realist написа:Петърчо, котенце, ама ти пишеш тук, за да впечатляваш ли? Ти си бил дори по-комплексиран, отколкото изглеждаше. За мен форумът е място, на което изразяваш мнението си по даден въпрос, четеш мнения на други хора, споделяш, спориш, водиш диалог и т.н. на интересна за теб тема. За мен посещаването на форума чат-пат е просто развлечение и разпускане. Ако за теб това е място, където трябва да впечатлавяш, проблемът ти е огромен, Пурко.
Радвам се, че изкарах на показ истинската ти същност на комплексиран, простоват и невъзпитан екземпляр, който не търпи чуждо мнение, не умее да изслушва опонентите си и смята своето мнение за единствено правилно.
Само не казвай "ние феновете"...пази Боже феновете на Ливърпул да са като теб. Това, че ти лично се задоволяваш с тази купа, смяташ я за велико постижение и тя за теб осмисля сезона не означава, че всички фенове мислят така. Аз контактувам с доста хора, обичащи Ливърпул и знам мнението им, а то се припокрива в голяма степен с моето. Всяко класиране извън топ 4 при тази сума за селекция и тези очаквания в началото на сезона, ще е пълен провал.
Нямам никакво намерение да превръщам форума в лична свада, нито имам намерение да се натоварвам с простотията на сульо и пульо, така че занапред просто ще прескачам коментарите ти. Така че не си губи времето да ми задаваш въпроси или да изливаш злобата си върху мен, защото само ще похабиш усилия и вероятно нерви. За мен ти си дупка, бяло петно, няма те. Точка!
подкрепям с пълна сила...тука някои се самозабравиха и се помислиха за големи...а са си обикновени клавиатурни мишки.