Джерард се измъкна пак.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Джерард се измъкна пак.
Абсолютно дивашка постъпка... Само дето не ми изпаднаха очите от очуднване като видях, че не му дигнаха червен картон... Мани другото ами и жълт нямаше 

Lord of memory написа:За негово огромно съжаление следващия мач, ще съжали че не са го баннали за 3 мача.Абсолютно безумие на Джерард.Определено трябва да бъде наказан!
Абсолютно никакъв шанс няма да го накажат, понеже комисията (както съм цитирал по-долу) е отказала да повдигне обвинение за тва т.е тва е абсолютно нормално и в реда на нещата. Нека децата гледат и се учат от него.
Иначе да не се налага да търся информация сега, как Рио за същото нещо (даже ако се вгледаме в детайлите ще се окаже по-невинно) го баниха за 4 мача.
Не ти отива на ника, който ползваш, нито на това, че си фен на Ман Ю да имаш каквито и да е претенции към Джерард за вчерашния случай!!! Понеже си се кръстил гордо "Lord of memory", дали ще ми припомниш какво се случи на мача Стоук С- Манчестър Ю на 26.12.2008 г.? И ако евентуално не се сещаш за какво ти говоря, то аз ще те подсетя:
1. Интервенцията с лакът на Рууни при опит да "откачи" главата на Фулър от мястото и!
2. Същото упражнение от страна на Роналдо към друг футболист на домакините в изблик на безпомощност!
Сега ще припомниш ли какви точно санкции отнесоха двамата главореза ( Рууни и Роналдо) както от страна на съдията по време на мача, така и след това от съответната комисия, която да раздаде правосъдие на база видеозапис? Аз ще ти кажа- абсолютно никакви наказания и за двамата!!! Затова първо виж гредата в собственото си око, преди да видиш сламката в очите на другите!
- Lord of memory
- Контакти:
Да ми говориш за груба игра срещу Уимбълдън...опа...Стоук Сити е смешно, Фабрегас заслужаваше поне 2 червени картона срещу тях и накрая и жълт не му дадаха.
Когато играят такива отбора винаги съдията се приготвя за тежък мач.
Бате, Барса никога няма да се доближи даже до величието на Юнайтед, приеми го.
Когато играят такива отбора винаги съдията се приготвя за тежък мач.
Не просто Барса ги измори още първите минути, с бързия си футбол, а Манчестер с грозната си игра 1 положение не създадоха
Бате, Барса никога няма да се доближи даже до величието на Юнайтед, приеми го.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Една ше кажа Джерард е виновен за червен картон е и за 3 мача аут, не са му ги назначили не са точка. Не съм фен на Ливърпул, а на Ман Юнайтед, но определено ми писна да чета заяжданията на феновете на Ман. Юнайтед и по специялно на лорда ..