Ливърпул - Съндърланд 26.03.2014 | 22:00 | 2-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Ливърпул - Съндърланд 26.03.2014 | 22:00

Мнениеот gogovcite » 27 мар 2014 08:36

Milkoy написа:
HoUs4oOL написа:Коутиньо е избран за играч на мача!
Congratulations to @Phil_Coutinho who you voted as #LFC's Man of the Match against Sunderland tonight

Изображение

Странно, Коутиньо направи слаб мач според мен. Аз бих избрал Джерард.

Коутиньо направи много красиви неща, заслужено според мен. Иначе Шкъртел също заслужава похвала за играта си. Много стабилен ми се вижда, все по-спокоен съм с него.
За мача - очаквах да ги размажем като резултат, но не се получи. Надиграхме ги тотално и разликата в головете трябваше да е по-голяма. Трябват ни голове, защото накрая може и головата разлика да е решаваща, а Сити ни превъзхождат с няколко гола в момента. 7-ма поредна победа! Браво бе,...бравоооо!
Hala Madrid

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 27 мар 2014 09:13

Честита победа ! Първенството става все по-интересно .. :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 мар 2014 09:44

Вчера ,въпреки ОГРОМНОТО желание на ПРЕСЪТПНИКА в черно да загубим ... ,ние пак победихме !
Този Кеивн Френд ,всеки път ,от няколко години ни ебава майката .Той ни мрази ,той е заклет манаф ,в душата си и го е доказал много пъти и на техните мачове. Искам просто ей така да му еба майката ! Да ти еба майката ей нещастник !
Как само се подигра с Ливърпул ,тоя паляк ? лелееееее
Първо нарисуван не червен ами оранжев картон не дава ...после нарисуван втори жълт ...после нарисуван жълт за другия и фаул за Суарес не дава и накрая имаше още един фрапиращ момент ,но вече ми излезе от главата . Пълен педер.ст ! Значи ,ако беше го изгонил тоя дърводелец ,още в началото ,мисля ,че срещу 10 човека ,мача ни щеше да е по лек ,още повече ,че гола падна веднага .
Аз казах ,че 2 гола ще са ни достатъчни за победата ,само дето не очаквах ,че Фланаган ще заспи на корнера . Но пак бихме .Това е най важното сега .Победата и поредните 3 точки към ТИТЛАТА !!!
Смятах да не критикувам вече ,но не се сдържам да отбележа ,че нашето десно бекче Глен Джонсън ,който аз похвалих ,през последните два мача ..ме заблуди ,че си е върнал формичката . :) Тоя некадърник ,вчера отново ми скъса нервите и ако Брендън му предложи нов договор ,ще е най голямата му грешка . Монтоя е човека от дясно а Шоу отляво и Тони Кроос на мястото на некадърника Хендерсън и ставаме НАЙ ДОБРИТЕ В СВЕТА !
Искам да похваля отново Суарес за себераздаването ..добрата игра и СТРАХОТНИТЕ голове на Стиви и Дани . Добрата игра и на Коутиньо,който така много добре овладява топката пред тяхното наказателно и има способноста спокойно да разиграва в тая зона и да измисли нещо изненадващо .
Искам да похваля и Джо Алън и Шкъртел,както и разбира се ,Роджърс ,за добре проведения мач ..въпреки че ,аз бих използвал накрая и другите си двете смени,чисто тактически.
Както каза братлето "махтава" ,чакаме Венгерчо ,да изкара поне хикс на Сити и оттам нататък ,вече всичко е в нашите ръце и крака .:)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 27 мар 2014 11:47

Честита победа момчета, въпреки съдийски тесли на тоя мисир в черно Френд. Можеше и да бием с повече, радвам се все пак, че успяхме да запишем 7-ма поредна победа. Браво на Джерард, майсторски свободен удар, дано Пирло е гледал. 8-)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 27 мар 2014 12:53

Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 27 мар 2014 12:53

Пожелавам ви да станете шампиони тази година.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 мар 2014 13:24

Saint Etienne написа:Пожелавам ви да станете шампиони тази година.

Мерси,дано да станем! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 27 мар 2014 15:08

suareshampion написа:Вчера ,въпреки ОГРОМНОТО желание на ПРЕСЪТПНИКА в черно да загубим ... ,ние пак победихме !
Този Кеивн Френд ,всеки път ,от няколко години ни ебава майката .Той ни мрази ,той е заклет манаф ,в душата си и го е доказал много пъти и на техните мачове. Искам просто ей така да му еба майката ! Да ти еба майката ей нещастник !
Как само се подигра с Ливърпул ,тоя паляк ? лелееееее
Първо нарисуван не червен ами оранжев картон не дава ...после нарисуван втори жълт ...после нарисуван жълт за другия и фаул за Суарес не дава и накрая имаше още един фрапиращ момент ,но вече ми излезе от главата . Пълен педер.ст ! Значи ,ако беше го изгонил тоя дърводелец ,още в началото ,мисля ,че срещу 10 човека ,мача ни щеше да е по лек ,още повече ,че гола падна веднага .
Аз казах ,че 2 гола ще са ни достатъчни за победата ,само дето не очаквах ,че Фланаган ще заспи на корнера . Но пак бихме .Това е най важното сега .Победата и поредните 3 точки към ТИТЛАТА !!!
Смятах да не критикувам вече ,но не се сдържам да отбележа ,че нашето десно бекче Глен Джонсън ,който аз похвалих ,през последните два мача ..ме заблуди ,че си е върнал формичката . :) Тоя некадърник ,вчера отново ми скъса нервите и ако Брендън му предложи нов договор ,ще е най голямата му грешка . Монтоя е човека от дясно а Шоу отляво и Тони Кроос на мястото на некадърника Хендерсън и ставаме НАЙ ДОБРИТЕ В СВЕТА !
Искам да похваля отново Суарес за себераздаването ..добрата игра и СТРАХОТНИТЕ голове на Стиви и Дани . Добрата игра и на Коутиньо,който така много добре овладява топката пред тяхното наказателно и има способноста спокойно да разиграва в тая зона и да измисли нещо изненадващо .
Искам да похваля и Джо Алън и Шкъртел,както и разбира се ,Роджърс ,за добре проведения мач ..въпреки че ,аз бих използвал накрая и другите си двете смени,чисто тактически.
Както каза братлето "махтава" ,чакаме Венгерчо ,да изкара поне хикс на Сити и оттам нататък ,вече всичко е в нашите ръце и крака .:)

Бла,бла,бла..

Потребителски аватар
Tzakov
Контакти:

Мнениеот Tzakov » 27 мар 2014 15:31

2:1 си е 2:1 важното е че, сега вече трябва да гледаме напред и да биеме тия смотнъм за да си ни е сигурна работата.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 27 мар 2014 17:16

и аз съм на мнение,че Глен яко издиша и е време да го сменяме... иначе честито,продължаваме да мечтаем !!!

Върни се в “Ливърпул”