Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Karsa Orlong » 07 дек 2012 19:12

mitko9311 написа:#LFC have indicated to Chelsea through Nick Robinson, (Daniel Sturridge's agent) that the club will not pay over 8m GBP for his client

Дано да е вярно това, напълно нормална цена :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 дек 2012 21:10

Gil-galad написа:
@KOPWATCH

Sterling seems to have ironed out the contract differences. Expect the kid to seal the new contract soon and club to announce shortly #LFC

Как па всичко се оправи .. точно при първа възможност за подписване на контракт.Такава история с няколко хиляди паунда голям проблем и аз можех да си я измисля.

mitko9311 написа:#LFC have indicated to Chelsea through Nick Robinson, (Daniel Sturridge's agent) that the club will not pay over 8m GBP for his client

Ами Стъридж ако не получи игрово време от Бенитез наистина може и да потърси някакво развитие на кариерата си на друго място.По принцип на тез години си му е време да си играе титуляр.
Иначе като цена.. въпрос на преговори.Според мен струва повече от 8.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 07 дек 2012 21:15

Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона :lol:

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 07 дек 2012 21:38

Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона :lol:

Много просто гледаме да взимаме играчи от острова а и Йоренте ако има оферта и от нас и Юве никакъв шанс Юве играят уникален футбол в момента а и ще е титуляр там така че..

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 дек 2012 21:49

Harry Redknapp wants to strengthen the QPR squad, with a £12m bid for Liverpools Joe Cole and Stewart Downing.

Трябва да го черпят ако стане това :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 дек 2012 21:53

wozniacki123 написа:
Karsa Orlong написа:Сега чета, че Ювентус дават 6м евро за Йоренте. Ако и успеят да реализират трансфера - просто не знам как всички освен нас успяват да купуват играчи, които могат да си спират топката, че даже и да вкарват голове за по-малко от 30 милиона :lol:

Много просто гледаме да взимаме играчи от острова а и Йоренте ако има оферта и от нас и Юве никакъв шанс Юве играят уникален футбол в момента а и ще е титуляр там така че..

Рубе с уникален футбол :shock: Ей половината тука ли сте дупедавци на жабарите бе? И то баш на най-противния отбор?

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 дек 2012 22:10

wozniacki123 написа:

то щото йоренте при нас няма да е титуляр,а и е пръв приятел със рейна...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 07 дек 2012 23:07

john barnes написа:
wozniacki123 написа:

то щото йоренте при нас няма да е титуляр,а и е пръв приятел със рейна...

Е добре ако имаш 2 оферти на масата няма ли да предпочетеш сигурна титла в Италия и игра в ШЛ пред борба за 7мо място и ЛЕ?

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 дек 2012 23:11

Йоренте за 6 млн евро.. реално може да стане само при липса на други оферти.Нещо от типа или Биобало да вземат минималното или нищо.
Реално Йоренте е приличен нападател все ще даде някой по-голяма цифра пари.
За нас... ще видим.Мен лично не ми се вярва.
За мен фаворитите са Стъридж и Уолкот.Поне от това което се спекулира за сега.

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 дек 2012 23:14

за мен пък напълно реалните два трансфера са-томас инс и хунтелаар.уолкът или ще преподпише,или ще отиде във друг отбор,но не и при нас,а стъридж някак не ми се вярва челси да го дадат за 8млн.а и не е това типичния голаджия,който търсим.ако пропадне трансфера на хунтелаар си мисля,че ще се насочим именно към йоренте.аз ако бях на роджърс,щях да използвам невероятния шанс и да офертирам и тримата-уолкът,йоренте и хунтелаар.все пак не всеки януари могат да ти изпаднат трима класни играча за сума,някъде около 15-17 млн.паунда общо...всеки отбор борещ се за нещо,разполага със поне 3-4 класни нападатели...ние сме само със суарес.
Последна промяна от john barnes на 07 дек 2012 23:24, променено общо 1 път.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”