Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот john barnes » 13 май 2013 21:38

очаквам победа със 2-3 гола разлика.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 май 2013 22:10

9lives написа:Едва ли ще бием с разлика. Според мен ще играем с голяма част от резервите.Все пак мача няма значение за нито един от двата отбора Според мен ще е нещо такова. Ако нещо се закучи поне ще имаме една добра скамейка.

Резерви: Джоунс, Коатес, Енрике, Хендърсън, Коутиньо, Стъридж, Даунинг

-------------------------------Рейна--------------------------------

Уиздъм-------Каръгър-----Шкъртел-----Робинсън/Фланегман

--------------------- Коуди -------- Лукас---------------------------

Сусо-----------------------Шелви---------------------------Асаиди

-----------------------------Борини--------------------------------

Не ми се вярва, според мен ще си играем с титулярите ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 май 2013 22:54

Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 13 май 2013 22:58

Да изпратим подобаващо Карагър.Победа с 3-4:0 и един от головете да е на Кара ще е супер за завършек на сезона. :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 май 2013 23:03

suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.

заявка за чудеса??? срещу изпаднал отбор,във мач без значение за класиране и точки...голям оптимист си,да сме живи и здрави по коледа пак ще си говорим на тема лебеда... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 май 2013 23:29

john barnes написа:
suareshampion написа:Това ще е поредният мач ,в който играчите на Брендън Роджърс ще дадат заявка за чудеса през следващия сезон . Поредния мач ,след който "големите " отбори в челното класиране ..ще разберат ,че славният Ливърпул много скоро ще се завърне и ще треперят преди срещите си с нас.

заявка за чудеса??? срещу изпаднал отбор,във мач без значение за класиране и точки...голям оптимист си,да сме живи и здрави по коледа пак ще си говорим на тема лебеда... :)

е срещу "големите" от челото да не играхме лошо ? добре че бяха съдиите ,некадърника на вратата и трагичната защита пред него за да не спечелим мачовете ...сега друга песен щеше да пееш :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 13 май 2013 23:55

suareshampion написа:
john barnes написа:

е срещу "големите" от челото да не играхме лошо ? добре че бяха съдиите ,некадърника на вратата и трагичната защита пред него за да не спечелим мачовете ...сега друга песен щеше да пееш :)

Има нещо вярно. Ако не беше Холси в мача с мангалите и двете малоумни грешки в мачовете със Сити, щяхме да имаме още три победи над отбори от топ 6 през сезона. Даже четири, ако броим и отменения гол на Суарес срещу Евъртън. Но на нас все нещо не ни достига, миналата година бяха гредите, тази са съдиите и някакви грешки. Истината е, че трябва да заиграем по-добре и да започнем да мачкаме, ако водим с 2-3 гола едно ощетяване или глупост няма да ни провали мача ;)
Последна промяна от Karsa Orlong на 14 май 2013 08:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 май 2013 05:53

3-0

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 май 2013 09:47

Гол от дузпа на Карагър и победа с 2 гола разлика в прощалния му мач. :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 14 май 2013 09:50

Karsa Orlong написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:

Има нещо вярно. Ако не беше Холси в мача с мангалите и двете малоумни грешки в мачовете със Сити, щяхме да имаме още три победи над отбори от топ 6 през сезона. Даже четири, ако броим и отменения гол на Суарес срещу Евъртън. Но на нас все нещо не ни достига, миналата година бяха гредите, тази са съдиите и някакви грешки. Истината е, че трябва да заиграем по-добре и да започнем да мачкаме, ако водим с 2-3 гола едно ощетяване или глупост няма да ни провали мача ;)

Най-точно казано,а иначе за мача-твърда победа с разлика :)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”