Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич 22.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот Pichichi » 23 окт 2011 00:32

sven_goran написа:
Pichichi написа:Мениджърът на Норич, П.Ламбърт е следващото име за което ще се борят някои от по-големите клубове, трудно ще го задържат задълго особенно ако успее да остави отбора във ВЛ, наистина точка с късмет за канарчетата но пък същият този късмет им липсваше с/у Челси и Ман.

Нима се съмняваш, че Пол Ламбърт няма да успее да задържи Норич в Премиър лийг?
Мисля, че това въобще не стои на дневен ред...
Норич тази година ще са в златната среда, а след това ще видим... тук е въпроса ;)

Много бързаш, ще се радвам на края на сезона да видя Норич на място извън изпадащите(даже си мисля че може и в 12-ката да се класира този отбор) и си мисля че шансовете са доста големи. Все пак отбора обаче е новак и трябва да се има едно наум имало е други новаци с добър старт и преблеми в края на сезона , все пак Норич е доста добре с точките в момента като се има предвид че е гостувал на Ман.,Ливърпуул и Челси. Е можеше и някоя и друга точка повече но съдиите малко се подиграха с отбора първите няколко кръга .
Иначе Пол Ламбърт е страхотен тип.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 23 окт 2011 00:45

john barnes написа: умишлено писах с големи букви...понеже обсъждаш мен,нека и аз да кажа моето мнение за теб-това,че постваш тук разни трансферни спекулации,които всички четем и знаем-не те прави по-специален от другите,но ти явно се мислиш за такъв.гледай си клюките и не се занимавай с мен,понеже усетих заяждане от твоя страна...а не искам да се храним взаимно.обаче такива,които ме хранят-ще им се отвръща подобаващо! знам,че ги боли...че сияйния им кинг не е това,което очакваха.такива са реалностите в момента и той няма място в тях! да беше си останал легенда....

О не не се мисля за по-специален...просто ти казах факта, че на едно 90% от мненията ти прочитам първия ред и спирам защото знам какво си написал...всички тук знаем мнението ти, защото си го изразявал многократно...това, че някои се опитват да налагат мнението си над теб, нека си трошат главата в стената...както те няма да могат да успеят, така и ти няма да успееш да направиш същото с тях, затова и те помолих да махнеш Caps-a :) Аз си имам мнение мисля че съм го споделял тук 1-2 пъти и то не се е променило и затова не го повтарям всеки път...а коментирам впечатленията които съм придобил от дадения мач :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 23 окт 2011 10:32

Не съм чел миналите мнения,но Норич излезнаха с настроика както с/у Ман Юнайтед и Ливърпул знаеха това.Късмета тотално беше основният фактор за загубените 2 точки вчера. 4 Греди+ куп пропуски на Суарез.
Тези който често са посещавали форумите за миналите мачове ще забележат как защитавах новите покупки и особено Даунинг.
Вчера загубих абсолютно всякакви надежди за Даунинг. Керъл ще бележи много за Пул,сигурен съм. Вярно,че в края на полувремето след центриране на Джерард той трябваше да вкара,но липсата на късмет беше ужасяваща. Много ПРОПУСКИ,много нещо. Хендерсън не се забелязваше като влезна за разлика от мача с Юнайтед. Каут не разбрах защо е титуляр. Вместо него ако играеше Керъл,центриранията на Белъми през първото полувреме нямаше да бъдат толкова безсмислени.
Още едно нещо искам да отбележа и то е че, шефа на съдийте има личен проблем със Суарез(поне така изглежда). Суарез е един от любимите ми играчи,но говоря напълно безпристрастно.Неможе цял мач да бива задържан,настъпван и събарян и съдията да го приема за симулация ЦЯЛ МАЧ. Вярно е ,че в напечените ситуации се опитва да си изпроси нарушение понякога,но от 1вата до 93тата минута нямаше нито едно нарушение за уругваца.Просто вчера побеснях от ярост от този съдия.
Последна промяна от Hakercheto на 12 ное 2011 15:07, променено общо 1 път.
Само Левски!
You'll never walk alone!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 окт 2011 10:42

Феновете на Пул се смяха как Юнайтед едвам били Норич, а то какво стана...
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 окт 2011 10:50

JalkiSte написа:Добре бе, разбирам ви, че уважавате Краля като неизменна част от историята на клуба, като голяма фигура, като човек, който ни измъкна от кризата миналата година.Но едно не ми е ясно - как може да продължавате да бъдете толкова слепи и предубедени, как може да казвате на черното бяло :?: При голова разлика 12-10, три домакински равенства, 2 от които срещу далеч по-непретенциозни отбори, 2 загуби, едната от които срещу средняк, а другата катастрофална срещу пряк конкурент и вие ми казвате, че всичко е наред ?! По-лошо, май го вярвате ... Кажете ми къде е прогресът спрямо миналия сезон след идването на Далглиш? Аз не виждам прогреса, пак си се дъним срещу всякакви отборчета, по-лошото е, че до момента нямаме победа и над силен отбор, каквито преди неизменно постигахме (без Арсенал, но те са с много лош старт на сезона и ги бихме чак след като им изгониха човек).Ето, за да не излезе, че говоря наизуст ще призная, че днес играхме страхотно до изравнителния гол на Норич.Но после? Какво стана после? Пълно стъписване, ни играчи, ни треньор знаеха какво да правят.Пол Ламбърт направи офанзивна смяна на Анфийлд още в началото на второто полувреме при резултат 0:1, при който много треньори ще се приберат още повече и ще са доволни, че не падат с повече.Вие представяте ли си Далглиш да направи нещо такова? Смяната дойде късно и бе изваден най-добрият на терена до момента ... е това ако не е шокиращо не знам кое е.Даунинг няма да го коментирам, жалка картинка.Не знам какво трябва да стане, че да влезе Макси, дори накрая вкара Агер вместо него ... а за последните 15 минути какво да кажем? Никаква идея, вие представяте ли си на "Олд Трафорд" 10 минути преди края резултатът да е равен и мангалите да се чудят какво да правят? Ами не можете да си го представите, защото сте виждали поне 100 пъти обратното.Ама нищо, отборът ще се сработи, играчите ще се адаптират и всичко ще си дойде на мястото ;)
P.S. Извинявам се за поредния си тъп коментар, но припомням на спечелилите с прогноза 4:0 да почерпят.Лека нощ!

Пич знаеш ли кой Е Кенет Матисън Далглиш ? Мисля, че не знаеш. Той е единствения човек който е КРАЛ на Анфийлд. Един човек каза при гостуването си в Диема преди време едно нещо:" Когато бях на Олд Трафорд и Бербатов отново не игра се заговорихме с други английски фенове, че Руни е в трагична форма, и следваше моя върпос, а зашо не играе Бербатов. Те казаха, Е РУНИ СИ Е РУНИ! " Това говори ли ти нещо ? Един единствен човек в исотрията на Ливърпул, които милее за доброто на Ливърпул, Кенет Матисън Далглиш кара 45 хиляди да настръхват когато той излиза от тунела на Анфийлд и Вие нещастно подобие на фенове ми казвата, че Този човек не знае какво прави и не знае кого на пусне в игра. Има едно нещо наречено "доверие", доверие на човека, който би умрял за да види Ливърпул шампион на Англия и това ще стане именно под негово ръководство, не мисля и ще го кажа най-отговорно, не мисля, че някой, който и да е, може да донесе Титлата на Англия в Ливърпул освен Кени Далглиш. Оттук идва разликата между вас и феновете на Ливърпул.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 23 окт 2011 11:10

KingKenny написа:Пич знаеш ли кой Е Кенет Матисън Далглиш ? Мисля, че не знаеш. Той е единствения човек който е КРАЛ на Анфийлд. Един човек каза при гостуването си в Диема преди време едно нещо:" Когато бях на Олд Трафорд и Бербатов отново не игра се заговорихме с други английски фенове, че Руни е в трагична форма, и следваше моя върпос, а зашо не играе Бербатов. Те казаха, Е РУНИ СИ Е РУНИ! " Това говори ли ти нещо ? Един единствен човек в исотрията на Ливърпул, които милее за доброто на Ливърпул, Кенет Матисън Далглиш кара 45 хиляди да настръхват когато той излиза от тунела на Анфийлд и Вие нещастно подобие на фенове ми казвата, че Този човек не знае какво прави и не знае кого на пусне в игра. Има едно нещо наречено "доверие", доверие на човека, който би умрял за да види Ливърпул шампион на Англия и това ще стане именно под негово ръководство, не мисля и ще го кажа най-отговорно, не мисля, че някой, който и да е, може да донесе Титлата на Англия в Ливърпул освен Кени Далглиш. Оттук идва разликата между вас и феновете на Ливърпул.

Аз пък не мисля, че най-малко разбираш какво искам да кажа.Досега нито веднъж не съм казал "Далглиш да си ходи", не съм го помислял дори.Просто отчитам някои ужасно груби грешки, които се повтарят вече 9-ти пореден мач.Няма ли да признаеш, че ти писна от пускането на кръглата нула Даунинг във всеки мач,при положение, че една от алтернативите - Макси, е набутан в ъгъла, а през миналия сезон направи най-силното си представяне в Ливърпул точно под ръководството на същия Далглиш.Че Кара, колкото и да е дал на клуба вече трябва да седне на пейката, че прави смените късно и обикновено са неадекватни, че вчера извади най-добрия играч в мача при РАВЕН резултат, че нямаме манталитет на отбор от топ 4, понеже поведат ли ни и 99% сме загубили мача.Не те карам да говориш цинизми и да хулиш Далглиш, но признай поне това ... и не ме определяй до каква степен съм фен на Ливърпул, щото ако не бях нямаше да ми пука, че за поредна година сме тръгнали да финишираме с празна кошница (че аз това 17 години съм го виждал, защо да не се случи пак).Веднага мога да ти кажа, че ти не си фен на Ливърпул поради същата причина, но не целя заяждане, а просто да се проведе един нормален диалог, в който вие, които защитавате случващото се в момента да не ни кажете "вие не сте никакви фенове, ние се сърдим, няма да пишем повече". :)
P.S. А вчера след изравняването и по време на 20-минутната безидейна игра след него като се умълча стадионът и се чуваха песните на привържениците на Норич, какво ще кажеш за хората там? И те ли не са фенове?
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 23 окт 2011 11:29

Вади Белами 32 годишен играч ако може да издържи 90 мин да търчи като кон от едната до другата врата здраве му кажи. Макси не играе, защото предполагам си гледал как игра в контролоата с Рейндърс, Хендерсън ен струвал 20млн. ми как да разберем дали стурва или не като не искате да го пуска. Даунинг бил нещастник не можел да играе, всеки негов пробив завършваше с центриране или пас за някой друг гарантирам. Как не казахте нищо за Суарез, който има 100 положения да вкара всичките греда или вънка или във вратаря как него не го остави вендъж на пейката, като направи сумати пропуски. (Макси ще играе за Карлинг Къп.) Чудите се защо извади Каут и пусна Агер, много просто последните минути топката ще се изсипва напред и там кой 1,70м. високия Макси ли да я вкара или 1,90м Агер ? Има си обяснение за всичко но не го поглеждате от правилната страна ;) На полусезона ще сме 5-ти тогава ще се вземат играчите които трябва за да се влезе в ШЛ и след това вече лятото селекция за титла. Толкова ли сте лепи за да не го разберете, как да купи 100 човека през лятото като не знае как играе отборът му в момента. да вземе Кейхил искахте, на кой на мястото да играе, на Кара дето срещу Юнайтед изкара мача или срещу Норич който пак игра много добре или на Агер на мястото най-добрия защитник в ВЛ с Видич ? Или на Шкъртел ? Видя се кво трябва да се вземе доиграва се сезона и се купуват играчите, които трябва да се вземат. Ето това е цялата работа. Как да вземе игрчи на килограм и после да не му трябват ? Ето това искам да кажа, че Кени Далглиш не е Ходжсън не е и Бенитез. Много повече е !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 23 окт 2011 11:43

Не съм съгласен с казаното за Даунинг, но както и да е.Добре, да не пуска Макси в 90 мин, да го беше пуснал, когато пусна Хендерсън.А той да си играе за купите и да влиза в мачовете, които вече са решени, защото достатъчно мачове започна като титуляр мисля, че всички видяхме, че НЕ струва 20 милиона и този въпрос изобщо не стои на дневен ред в момента.Колкото до Суарес - естествено, че изпусна много, че ако беше вкарал дори едно от положенията си сигурно щяхме да спечелим, НО ако го нямаше него тези положения изобщо нямаше да бъдат създадени, гарантирам ти.Щото виждаш, че той сам си създава положенията, както каза и Боби Борисов - той не е нападател, който ще изчезне от мача, никога не се губи, винаги търси топката и играе с нея.Не сме като Юнайтед, където Руни и Чичарито седят цял мач на голлинията, защото знаят, че има кой да им подаде там (образно казано).Относно Белами - ок, на 32 е, но направи много силен мач, веднага мога да те питам защо Каут не излезе тогава - и той е на толкова, само дето името му се чу точно два пъти - в началото на двете полувремена, когато коментаторът обяви съставите :lol:
Мнения и гледни точки много, не очаквам (а и не трябва) всички да сме на едно мнение, радвам се все пак, че започнахме да си говорим с факти и аргументи, а не с нападки.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 окт 2011 12:17

Вашия Крал Кени колкото и нови футболисти да вземе, и офанзивни, пак нищо няма да стане по простата причина, че отбора няма манталитет. Да не би Адам, Джерард, Белами, Суарез да са слаби и да не могат да реализират положенията си ?!? Вчера наистина останах втрещен от пропуските на уругвайчето, ама защо до 55-тата минута играхме страхотно, мачкахме ги, а след изравнителния гол какво ?!? Ето това е, нямаме манталитет, винаги, получим ли гол, след това не можем да вкараме...справка мачовете със Съндърланд, Стоук, Тотнъм (докато бяхме все още с 11, а защо не и с 10), Уулвс (гол в 49-тата минута, резултата е 2:1 и треперим до края), Ман. Ю, Норич... Е, защо бе, след като ни вкарат гол не можем да обърнем мачовете ?!? Еми май май нещо нямаме манталитета, гълтаме си езиците при гол в нашата врата и това е. Чакайте, едва 9-тия кръг е, а има още 29, и ще има мачове, в които на нас първи ще ни вкарат и ви гарантирам, че повечето, да не кажа всички, ще бъдат загубени или в най-добрия случай Х, за победа да не говорим. Изчезна духът от сезон 2008/09, когато правехме луди обрати дори и от 2:0...сега не можем при 1:1, ка моли от 1:0 или 2:0.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 окт 2011 12:18

Не мога да повярвам какви крайни неща се пишат за Луис ,момчето има огромна спортна злоба ,играе с такова желание и хъс ,изгаря на терена ,непримирим е ,емоционален,иска винаги да побеждава ,не спира да тича ,не спира да търси топката и винаги гони отзад и тормози защитниците ,мисли на терена за разлика от някои други наши нападатели ,факт е че без него на терена не можем да вкараме гол ! Наистина понякога се увлича с тая индивидуална игра ! Според мен трябва да се поуспокои малко ,някак си играе малко напрегнато и оттам не му спори играта и пропуска ,незнам на какво се дължи това ,постоянното ръкомахането също му е минус и ако тренора му помогне да изчисти тия моменти ,нещата за Луис ще станат перфектни.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”