baltimore написа:2:0
На мен тази прогноза ми се вижда реална ако Ливърпул излязат с експериментален състав

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
baltimore написа:2:0
fearbless написа:d-o-d-o написа:fearbless написа:Хайде разбирачите влязаха във форума на Ливърпул до сега имаме 2 прогнози 2:0 за Грасхопърс и ,че Ливърпул ще е извън топ4 за мен това са 2 ''сигурни'' прогнози. Точен резултат е едната прогноза,ако не се сбъднат прогнозите да не се скриете някъде?! Аман от злобари не е почнал сезона нищо не се е случило до се започна със заяждането,... LIVERPOOL FOREVER ***YNWA***
Не се пали за една прогноза направена за някаква контролна среща или други подобни прогнози,не си струва,още повече че не е почнал сезона споко
как да не са пала почват са заяждат аман за кво пишат тука немоя разбере лорда се изпари,но има много като него тука... копия...
baltimore написа:Слушай бе млекар, искаш всички прогнози да са за Ливърпул ли а? Искаш нещо да ми кажеш за 2:0 ли ?
Като не ти харесва, не пускай тема.
d-o-d-o написа:baltimore написа:2:0
На мен тази прогноза ми се вижда реална ако Ливърпул излязат с експериментален състав
styopa написа:d-o-d-o написа:baltimore написа:2:0
Даже и с експериментален състав не ми се вижда реално.
Едва ли Грасхопърс са на нивото на резервите ни..
Вярно че е контрола де,нищо не се знае...
styopa написа:baltimore написа:Слушай бе млекар, искаш всички прогнози да са за Ливърпул ли а? Искаш нещо да ми кажеш за 2:0 ли ?
Като не ти харесва, не пускай тема.
Е то по същата логика като не ти харесва да те нареждат не се драчи с хората...
Във форума на който и да е отбор като пишеш че ще паднат от 5 пъти по слаб отбор не вярвам да ти се радват..
liv_fc написа:За всички, които не са гледали ето състава
Cavalieri, Degen, Darby, Kelly, Ayala, Amoo, Eccleston, Lucas, Spearing, Aquilani, Ngog Смени : Gulacsi, Irwin, Palsson, Robinson, Shelvey, Ince, Dalla Valle, Riera.
Аз гледам от тук http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports на YES със сопкаст и е сносно и не забива. В защита Деген е ужас, а Дарби си личи, че не му е предпочитаната позиция. Харесват ми Кели и Аяла. За първи път гледам Екълстън и Амо и играят на средно ниво. Останалите са познати.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта