Мнениеот mitko9311 » 04 апр 2015 17:14
Gogovci не плюя по-всички играчи, а по-тези който не стават и ме е яд, че са в Ливърпул не говора за оставка яд ме е, че в любимия ми отбор играят пълни палави анонимци и средняци разбираш ли ??? Яд ме е, че БР 3 години не успя да направи нищо от тоя отбор и да вземе някой класен.... Всеки сезон БР е един и същ до нова година никаква игра после искаме с 20 силни мача да станеме шанпиони или да играеме в ШЛ като изключим сезона в който Суарес дърпаше конците, но и там без Суарес бяхме трагични............. Яд ме е, че като типичен средняк си продаваме звездите...... Яд ме е, че играем само с деца който нямат психика, опит, класа и това си проличава във всеки дерби мач както и БР е млад и зелен и не знае как да победи в най-важните си мачове и това си го има от 3 сезона..........
Яд ме е, че сме обикновен симпатичен отбор като Сотън който това лято си продадаха 4-5 звезди, тренъора, спортния директор и въпреки всичко не сме нищо по-добро от тях, а пръснахме над 120 милиона и уж имаме тренер който от 3 години гради отбор................ Яд ме е, че този сезон изгубихме всичките ни 5 важни мача 2-та с Челси за купата, Базел за ШЛ и сега 2-та за Топ 4 с Ман Ю и Арсенал........ Всяка година е така миналата с Челси за титла, Арсенал за ФА къп и с Ман Ю за другата купа............
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]