Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот LIMASSOL » 03 май 2013 22:50

Преди малко завърши мача на резервите с Арсенал 1-1 с изравнителен гол на Вили Бижев :) в 89мин след страхотен пробив на Айби.
С тази точка се класирахме за 1/2-финала с Ман Ю на 11 май.
В понеделник гостуваме на ОТ на Манчо в последен мач от редовният сезон който е без значение.
Това беше първи мач на Вилиян за Ливърпул и първи гол.Ако имате туитър драснете му нещо,дори на е с американски паспорт,той си е наше момче @villbijev
LFC XI: Ward, Flanagan (c), McLaughlin, Sama, Jones, Roddan, Peterson (Bijev 81), Teixeira (Dunn 81), Morgan, Adorjan, Ibe

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 май 2013 11:19

LIMASSOL написа:Преди малко завърши мача на резервите с Арсенал 1-1 с изравнителен гол на Вили Бижев :) в 89мин след страхотен пробив на Айби.
С тази точка се класирахме за 1/2-финала с Ман Ю на 11 май.
В понеделник гостуваме на ОТ на Манчо в последен мач от редовният сезон който е без значение.
Това беше първи мач на Вилиян за Ливърпул и първи гол.Ако имате туитър драснете му нещо,дори на е с американски паспорт,той си е наше момче @villbijev
LFC XI: Ward, Flanagan (c), McLaughlin, Sama, Jones, Roddan, Peterson (Bijev 81), Teixeira (Dunn 81), Morgan, Adorjan, Ibe

Изображение

Отново те поздравявам за информацията за младежките гарнитури на Ливърпул .
Въпроса е обаче ..дали може някой от този отбор ,да помогне на първия отбор през новия сезон и разбира се по този начин ,да спестим пари за трансфер ?

Аз харесвам единствено Джордан Ибе ..страхотен е ..но пък е още много малък ..
Маклофлин също не е лош ляв бек ,както и централния Лойд Джоунс ,но и той е малък..
Останалите мисля ,че ще бъдат продадени или преотстъпени .
Имах големи надежди за Морган ,но за сега не показва това развитие ,което очаквах от него.
Адорян по начина си на игра и движение по терена(леко забавено) :) ..ми напомня на Акуилани . А доколкото знаем ,Роджърс не харесва такъв тип футболисти и за това мисля ,че Адорян ще бъде продаден .Тейшера и той ми идва малко муден .
Най лошото е ,че не виждам качествени вратари да идват отдолу. Никой не ми харесва от Уорд,Белфорд,Фултън ,Гулаши .Има ли други ? :)
Такъв голям клуб ,нямаме един добър вратар .Смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 05 май 2013 16:32

Ако трябва да бъда честен,с доста голяма лупа трябва да гледаме за да видим някой който е готов за първият отбор ;)
За вратарите си прав,там е най-зле положението.В защитата Маклафлин доста сериозно израстване показва(той си е типичен десен бек,играе в ляво просто защото там няма кой да пуснат),една добра алтернатива на Глен Джонсън,Лойд Джоунс е само на 18,но и при него се забелязва напредък.Флано,Уиздъм вече имат мачове в елита,за Джак Робинсън пишат че доста добре се е справил в Уулвс.Конър Коуди вече няколко пъти попада в групата на БР,Ибе(Айби) дори ми се струва че е по-талантлив и от Стърлинг.Един от любимците ми Крис Питърсън също е добра опция за крилото.При Начо и Тешейра за съжаление не се вижда развитие,Адорян е доста интересен играч,очевидно е че "пипа" топката,но в доста случаи играе индивидуално и както казваш и ти леко на забавен кадър се развиват нещата.В нападението въпреки че Морган е голмайстор на академията,не виждам как може да се развие още.Добре физически,но муден и бавен.За Майкъл Нгоо се чуват добри неща от Шотландия,със сигурност БР ще го включи за предсезонното турне.
Това е общо взето,играч готов нямаме,но за широчина на състава може да се измисли нещо.Стана ясно че 3-ма от скаутите на Ман Сити от лятото идват при нас.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 05 май 2013 17:29

LIMASSOL написа:Ако трябва да бъда честен,с доста голяма лупа трябва да гледаме за да видим някой който е готов за първият отбор ;)
За вратарите си прав,там е най-зле положението.В защитата Маклафлин доста сериозно израстване показва(той си е типичен десен бек,играе в ляво просто защото там няма кой да пуснат),една добра алтернатива на Глен Джонсън,Лойд Джоунс е само на 18,но и при него се забелязва напредък.Флано,Уиздъм вече имат мачове в елита,за Джак Робинсън пишат че доста добре се е справил в Уулвс.Конър Коуди вече няколко пъти попада в групата на БР,Ибе(Айби) дори ми се струва че е по-талантлив и от Стърлинг.Един от любимците ми Крис Питърсън също е добра опция за крилото.При Начо и Тешейра за съжаление не се вижда развитие,Адорян е доста интересен играч,очевидно е че "пипа" топката,но в доста случаи играе индивидуално и както казваш и ти леко на забавен кадър се развиват нещата.В нападението въпреки че Морган е голмайстор на академията,не виждам как може да се развие още.Добре физически,но муден и бавен.За Майкъл Нгоо се чуват добри неща от Шотландия,със сигурност БР ще го включи за предсезонното турне.
Това е общо взето,играч готов нямаме,но за широчина на състава може да се измисли нещо.Стана ясно че 3-ма от скаутите на Ман Сити от лятото идват при нас.

Гледам, че наблюдаваш повече от мен юношите, та да те питам за Stephen Sama имаш ли мнение. Изглежда солиден централен защитник, но наистина не съм го гледал много.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 май 2013 23:24

9lives написа:
LIMASSOL написа:Ако трябва да бъда честен,с доста голяма лупа трябва да гледаме за да видим някой който е готов за първият отбор ;)

Гледам, че наблюдаваш повече от мен юношите, та да те питам за Stephen Sama имаш ли мнение. Изглежда солиден централен защитник, но наистина не съм го гледал много.

слаб защитник
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 май 2013 02:03

9lives написа:Гледам, че наблюдаваш повече от мен юношите, та да те питам за Stephen Sama имаш ли мнение. Изглежда солиден централен защитник, но наистина не съм го гледал много.

Аз лично само на репортажи хвърлям по един поглед и едва ли ми е най-точното мнение.За сега е до колкото го знам е стигнал ниво максимум ЧШ.Доста индивидуални грешки прави.

А иначе за Морган не съм много съгласен.Има доста на къде да се развива.Като за централен нападател нормално да е малко муден с топката,но иначе пред гола си е добре.Пласира се добре,а и има добър изстрел.Даже и да не се наложи при нас .. според мен го чака една хич не лоша кариера.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 07 май 2013 09:27

Сама е нещо като Крис Самба,здрав физически,но във всеки мач допуска по някоя груба грешка.
Ето и снощи заради него играехме 85мин с 10 човека,след като изпусна нападател на Ман Ю и го фаулира като последен в защитата.
Иначе завършихме 1-1 в последния мач от редовният сезон.Открихме в 4-тата минута със страхотна тупалка на Шелви,но след картона на Сама се върнахме назад и почти нямахме положения.Манчо натискаха и към края Фланаган си отбеляза малко нещастен автогол като не можа да изчисти остро центриране.Добър мач стана,вратаря с няколко чудесни спасявания,репетиция за 1/2-финала в който Ман Ю ще са домакини.
LFC XI: Ward, Flanagan, Roddan, Sama, Wisdom (Jones 63), Coady, Suso, Teixeira, Dunn, Shelvey (Adorjan 63), Peterson (Morgan 84).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rbdUDIEtnnY[/youtube]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 май 2013 11:46

LIMASSOL написа:Сама е нещо като Крис Самба,здрав физически,но във всеки мач допуска по някоя груба грешка.
Ето и снощи заради него играехме 85мин с 10 човека,след като изпусна нападател на Ман Ю и го фаулира като последен в защитата.
Иначе завършихме 1-1 в последния мач от редовният сезон.Открихме в 4-тата минута със страхотна тупалка на Шелви,но след картона на Сама се върнахме назад и почти нямахме положения.Манчо натискаха и към края Фланаган си отбеляза малко нещастен автогол като не можа да изчисти остро центриране.Добър мач стана,вратаря с няколко чудесни спасявания,репетиция за 1/2-финала в който Ман Ю ще са домакини.
LFC XI: Ward, Flanagan, Roddan, Sama, Wisdom (Jones 63), Coady, Suso, Teixeira, Dunn, Shelvey (Adorjan 63), Peterson (Morgan 84).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rbdUDIEtnnY[/youtube]

Моя човек Шелви ще скъса мрежата :) Същата стойка на футболист и тупалка има като Джерард. Същият хъс и спортна злоба .Много ме е яд ,че Роджърс не го пуска титуляр.
Интересно Стърлинг защо не играе дори и тук ?

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 май 2013 14:08

Стърлинг е контузен.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 07 май 2013 16:33

Мача с Ман Ю официално вече е насрочен за 14 май(вторник) от 21ч отново на ОТ.
другият 1/2-финал ще е Тотнъм - Евертън/Нюкясъл

Върни се в “Ливърпул”