ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Байерн Мюнхен - Ливърпул 13.03.2018 |22:00| 1-3 FT
Като нищо ще се паднем с английски отбор... миналата година бяхме само със Сити и ни се паднаха точно те... а сега половината отбори са английски. Иска ми се отново да ни се падне Порто, но едва ли ще се получи. Вероятността да се паднем с тежък съперник е доста голяма.
-
Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
- Контакти:
john barnes написа:Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!
Аз лично си пожелавам Тотнъм, понеже са ми адски противни и искам ние да ги сритаме! В крайна сметка който дойде него ще трябва да бием
Аз пък иска Барса 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- KOPScousers
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:john barnes написа:Айде стига все ние да се падаме с английски отбор...аз лично,искам Аякс. Те са офанзивен отбор и ще играят футбол. Клоп само това чака и ще ги съсипем на контри. Но жребия е свободен и във петък ще видим кой ще ни се натресе!
Аз лично си пожелавам Тотнъм, понеже са ми адски противни и искам ние да ги сритаме! В крайна сметка който дойде него ще трябва да бием
Аз също искам Тотнъм. Аякс са ми чак трети избор.

1.Порто
2. Тотнъм
3. Аякс
4. Юнайтед
5. Сити
6. Ювентус
7. Барса
Каталунците не искам да ги срещаме чак до евентуален финал, на Кампа са изключително силни и последните 30 мача в ШЛ като домакин имат 27 победи и 3 равенства. По-добре един мач срещу тях, отколкото 2, демек всичко друго, не и Барса.

[offtopic]Доста глупаво изкаран жълт картон от Робо. В 91-вата минута, при още 2 добавени и резултат 1-3 няма нужда да правиш такъв фал, особено когато висиш с картоните. Дори и да ни вкарат за 2-3, пак си биеш и продължаваш напред, излишен картон, който дано не ни натресе Моренката на бека. Клоп трябва да пусне Милнър ляв бек и в средата да са Джини, Фабиньо и Хендо/Кейта (зависи от съперника).[/offtopic]
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Честита победа на всички
Очаквах голов хикс 2на2, но Байерн бяха много зле и така стана по-добре
Лошо за Робо нямаше смисъл да изкарва такъв глупав картон пол1дях направо 

[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
Нито за миг не съм мислел, че отпадането от баварците е вариант, първо защото исках Клоп за пореден път да им натрие носа - все пак са стари познайници. И второ защото победа, ще даде криле на момчетата в този труден период с всички тези "хиксове" последно време. Но мисля, че в 1/4 финалите не трябва да си даваме много зор (даже хич). И сега ще кажа защо. Все си мисля че Сити просто няма как да издържи. Имат лесен мач със Суонзи, но после ще участват в следващия кръг за Купата, 1/4 финали в Европа, ако ги преодолеят 1/2 финали, а това са мачове, мачове и пак мачове! В Премиър Лийг все ще спукат някъде гума подложени на подобно натоварване. Обаче ние също може да го направим - не сме застраховани. А това не трябва да става в никакъв случай, щото после - титла през крив макарон! Единственото условие, при което може да я спечелим ние, е още 24 точки до края и нито пункт по-малко! Трябва да си се насочим само и единствено към тази цел, а днешната победа да е просто трамплин за преодоляване на кризата.
Звучи доста странно или дори налудничево да излезеш на такава фаза в ШЛ без мотивация, но всичко е въпрос на приоритети... Още не можем да се сравняваме с Барса, Реал, Сити или ПСЖ който не се задъхват където и да участват. А и те го постигат с неограничени харчове...
Е, в крайна сметка предполагам, че и жребият ще е от голямо значение. В тази връзка - не искам Сити! Предпочитам те да се бъхтят с Барса или Юве!
Звучи доста странно или дори налудничево да излезеш на такава фаза в ШЛ без мотивация, но всичко е въпрос на приоритети... Още не можем да се сравняваме с Барса, Реал, Сити или ПСЖ който не се задъхват където и да участват. А и те го постигат с неограничени харчове...
Е, в крайна сметка предполагам, че и жребият ще е от голямо значение. В тази връзка - не искам Сити! Предпочитам те да се бъхтят с Барса или Юве!

-
- Контакти:
Аз не бях най-големия оптимист за мача, не е да не съм се надявал, но с някои уговорки. Да ама играта ни в този мач беше перфектна с изключение на грешката при гола. Всички говорят, че Байерн били слаби и едва ли не умаловажават нашата игра, а това не е точно така.
Браво на момчетата.
Браво на момчетата.
Добро представяне, вече сме на четвъртфинал. Байерн не са отбора от преди няколко години, но едва ли някой ще каже, че са слаб отбор. Моите уважения за поведението им в мач, който загубиха на своя стадион - нямаше грубости, провокации, "ромски" номера. Е, за около 3 секунди вдигаха ръце с претенции за измислена дузпа, но всичко е ОК. Пробиха ни 1-2 пъти през Робо, но и той е човек, може да сгреши. Никакви претенции към него, момчето е супер, до момента прави страхотен сезон, пробягал е няколко милиона километра, нормално е да има и колебание във формата.
Иска ми се да си вземем това, което боклука Рамос ни открадна миналата година, но...сега сме в осмицата на Европа, да става каквото ще нататък. По-важното е, че когато лятото преговаряме за трансфери, всеки мениджър и играч ще знае, че има интерес от отбор, който редовно и успешно играе в ШЛ, отбор, който е в светлината на прожекторите със своята атрактивна и ефективна игра.
Иска ми се да си вземем това, което боклука Рамос ни открадна миналата година, но...сега сме в осмицата на Европа, да става каквото ще нататък. По-важното е, че когато лятото преговаряме за трансфери, всеки мениджър и играч ще знае, че има интерес от отбор, който редовно и успешно играе в ШЛ, отбор, който е в светлината на прожекторите със своята атрактивна и ефективна игра.
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1
-
- Контакти:
plmar написа:В общи линии, без Хенди толкова......Наздраве от мен!
Мда, наистина май много малко хора си дават сметка, че победата изглеждаше логична, лесна и закономерна, НО това бе така според мен, просто защото бяхме без моя "любимец", без "великия капитан" който сякаш господ го контузи. Айде дано с контузията да изкара до края на сезона и да станем най-накрая шампиони... Ако ли не - просто ще чакаме да се пенсионира Данчо Стреса за да бъдем някога шампиони, та да заиграем редовно не с десет, а с единадесет надъхани и кадърни играча. Снощи дори и най-слабо играещия(не знам изобщо имахме такъв) от наще, се раздаде и бе с класи над ограничените възможности на Стреса. Дано бог ме чуе(на Клоп едва ли му дреме, че без Стреса сме като преродени) и вземе та изпрати Данчо Стреса при контузените поне до края на месец май...........
p.s. Не ме разбирайте погрешно, не искам да развалям доброто настроение от добрата и заслужена победа, но както каза и колегата plmar - не е лошо да помним все пак, че хубавата победа е без любимеца на Клоп - Данчо Стреса !?