Грасхопърс - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Re: Грасхопърс - Ливърпул

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 15:21

baltimore написа:2:0

На мен тази прогноза ми се вижда реална ако Ливърпул излязат с експериментален състав ;)
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 15:23

fearbless написа:
d-o-d-o написа:
fearbless написа:Хайде разбирачите влязаха във форума на Ливърпул до сега имаме 2 прогнози 2:0 за Грасхопърс и ,че Ливърпул ще е извън топ4 за мен това са 2 ''сигурни'' прогнози. Точен резултат е едната прогноза,ако не се сбъднат прогнозите да не се скриете някъде?! Аман от злобари не е почнал сезона нищо не се е случило до се започна със заяждането,... LIVERPOOL FOREVER ***YNWA***

Не се пали за една прогноза направена за някаква контролна среща или други подобни прогнози,не си струва,още повече че не е почнал сезона споко 8-)

как да не са пала почват са заяждат аман за кво пишат тука немоя разбере лорда се изпари,но има много като него тука... копия...

Ама ти се палиш за неща които нямат особено голям смисъл за някаква контролка споко бе човек
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 юли 2010 15:52

baltimore написа:Слушай бе млекар, искаш всички прогнози да са за Ливърпул ли а? Искаш нещо да ми кажеш за 2:0 ли ?
Като не ти харесва, не пускай тема.

Е то по същата логика като не ти харесва да те нареждат не се драчи с хората...
Във форума на който и да е отбор като пишеш че ще паднат от 5 пъти по слаб отбор не вярвам да ти се радват..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 21 юли 2010 15:55

d-o-d-o написа:

На мен тази прогноза ми се вижда реална ако Ливърпул излязат с експериментален състав ;)

Даже и с експериментален състав не ми се вижда реално.
Едва ли Грасхопърс са на нивото на резервите ни..
Вярно че е контрола де,нищо не се знае...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 юли 2010 15:59

С оглед на слабия сезон всеки си мисли ,че Ливърпул ще са дупка догодина,но си мисля че тази година ще са в топ 3 .Просто има такива отбори които когато се провалят догодина си връщат.
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 21 юли 2010 16:50

styopa написа:
d-o-d-o написа:

Даже и с експериментален състав не ми се вижда реално.
Едва ли Грасхопърс са на нивото на резервите ни..
Вярно че е контрола де,нищо не се знае...

Принципно си прав класата на Ливърпул е доста над тази на швейцарците но имах предвид друго че това е просто една контрола и 2:0 е толкова реален резултат колкото 5:0 за Ливърпул ;) ако помниш миналата година започнахме контролните мачове със загуба от Rapid Vienna с 1:0 а дори по-късно загубихме и от Espanyol с 3:0 така че ... 8-)

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 21 юли 2010 16:55

styopa написа:
baltimore написа:Слушай бе млекар, искаш всички прогнози да са за Ливърпул ли а? Искаш нещо да ми кажеш за 2:0 ли ?
Като не ти харесва, не пускай тема.

Е то по същата логика като не ти харесва да те нареждат не се драчи с хората...
Във форума на който и да е отбор като пишеш че ще паднат от 5 пъти по слаб отбор не вярвам да ти се радват..

Дали ще ми се радват или не си е проблем на потребителите. Все пак това е само прогнозa и искам някой да ми обясни защо съм "злобар"?

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 21 юли 2010 21:29

За всички, които не са гледали ето състава
Cavalieri, Degen, Darby, Kelly, Ayala, Amoo, Eccleston, Lucas, Spearing, Aquilani, Ngog Смени : Gulacsi, Irwin, Palsson, Robinson, Shelvey, Ince, Dalla Valle, Riera.

Аз гледам от тук http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports на YES със сопкаст и е сносно и не забива. В защита Деген е ужас, а Дарби си личи, че не му е предпочитаната позиция. Харесват ми Кели и Аяла. За първи път гледам Екълстън и Амо и играят на средно ниво. Останалите са познати.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 21 юли 2010 21:42

liv_fc написа:За всички, които не са гледали ето състава
Cavalieri, Degen, Darby, Kelly, Ayala, Amoo, Eccleston, Lucas, Spearing, Aquilani, Ngog Смени : Gulacsi, Irwin, Palsson, Robinson, Shelvey, Ince, Dalla Valle, Riera.

Аз гледам от тук http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports на YES със сопкаст и е сносно и не забива. В защита Деген е ужас, а Дарби си личи, че не му е предпочитаната позиция. Харесват ми Кели и Аяла. За първи път гледам Екълстън и Амо и играят на средно ниво. Останалите са познати.

и в бет365 го дават с добро качество.Видях че Пачеко го няма и се зачудих къде е,а той правил фурор днес с/у Португалия :P

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 21 юли 2010 23:03

2:0 ли беше казал :? цтцтцттц
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”