suareshampion написа:LFC1892 написа:Аз не виждам всички какво сте толкова въодушевени. Този мач без Суарес щеше да е голяяяяма мъка. Ама наистина голяма.... Все повече започваме да приличаме на отбора от миналата година и да взимаме трите точки, само когато на Суарес му е ден. Да, снощи здраво ги изши, но в някой от следващите мачове, ако не му тръгне играта, ще трябва да се надяваме на Аспас да ни вади мачовете, за което съм доста скептичен. И ако не се класираме в четворката и Суарес реши да си тръгне, можем да се сърдим само и единствено на Брендън Роджърс. Вместо да доведе класни футболисти, той похарчи над 20 милиона паунда за Илори, Алберто и Аспас, които дори повечето пъти не попадат в групата за мача, а да не говорим да играят. И показа, че не си е научил урока спрямо предната година с пълния провал на Борини и Алън, които пък ни струваха над 25 милиона. С тези пари можеше да доведе 2 или 3 Топ играча и заедно със Суарес, Коутиньо и Стъридж да ни върнат на европейска сцена и нямам предвид Лига Европа. Сако за мен е много добър футболист, но въпреки че даде над 15 милиона за него, той продължава да е резерва на и без това неубедителните Шкъртел и Агер, та даже не знам дали е и първа опция, тъй като Туре май е с предимство. Ами няма да се учудя, ако това продължава, зимата Сако да поиска трансфер, тъй като все пак и Световно идва. Дано зимата вземем все пак поне един класен футболист в средата, а дотогава не изостанем много от заветната цел - Топ 4, защото иначе мисията ще стане много трудна.
Класните не искат да идват в Ливърпул ,предполагам заради неучастието в ШЛ. Брендън поиска Коща,Вилиан и Мхитарян ,но не дойдоха. Или ти го проспа тоя момент ?
Иначе ,по принцип да ,Суарес ако си тръгне лятото ,ще е заради Роджърс .Защото спря да води добре отбора и е на път да не си постигне целта .
Не е коректен с доста добри играчи и ги държи пейки а дава прекалено голям шанс на по слаби играчи или на играчи ,излязли от форма .
Плюете Алън ,но Алън в момента играе много по добре от Джерард.Мършата Хендерсън няма изобщо да го коментирам.
Да,трябват класни играчи през януари,най вече халф и нападател. Но пак по същата причина ,че не сме в ШЛ ,ще е трудно да се вземат. Точно за това повтарях ,че тоя месец е много важен и ако излезем от него примерно на 2 место ,може и да заинтригуваме някой класен играч. Но с тоя болен треньор ,по скоро ще излезем на 6то.
И като не е успял да вземе Мхитарян или Вилиан, трябваше да се насочи към резерва на Севиля и играч на едва спасилия се Селта, плюс още няколко, които пак ще се чудим как да разкарваме след време? И не е точно така това за ШЛ, защото в последните години има достатъчно примери как отбори, които не играят в ШЛ взимат много много класни футболисти. Така че всичко е пари. За Алън също не съм напълно съгласен и все пак имам някаква надежда да се събуди до края на сезона. Но там честно казано не мога да преценя той ли е слаб или просто цялата ни халфова линия в средата е много слаба, но още преди сезона казах че ни трябва мощ и някой със желязна физика в центъра, а някои обясняваха как Лукчо възвръщал форма и нямало смисъл да се харчат пари и имало по-наболели постове. Да си го взима Бенитес в Наполи заедно със Шкъртел и да ни оттърве от три дупки. Още ме е яд за тоя пропуск на Алън срещу Евертън, направо не е за вярване... Здраве да е, всеки пропуска. Дано наистина накрая на сезона постигнем целта и не си скубем косите как сме изтървали този наистина голям футболист, носещ номер 7 в любимия ни отбор.