Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Ливърпул - Суонзи 29.12.2014 | 22:00 |

Мнениеот daduradam » 30 дек 2014 00:22

soccerav написа:
daduradam написа:
soccerav написа: Идват лесни мачове и трансферен прозорец в който ако вземем читав нападател и Стъридж не вземе да се контузи за Н-ти път ще мачкаме! Лавеци е добре дошъл при нас. Честита победа!

Братле, ако не вземем вратар, десен бек, ляв бек, ЦЗ, нападател та и халф Челси, Сити, манафите ще ни спукват.Няма го вече Суарес да компенсира "дупките", които имаме.

Челси и Сити може, но Юнайтед не вярвам. Много постове си изредил, няма как да стане. Нападател задължително, вратар не знам какви варианти имаме. От всички слухове най-добре, но също толкова невъзможно ми се струва Чех. Валдес щял в Ютд да ходи, то кой да вземем? Ляв бек мисля, че Морено е достатъчно класен футболист. За десен съм съгласен и с двете ръце.

Халф ни трябва, защото Джо Роджърс е трагичен, Джерард вече няма да може да играе както преди, а Лукчо може и да беше стабилен днес, но не е достатъчно класен за нашия отбор.ЦЗ трябва, защото Щъркел е трагедия, Ловрен е трагедия, а Туре няма да го има доста време, защото ще е с националния, а и не можем да разчитаме на 33 годишен играч :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 30 дек 2014 00:26

Logical person написа:Челси няма да ни дадат Чех според мен. Моу много мрази да дава футболисти на потенциални конкуренти.

Всичко зависи от парите и класирането.Миналата година даде с лекота Мата на Юнайтед,при положение че вече не сме конкурент за титлата,ако го поискаме и дадем добра цена мисля че ще го пусне при нас(имайки предвид не лошите отношения Роджърс-Моуриньо което не може да се каже за Венгер например).Според мен поне Чех трябва да ни е цел номер едно макар че не вярвам да стане....

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 30 дек 2014 00:55

Честита победа!Перфектна игра,можехме да бием с повече даже.Триото в атака тепърва ще започва да мачка,страшни са и тримата са супер технични,радващо е,че БР започна да ги налага и извади от състава Бало и Рики,които само бавят атаките.Щеше ми се Марио да вкара един гол за самочувствие,но явно не му е писано да вкара за Ливърпул в ПШ.Както написах в темата за мача с Бърнли очаквам поредица от победи.Е оказа се вярно и се надявам следващия мач отново да бием,пък ако е пак с такъв резултат още по-добре.Весело посрещане на новата година и гледайте по-оптимистично на нещата.(трансферен прозорец иде в който можем да запълним дупките в отбора и тепърва да се види истинския ЛИВЪРПУЛ!YNWA!) :) ;)
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 дек 2014 02:34

daduradam написа:
HoUs4oOL написа:Честита победа, Суонзи направиха всичко възможно, за да загубят.
Весело посрещане на Новата Година!

Тъй си е, бяха трагични СЛонзито, но и Лалана - Стърлинг - Коу се разиграха много добре.То ние за Коу и Стърлинг си знаем, но е добре, че и Лалана започна да влиза в час.Хендо свърши много работа, Лукас също.Маркович и Манкийо са като мухи без глави, направо думи нямам.Сръбското келеме не влезна в едно единоборство, пълно незаинтересованост към случващото се на терена.На Джан въобще не му е там позицията.В защита на няколко пъти се видя, че положението е трагично, но сега като бихме и на Браян нищо не може да му се каже, победителите никой не ги съди.
Весела Нова година и леко с пиенето !

Ние леко не можем, особено с пиенето :lol:

Не можах да гледам мача - само репортаж видях, но очевидно все повече се подобрява играта особено в градивен план. Иначе за гола на Суонси - Сако си спечели въздушния двубой с Бони(което не е никак лесно) - да не го направи по най-добрия начин, но пък на 3 метра в диаметър от Сигурдсон в малкото наказателно нямаше защитник, който поне да го затрудни да стреля.

Изображение

Весело посрещане и от мен на всички! :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 дек 2014 03:21

Сега видях повторение на шамара на Стърлинг, ами наистина много глупава постъпка.
Честно казано си заслужава да го накажат за 2-3 мача, но вероятно нищо няма да стане...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 30 дек 2014 04:32

Най-накрая хубава игра с хубав резултат,след 4 месеца мъки.Алилуя! Дано това е повратната точка за Джан и да почне да се налага това момче,а не разни лилипути с връзки...Толкова спокойно си играеше,без никакви шашканици и при това на нетипична за него позиция. Нуждаем се от такъв човек в полузащитата.Откакто се махна от Ливърпул Джонджо Шелви е направил повече голове и асистенции за нас от Фабио Борини :lol: Факт!

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 09:35

MASTER_COOL написа:Аз казах ли ви, че тръгвате нагоре, заявих го след 0:3 от нас. Още тогава си личеше видна промяна в играта ви, особено в фаза атака. Сезона за вас сега започва.

Радвам се ,когато вида хора ,които разбират от футбол ,без значение от кой отбор са.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 30 дек 2014 09:44

Тренер, като си такъв специалист, не ти ли прави впечатление кога тръгва играта на отбора през тези три сезона, откакто Роджърс е начело - на мен, като на лаик, ми прави впечатлние, че това е при два случая - когато вече си загубил шансове за реална борба за титла или топ 4 (първия и сегашния сезон) или когато не участваш в евротурнирите - миналия сезон и сега, когато до мача с Бешикташ играеш само в Англия и вече си отпаднал от Шампионската лига.. Очевадно северноирландецът НЕ МОЖЕ да работи под напрежението на големите очаквания в гранд като Ливърпул, затова всички, които не го харесват го определят като средняк :idea:
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 09:55

HoUs4oOL написа:
soccerav написа:Само искам да кажа на всички които хейтите всеки мач по Хендерсън да си изберете някой друг футболист по който да серете ;) . Заедно с Лалана беше най-добрия ни играч в този мач. Джан не трябва да играе според мен там, при техния гол именно той не скочи както трябва ако не се лъжа.

Хендо показа какво може минали сезон.
Сега Роджърс го пуска, където му дойде на акъла и му е по-трудно.
Иначе за Джан си прав, мястото му не е на бека...

Това съм го изпуснал вчера . :) Малък ,къде викаш играе Джан ? :) И аз си говоря с теб за футбол ли бе мойто дете ? :) Ти не можеш една схема да разбереш ,не можеш да разбереш кой къде играе ? :) Не ти е ясно ,кой е бек ,кой халф ,кой централен ? :) Играем с тая схема от 5 мача ,ти още не си разбрал кой къде играе ? :) Елементарни неща не ти са ясни ,иначе си позволяваш да говориш за тактики мактики ,оставки ? :)
Айде моля ви се ,гледайте ако трябва един мач по два три пъти и чак тогава давайте мнение .Ако не са ви ясни нещата питайте .Не е срамно да се пита. :)
Играем с трима централни в линия ,пред тях са 4 ма и отпред 3ма .Когато ни атакуват ,двамата външни от 4мата прибират ,като бекове а когато атакуваме играят ролята на халф-крила .
Джан играе вече втори мач ,като 3ти централен защитник и се справя перфектно ! Внася СПОКОЙСТВИЕТО ,което не съм видял в нито един от останалите централни защитници. Още пред няколко месеца ,когато го гледах в младежкия национален отбор ,като централен ,бях удивен от представянето му ,даже постнах клипче тук с изявите му от този мач .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2014 10:17

CSKA69 написа:Тренер, като си такъв специалист, не ти ли прави впечатление кога тръгва играта на отбора през тези три сезона, откакто Роджърс е начело - на мен, като на лаик, ми прави впечатлние, че това е при два случая - когато вече си загубил шансове за реална борба за титла или топ 4 (първия и сегашния сезон) или когато не участваш в евротурнирите - миналия сезон и сега, когато до мача с Бешикташ играеш само в Англия и вече си отпаднал от Шампионската лига.. Очевадно северноирландецът НЕ МОЖЕ да работи под напрежението на големите очаквания в гранд като Ливърпул, затова всички, които не го харесват го определят като средняк :idea:

Ок ,може и да си прав ,всеки си има мнение .Но в случая ,аз отдавам израстването в играта ,най вече на новата схема на игра и намирането на правилните 11 от Роджърс !
След трагичното представяне на Ливърпул,Роджърс явно е решил да промени нещо . Тази промяна ,той я направи в мача с манафите .От тогава играем с тая схема и играта тръгна . Върна се остротата от миналата година ,върна се креативноста ,върнаха се многото положения и красивите комбинации !
Преди това бяхме инертни ,бавни,безидейни и трудно стигахме до голови положения .
Взе да пуска и правилните играчи !!
Разкара бавния Ламбърт ,който бавеше атаката .Понякога ,докато я подаде тая топка ,те магазините затварят .Трагичен футболист. Този футболист трябваше да влиза само в определени мачове и то накрая ,но дългата контузия на Стъридж ,принуди Роджърс да го пуска .Тук аз го обвинявах ,че не пускаше Борини .Нещата щяха да са по добре ,сигурен съм .Или Стърлинг ..и ето ,че с него тръгнаха нещата .
Взе да пуска Туре и Лукас ,които аз исках от самото начало .Преди това ,не ги броеше за живи .От както те влязоха ,нещата тръгнаха ,особено Лукас внесе голяма стабилност пред защитата .Освен това ,много бързо и точно изнася топката в предни позиции .
Махна Ловрен .Аз исках това още ,след мача от 2ия кръг срещу Сити ,когато сърбина допусна елементарни грешки .Но Роджърс продължаваше да го пуска и изгуби още много точки ,след негови грешки .
Махна Манкийо .Изключително безполезен и неефективен в атакуващ план а и отзад не беше толкова стабилен . Плах футболист ,неуверен .
Взе да пуска Коутиньо и Лалана заедно на терена ! Нещо ,което аз исках от самото начало !! А той постояно ги разминаваше .
Намери точното място в новата схема на Маркович и момчето показа наченки на израстване .Преди това беше трагичен .
Започна да налага Сако .Другото нещо ,което аз исках ! А преди това предпочиташе Ловрен ,пред него.
Вече си позволява да вади Джерард от титулярния състав и да му дава нужната почивка .Даде урок и на Миньоле ,въпреки ,че за мен ,тия уроци няма да му помогнат и ще трябва нов вратар .
Ето на тия на тия закъсняли неща ,аз отдавам израстването на играта ! И за това ,не съм съгласен с теб .

Върни се в “Ливърпул”