Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2012 22:20

Gil-galad написа:
Liverpool forever_95 написа:
liverpool96 написа:Пичове, чета ви постовете и хвалбите по адрес на друг, чието мнение съвпада с неговото и честно казано много ме развеселявате. :mrgreen: Защо смятате, че ще промените мнението на другите тук? И милиони мнения да напишете, пак няма да ги разубедите. Защо ли? Защото всеки притежава своя гледна точка и опозиция, а някои тук просто си мислят, че с някакви мнения във форума и ще накарат другите да променят това свое становище. Определено започвам да смятам, че някои бълват от комплекси и това е мястото, в което могат да се "освободят" от тях...

Не бе, нека си го любят клоуна, нямам нищо против. Обаче когато почнем аз, Жонката, suareshampion, venomcho и realist да си даваме гледните точки и да говорим истините, те почват да ни цитират и да ни изкарват най-шибаните същества, като че ли ние сме по-малко фенове от тях, след като тропаме клоуна. И почват да ми говорят за подкрепя и не знам си още к'во. И те като не са съгласни с нашето мнение, 'ми нека да не ни цитират след всеки мач и да ни убеждават в тяхната гледна точка...

не бе говорете си каквото си искате, ама културно, възпитано и спокойно както сега, а не с изречения от типа "казах ли ви копеленца?" или "тоя тъпанар/педал/наглец/т.н."...и не само към съфорумниците, а и към играчите...ся дърво, бастун и т.н. към някой от играчите не е кой знае какво, защото всички сме го казвали по повод на един или друг играч през годините...но да обиждате с по-тежки епитети или пък да обиждате другите които пишем тук само защото сте познали, че нещо ще се случи или защото имат различно мнение не е нормално...иначе изразявайте си мнението колкото си искате, никой от нас другите не може да ви забрани :)

Gil, аз да съм обидил наш съфорумник?!? Само веднъж си изтървах нервите и казах простак на smart, за което сега съжалявам...аз да съм обидил някого, или лично теб?!? С теб също мога спокойно да си пиша за футбол, ти си разбран човек, не си като някои други, които се опитват да си наложат мнението над някой друг с различно мнение. Ти си разбран, имаш си гледна точка, може и да не си съгласен, но не натрапваш мнението си. С такива хора мога да говоря.
И относно обидите към Далглиш. Братле, от зимане съм фен на отбора, той ми е в кръвта, във вените ми тече Ливърпулска кръв. Израснал съм с този отбор, той ми дава тласък и самочувствие, всеки ден съм облечен с негови артикули...шуба, яке, анцуг и т.н. Преди като ме видеха и си викат " я скивай, тоя е за Ливърпул". А сега ми се смеят че сме средняци и това адски много ме боли. Чакам от 7 години, не мога да си представя да чакам като другите 22. Така че, разберете хората, които го назовават с епитети. Не ни е лесно на всички ни, но едни си изливат мъката по-умерено, други не. И затова не прощавам на този, който дърпа отбора, който обичам от зимане, който е на сърцето ми. Боли ни, изживяваме го тежко.
Извинявам се, ако съм обидил някой съфорумник!

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 24 яну 2012 22:25

Liverpool forever_95, може ли да ти задам един въпрос? Ако след 15 години Стиви Джи поеме отбора и резултатите му са подобни на сегашните, няма ли да се дразниш, ако тогавашните 15-16 годишни тийнове, които не помнят какво е означавал Стиви за Ливърпул и за всички фенове, го наричат "клоун", "нагляр", "утрепка", "тъпо" и прочее?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2012 22:33

LFC1892 написа:Liverpool forever_95, може ли да ти задам един въпрос? Ако след 15 години Стиви Джи поеме отбора и резултатите му са подобни на сегашните, няма ли да се дразниш, ако тогавашните 15-16 годишни тийнове, които не помнят какво е означавал Стиви за Ливърпул и за всички фенове, го наричат "клоун", "нагляр", "утрепка", "тъпо" и прочее?

Първо, ИДОЛА МИ от зимане, човека, на когото се опитвам да подражавам на терена, не се вижда като мениджър на Ливърпул. Второ - ако застане начало, ще му дам пълен картбланш както на Далглиш в началото. Ако резултатите не дойдат, Стиви сам ще се оттегли, просто защото е умен и интелигентен човек. :) умния като види че не стават нещата ще се оттегли. И в едно интервю Стиви каза, че не се вижда като мениджър...значи е достатъчно интелигентен и си дава сметката, че той не може да бъде мениджър и това не е за него. Барнс като се е пробвал на времето и не е успявал, накрая се е отказал :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 24 яну 2012 22:37

Liverpool forever_95 написа:
LFC1892 написа:Liverpool forever_95, може ли да ти задам един въпрос? Ако след 15 години Стиви Джи поеме отбора и резултатите му са подобни на сегашните, няма ли да се дразниш, ако тогавашните 15-16 годишни тийнове, които не помнят какво е означавал Стиви за Ливърпул и за всички фенове, го наричат "клоун", "нагляр", "утрепка", "тъпо" и прочее?

Първо, ИДОЛА МИ от зимане, човека, на когото се опитвам да подражавам на терена, не се вижда като мениджър на Ливърпул. Второ - ако застане начало, ще му дам пълен картбланш както на Далглиш в началото. Ако резултатите не дойдат, Стиви сам ще се оттегли, просто защото е умен и интелигентен човек. :) умния като види че не стават нещата ще се оттегли. И в едно интервю Стиви каза, че не се вижда като мениджър...значи е достатъчно интелигентен и си дава сметката, че той не може да бъде мениджър и това не е за него. Барнс като се е пробвал на времето и не е успявал, накрая се е отказал :)

Въпросът ми е чисто хипотетичен. Как би се чувствал, ако тогавашните бледи юноши, които не го помнят като футболист, плюят по него? Знам, че е малко вероятно, но все пак хората менят мнението си с времето и може и да се реши да се пробва. Аз много пъти съм казвал, че разбирам хората, които недоволстват от Далглиш, но призовавам за малко уважение, нищо повече. На теб олеква ли ти като наричаш Далглиш "клоун"?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 яну 2012 22:44

Не ми олеква, но хората, които дърпат отбора ми към пропастта не заслужават уважение...изстрадах доста за 7 години, а ако трябваше да чакам 22 не знам...
Нека Стиви стане треньор, че НЕ ДАЙ Боже постигне същите резултати, тогава ще видим. Ама и да го псуват малките, все ми е тая, защото знам, че Стиви не е като останалите и в частност КД, да се оправдава постоянно. Ако види, че нещата не потръгнат, ще си подаде оставка.
Далглиш прекалено много сра, писна ми. Както казах, този отбор ми дава увереност и гордост, каквато в момента нямам и познай заради кого? Еми заради ей тоя, който ни тегли към пропастта и от 10 мача на Анфийлд имаме едва 3 победи само и единствено заради него...заради клоуна сме на т'ва дередже!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 яну 2012 22:59

хах интересното е само, че тук случая е точно обратен :!:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 24 яну 2012 23:45

venomcho написа:

хах интересното е само, че тук случая е точно обратен :!:

Да, интересното е, че хората, които не са били живи свидетели на това, което са дали някоя хора за Ливърпул, изпитват респект и уважение към тях. За разлика от някои други, които са имали тази възможност. Но тук нещата опират и до възпитание все пак... И все пак не мисля, че този форум е напълно коректна извадка.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 25 яну 2012 00:01

LFC1892 написа:И все пак не мисля, че този форум е напълно коректна извадка.

абсолютно не е и ако трябва да вадя подобни мнения от английски форуми на английски фенове, може и да и осъмнем...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 яну 2012 00:19

Аз също бях против в началото да се обижда Далглиш.Но в един момент ,както се казва чашата преля.Започна с решенията си да се подиграва с отбора и ние по емоционалните фенове си го нахранихме човека заслужено :) Разберете ни и нас ,боли ни прекалено много. Направи доста глупости и всичко това за сметка на нашия отбор.А можеше да се реагира адекватно на ситуациите и в това слабо първенство тая година ,можеше да се постигнат големи успехи,но за жалост ще си останем с поредния нулев сезон. Преди всичко той обърка трансферите и това рано или късно ще му изяде главата.Ако си тръгне веднага ,аз лично обещавам ,че никога повече няма да кажа лоша дума срещу него :)
Лошото е обаче ,че след интервюто му днес ,за мен този човек си мисли ,че ще остане като мениджър в клуба още дълги години ..
Прекалено ентусиазиран бях след идването на новите собственици и си мислех ,че точно сега е момента да се докарат правилните играчи и тренор и да се върне отбора към славните си години.И когато видях в един момент ,че отново се е взело грешно решение с този тренор и играчи ,нямаше как да се сдържа.Много тежко изживях и това ,че тия цигани ни минаха по титли и станаха най титулования отбор в Англия.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”