СЕ И ПОКАЖИ КАК СЕ ВКАРВАТ ГОЛОВЕ ! ВЪРНИ СИ ФОРМАТА И СТАНИ ОТНОВО FERNANDO TORRES, LIVERPOOL'S NUMBER NINE !!!!!!!!!

Този сезон сме 7-ми. Още нещо - Суарес няма да вкара повече от 10 гола през този сезон. Единствената ни надежда е КК.

Желанието ми е само едно, едно простичко, а то е Кени да вади ВЕДНАГА парите за Торес. Да ги вади и да си идва при нас, да си върне формата и да стане отново топ-играча, който познаваме. Повечето от вас ще ме нападнат, че Торес вече не е същият играч и ще е същата работа като Керъл. Хмм, аз не мисля, че ако се върне ще е толкова жалък, колкото в Челси, видя се преди да направи този трансфер, който беше най-голямата грешка в живота му, започна да играе много добре, вкара чудесен гол на Блекпул, побърка Евертън и надупчи на два пъти Уулвс. Повярвайте ми - ако Ел Ниньо се върне - ще виждаме нещо такова отново:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aegGABM-Wog[/youtube]
Айде, поздрав от Торес и лека, че ако остана още малко сърцето ми ще се пръсне, сериозно, и още веднъж, СМЪРТ за съдиите в АНГЛИЯ !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2011 00:21

По принцип не см от Ливърпул, да в Англия съм за тях, но ако им бях истински фен щях да искам същото....просто помня как Фернандо нанизваше гол след гол и страшно му се кефех........но и дори да не е той в Европа има поне 20 супер нападатели, които биха се отдали напълно на отбора.....дано Кени намери 1 измежду тях и то незабавно още този прозорец....
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2011 00:23

А и защо обвинявате Керъл....защо е пуснат в състав в който единствения играч който може да центрира като свят е левия бек....кой от Суарез и Белами може или поне се скъсва да центрира....Неговата работа в тоя мач беше да държи заети Хангеланд и Сендерос....и той се справяше добре докато беше на терена....като вкараха Даунинг и Кайт, които не само могат, а и центрират често него го извадиха от игра....имаше едно положение пред керъл и той не успя да го отиграе....все едно не се случва на всеки....а положението което Белами изтърва, няма проблем нали, щото е Белами(да не говорим Суарез колко е изтървал от началото на сезона, както ми каза да гледам, един съфорумник)....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2011 00:23

dsadsadasdasdasd написа:СТАНКО ни прокълна :) :)

Да,да :lol: :lol: :lol: Нас Sisi 1914 редовно ни кълне с нейните ясновидски прогнози :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 06 дек 2011 00:25

Съгласен съм, че съдията ни поряза, но не е той виновен за загубата. Мачът беше изгубен тактически. Не съм съгласен обаче, че има някаква конспирация срещу нас. Момчета, ние не сме фактор от 20 години. Ако продължаваме така, няма да сме фактор още толкова. Та ние вече не сме дори в топ 4 на Англия. Според мен не сме и за топ 6. Честно, не знам какъв потенциал виждате в този отбор. Хендерсън толкова си може, повече няма да видите. Прекрасен е за Съндърланд, но за Ливърпул не става и за резерва. Керъл е на ниво А група. Толкова некадърен и безполезен нападател не сме имали откакто гледам този отбор (а аз го гледам от много години). В сравнение с него Нгог е направо Пеле. Даунинг също това си му е играта, повече няма да видите. Житен бегач. Белами е добър футболист, но е непостоянен и не може да се разчита на него. Суарез е прекрасен футболист, но няма с кого да играе. Джерард и Кара вече пеят своята лебедова песен. Рейна е вратар, който може да те закопае във всеки момент. Нямаме десен бек, на всичко отгоре най-постоянния ни играч (Лукас Лейва) се контузи трайно и сезона за него свърши. Младите ще си останат вечни надежди като Нгог. Кажете ми, къде виждате този потенциал? Аз никаква светлина не виждам в тунела. Само мрак.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 06 дек 2011 00:25

RedMagic успокой се малко....Торес няма да се върне...или поне според мен шансовете са по-малки от 5%...така че спрете с тези глупости и почнете да мислете малко по-трезво и реално :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 06 дек 2011 00:26

realist написа:Кени да не точи никакви пари, а да излиза в пенсия. Съгласен съм, че ни трябва таран, но ни трябва и треньор. Кени доказа за пореден път, че не умее да води мача, закъснява със смените и разчита на едни и същи лекета, без значение формата. Аз да съм на Макси се махам още на зимния прозорец. Както се махна Мейрелеш, както ще изгубим и Каут. Пръсна маса пари за фъшкии и сега ги налага, за да оправдае парите. Само че така си вкарва мощен автогол. Дано американеца намери решителност и смени Кени час по-скоро, но се съмнявам. Просто и този сезон го пишете загубен.

Той направи смяна само заради червения картон, зада може отбора да заиграе на контра атака, ако нямаше червена картичка мача беше 2ка, при всяко 1 изритване на топката от Рейна Ливърпул стигаше до опасност, а и много добре започнаха да затварят противника, но там дойде влизането на Спиъринг и всичко приключи. Така, че Далглиш си водеше мача много добре друг е въпроса, че отделни единици не играеха на ниво и правеха елементарни грешки

Върни се в “Ливърпул”