9lives написа:Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.
И Лоик Реми.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
9lives написа:Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.
Тони написа:9lives написа:Лятото можеме да вземем Бони за 20 милиона и Ето без пари и в момента Роджърс щеше да е даже в 4ката. Сигурен съм, че щяха да вкарат повече голове от всичките ни нападатели взети заедно.
И Лоик Реми.
Тони написа:Кво му е? Сигурно е с повече попадения от Балотели, Ламбърт, Борини и Стъридж. Последните мачове ако не беше той, нямаше да приключим първенството преждевременно. Ма, кво да ти разправям, то щом Белия Зъб го отхвърли лятото, значи не става.
Middlesbrough написа:Каутиньо може ли да играе като вътрешен халф ?
Гледам Роналдиньо го е препоръчал на Барселона
gogovcite написа:Middlesbrough написа:Каутиньо може ли да играе като вътрешен халф ?
В Барселона по-скоро не, но в Байерн ще пасне идеално. Аз се страхувам много повече за него отколкото за Стърлинг.
suareshampion написа:gogovcite написа:Middlesbrough написа:Каутиньо може ли да играе като вътрешен халф ?
В Барселона по-скоро не, но в Байерн ще пасне идеално. Аз се страхувам много повече за него отколкото за Стърлинг.
Аз пък го виждам и в Барса да пасне идеално на мястото на Иниеста ,след една година примерно .
Ами да ,то си е за притеснение ..
Потребители, разглеждащи този форум: chucknoris, Google [Bot] и 2 госта