Dzheff написа:Разбира се те от това нищо не печелят, но вече свикнах да очаквам всякакви низости от тяхна страна...
Е все пак вирусите са си пълни...
Реално погледнато и това дело ама грам шанс са нямали да спечелят,но все пак го пуснаха.
rhaegar написа:Според мен, със или без нови собственици, ШЛ много трудно ще играете. Просто отбора в момента не е конкурентноспособен, а до зимата има доста мачове, в които ще се натрупа още разлика до четворката. През зимата трудно стават големи трансфери, а и за новите играчи няма да е лесно да се адаптират в маратона около Нова година, при условие, че бъдат купени веднага. През лятото имена ще дойдат, независимо от това в кой турнир играете, ако бъде гарантирана селекция и отбор, който да се бори за титлата.
Все пак реално погледнато до началото на март имаме точно два мача със силни съперници.Според мен има реална възможност за една добра серия,която да ни даде влизане в четворката.А вече в месеците от март до края на сезона не се знае кой в каква посока ще се ориентира.
Вече за лятото да наистина ако бъде гарантирана стабилна селекция имена ще дойдат.Но все пак с ШЛ за следващия сезон според мен би било далеч по-лесно.