ШЛ: Ливърпул - Генк 05.11.2019 |22.00| 2:1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: ШЛ: Ливърпул - Генк 05.11.2019 |22.00|

Мнениеот gogovcite » 06 ное 2019 12:43

kadett1 написа:
Liverpool_EC написа:Поредната победа на ходом, Чембърлейн за 3 мача и половина вкара повече голове отколкото за 6г в Арсенал. След втория му мач имаше изказвания "трансферния провал на века". И докато някои форумни спецове отново бързаха с експертните си оценки, Клоп си го напасна в центъра и доказа за хиляден път, че има най-зоркото око, къде е силата на един играч. На който е променил позицията-няма празно!
Сега чакаме Наполи и ако пак бием с 2:1 може да ходим до Залцбург с Харви Елиът и Сеп Ван Ден Берг.
kadett1 написа:Сега вече ми се изясни защо Гомес е резерва - то много неориентиран в макар и малко моменти - особено фрапиращ бе, когато покриваше Арнолд, без да има нужда, а в наказателното поле си влезе съвсем сам техен играч през неговата зона и , ако беше по класен щеше да ни зашие.

На теб няма как да ти е ясно, понеже все пак става въпрос за футбол. Ще стискаш ли палци за Сити в неделя, че те имат по-класни и това може и да ти го зашият?

О, разбирачев, специално за тебе ще коригирам поста си:
"Сега вече съвсем не ми е ясно защо Гомес е резерва - много концентриран и винаги в подходящата позиция във всеки момент - Ван Дайк сбърка няколко пъти,но Гомез беше железен, а в наказателното поле никой противников играч не можеше и да си помисли да влезе през неговата зона, та камо ли да ни зашие."
Така добре ли е, получи ли душевен оргазъм?

За Гомез съм съгласен, че игра слабо. Може би му трябват няколко мача, за да влезе в ритъм. поредното доказателство, че Клоп избира състава според моментната форма на играчите, а не по симпатии, както многократно някои хора се отпиваха да ни втълпят.
Hala Madrid

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 06 ное 2019 19:26

Гомез игра много слабо. По-големия проблем е, че той игра така и срещу Залцбург на Анфийлд. А срещу такива отбори да показва такава игра наистина е притеснително. Изглежда много разцентрован и нестабилен. Преди мачкаше в единоборствата, а сега го надиграват, и то не на скорост.. положението, което кадета казва, че беше отишъл на 2 метра от Трент и зад гърба му имаше едно бездна, в която влезна човек от втора позиция и стреля, беше наистина показателно за цялата му игра.. за жалост.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 ное 2019 00:29

kadett1 написа:О, разбирачев, специално за тебе ще коригирам поста си:
"Сега вече съвсем не ми е ясно защо Гомес е резерва - много концентриран и винаги в подходящата позиция във всеки момент - Ван Дайк сбърка няколко пъти,но Гомез беше железен, а в наказателното поле никой противников играч не можеше и да си помисли да влезе през неговата зона, та камо ли да ни зашие."

То лесно да коригираш едно мнение, на нас целта ни е да си коригираш цялостното си мислене :idea: А за летните си постове ще трябва да вземеш отпуск, ако искаш да ти стигне времето да ги коригираш :lol:
kadett1 написа:Аз ще отида по далеч и си мисля ,че тази година изобщо няма да прилича на изминалата и то в негативен смисъл. Както тръгнаха контролите да не стане като в предположенията в онази статия от преди 3 дена - "Може ли Ливърпул да приключи борбата за титлата още през август" и това въобще не ми е любимата статия. Това че сме европейски шампиони е заслужено и прекрасно, но финала беше преди близо два месеца и е един хубав спомен и нищо повече.

Опааааа, колко лесно било да седне човек на дивана и да покаже фрапантните грешки на другите :lol: :lol: :lol:
Само дето Джо Гомез е само на 22г и има още много да учи и няма как да се научи, като гледа от пейката и никой да не го пуска в игра, понеже формата му не се харесва на този или онзи от форума. Ако и ти си на 22г, кажи. Ще отдам грешките ти на младостта ти и ще спра да ти обръщам внимание. Ама ако си на 30 или 35+ да знаеш от мен, че си неспасяем случай и най-добре вземи пример от реалиста и се покрий някъде, вместо да влизаш тук само за да обясняваш, колко е зле всичко.
И чакаме специалистите по перфектност сега да ни разкажат какъв отбор е Аталанта и с колко трябваше да ги отнесе Сити, при положение, че играха с 2 резерви и половина, а не като нас с половината отбор :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 07 ное 2019 00:34

PlamenZ написа: всичко е цветя и рози

Ако имаш предвид мен, да знаеш, че се бъркаш. Аз съм от Казанлък и от малък са ме учили, че няма цветя-метя, има "САМО РОЗИ" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PlamenZ
Контакти:

Мнениеот PlamenZ » 07 ное 2019 11:56

Liverpool_EC написа:
PlamenZ написа: всичко е цветя и рози

Ако имаш предвид мен, да знаеш, че се бъркаш. Аз съм от Казанлък и от малък са ме учили, че няма цветя-метя, има "САМО РОЗИ" : :lol:

Мда, основно теб имах предвид, но и някои други :-) Очевидно съм невежа, посипвам си главата с пепел (от рози) и те признавам на 100% за авторитет по цветята :-) Усеща се влиянието на розите при теб и върху футбола, преобладават розовите краски :) Няма лошо, ама ще си позволявам от време на време в миг на съмнение да повдигна вежда... :lol:
За Гомес съм напълно съгласен с теб. Бих добавил , че преди година се върна след такава тежка травма, че не вярвах да става вече за футбол. А той се върна и игра супер до Ван Дайк миналата година. Не бързам да оценявам футболисти като него, Окси, Лалана, Кейта и др., които се връщат след дълго възстановяване или чести контузии. Чакам едно 7-8-9 мача да изиграят, с достатъчно игрови минути в тях и чак след това започвам да формирам мнение. То и Алисон бая време отсъства заради нелепа контузия, не бих го обвинявал изобщо, ако в следващите 3-4 мача се види някакво "скърцане" в играта му (еххх, тия пусти чисти мрежи... :-) ). Добре, че Клоп е достатъчно смел и прави ротации за да играят по-често и да трупат игрови минути в реални условия футболисти, които е ясно, че току-що възстановени няма как да са на 100% от капацитета си. Преди години май не смелостта, а неволята го накара да заложи на Робо на мястото на контузения Морено, но все пак добре му се получи :-)
Какъв Х, бе? Х... не ставай смешен имаме 17 точни удара от който 11 точни! Те имат 1

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 07 ное 2019 17:17

Liverpool_EC написа:
kadett1 написа:О, разбирачев, специално за тебе ще коригирам поста си:

То лесно да коригираш едно мнение, на нас целта ни е да си коригираш цялостното си мислене :idea: А за летните си постове ще трябва да вземеш отпуск, ако искаш да ти стигне времето да ги коригираш :lol:
kadett1 написа:Аз ще отида по далеч и си мисля ,че тази година изобщо няма да прилича на изминалата и то в негативен смисъл. Както тръгнаха контролите да не стане като в предположенията в онази статия от преди 3 дена - "Може ли Ливърпул да приключи борбата за титлата още през август" и това въобще не ми е любимата статия. Това че сме европейски шампиони е заслужено и прекрасно, но финала беше преди близо два месеца и е един хубав спомен и нищо повече.

Опааааа, колко лесно било да седне човек на дивана и да покаже фрапантните грешки на другите :lol: :lol: :lol:
Само дето Джо Гомез е само на 22г и има още много да учи и няма как да се научи, като гледа от пейката и никой да не го пуска в игра, понеже формата му не се харесва на този или онзи от форума. Ако и ти си на 22г, кажи. Ще отдам грешките ти на младостта ти и ще спра да ти обръщам внимание. Ама ако си на 30 или 35+ да знаеш от мен, че си неспасяем случай и най-добре вземи пример от реалиста и се покрий някъде, вместо да влизаш тук само за да обясняваш, колко е зле всичко.
И чакаме специалистите по перфектност сега да ни разкажат какъв отбор е Аталанта и с колко трябваше да ги отнесе Сити, при положение, че играха с 2 резерви и половина, а не като нас с половината отбор :lol:

Ама ти наистина си голяма кукичка. Аз наистина се чудех защо не пуска Гомез като титуляр и си отговорих , като гледах мача. Нито смятам , че Гомез е тотална щета, още повече след миналия сезон преди да се контузи, просто това , което видях го написах и айдеее. А за мненито, което си цитирал от лятото не си коректен, защото знаеш в какъв аспект го изразих - ставаше въпрос за нови покупки, които не се осъществиха, а не, че сме слаби - нямаме пейка на някои постове - пример: формата на Салах сигурно те кефи напоследък? И , последно, кои сте тези дето искате тотално да си променям възгледите, че нещо , освен тебе други не са изразявали такова мнение?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 08 ное 2019 02:24

kadett1 написа:
Liverpool_EC написа:То лесно да коригираш едно мнение, на нас целта ни е да си коригираш цялостното си мислене :idea: А за летните си постове ще трябва да вземеш отпуск, ако искаш да ти стигне времето да ги коригираш :lol:

Ама ти наистина си голяма кукичка. Аз наистина се чудех защо не пуска Гомез като титуляр и си отговорих , като гледах мача. Нито смятам , че Гомез е тотална щета, още повече след миналия сезон преди да се контузи, просто това , което видях го написах и айдеее. А за мненито, което си цитирал от лятото не си коректен, защото знаеш в какъв аспект го изразих - ставаше въпрос за нови покупки, които не се осъществиха, а не, че сме слаби - нямаме пейка на някои постове - пример: формата на Салах сигурно те кефи напоследък? И , последно, кои сте тези дето искате тотално да си променям възгледите, че нещо , освен тебе други не са изразявали такова мнение?

Положението на Гомез всички го видяхме, но ти си първия, който държи да го изтъкне и още повече да наблегне, как можели да ни зашият. Защо никога не споменаваш, ние колко пъти можехме да ги зашием?
То като ви хване на тясно човек и все ви ставам некоректен, ама сега недей се извърта ами погледни какво си написал и какво се случва после. За селекцията са съвсем други работи дето изписа, не се прави на луд. Съвсем ясно си написал, че "ще идеш по-далеч, ... и то в негативен смисъл". И всичко е защото се панира от няколко загуби в тези смешни контроли, без да вземеш предвид кой играеше на терена, и кой на какъв етап в подготовката беше, ти правиш фрапантната грешка да вземеш резултатите от контролите за фактор и мрънкаш да не станело, като в статията. Нищо общо с другите ти мрънкания за селекцията. Формата на Салах мен изобщо не ме бърка, той след 32та гола в първата си година, беше ясно че ще стане жертва на собствения си успех и сега ако не вкара в два мача подред и е бахти некадърника и кой го пуска изобщо на терена. Направо не мога понякога да повярвам, че се говори за Салах.Все едно се говори за НГог. Интересно ми е как Торес и Суарес бяха обожавани при положение, че имаха по-малко голове/асистенции от Салах. Може би трябва да вкарва всяко положение и да има 55 гола на сезон, за да ви хареса формата му? И в момента той има повече гол+асист от Мане от начало на сезона. Обаче разликата в отношението към единия и другия е фрапираща.
И накрая - няма значение колко души искат да си смениш мнението, важното е ти дали ще поискаш. Ама явно ти е ок да си вечния песимист и да изтъкваш винаги евентуалното лошо стечение на обстоятелствата. Дори и когато те не се случват ти държиш да кажеш "ама ако беше..." И аз ще стигна по-далеч и ще ти кажа, че това е не е просто песимистично мислене, това е убиташко мислене. Да не можеш да надмогнеш черните нотки в главата си :!: Тогава ставаш постоянна жертва на тях. Надмогни ги, пич. Отбора вече не е това, което беше преди 6,7 години. Уви, ти си си абсолютно същия.

Върни се в “Ливърпул”