Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот W84me » 14 дек 2015 15:17

boabbb написа:
Кои са професионалистите :?: Тия, дето чупят дограми и винаги са "провокирани" от нарко... така, де, полицията :mrgreen: :mrgreen:

Що? На сградата на БФС да не би дограмата да беше за смяна, че я потрошихте? И вие ли бяхте провокирани?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 14 дек 2015 15:59

ceBep написа:Говоря за двата мача. Вие си знаете, никой от нас не злобее, напротив, смени сте ни, тъжното е как не се намери един от вас в тоя форум да каже, че това не е неговия Левски, че го е срам от тоя пробит отбор, който не може да вкара на 10 човека близо 100 минути, защо никой не надава дума относно собствеността ви, спонсорите и останалите неудобни въпроси, а всички сте горди при положение че сте 2000 човека и правите супер неадекватни неща и печелите по скандален начин? Айде със здраве.

Точно един достоен фен на Левски се намери - еминем. На когото респект за мнението :!:

Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.

Всичко друго е промити мозъци. И като такива е пълна загуба да им се обяснява каквото и да било.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 дек 2015 16:21

Achtung_Juden написа:По какъв скандален начин печелим бе? Гонзо ли изгони отбора на Литекс от терена бе? Щото май беше оня простреляния. Нямам аз от какво да се срамувам. Бих се срамувал повече ако играехме с Чико(Бяга) във В група. Или ако публиката ни се чуди коя мутра да "припознае" за свой бащица.
Какви неудобни въпроси около собствеността ни? Вие твърдите, че отборът ни е на Пеевски. Фактите говорят обаче, че вашият отбор е по-близо до Пеевски и топлата връзка е г-н Юлиян Инджов. Това вие разбира се тактично го пропускате.
Относно спонсорите ни вие нямате право да коментирате, че първо ви продадоха в комплект с кремиковци, после бащиците ви бяха взели в комплект с концесията за боклука на София. Реално се издържахте от парите на гражданите на София за такси смет.

Какво е направил Инджов за ЦСКА бе шизофреник? Тоя откакто са го внедрили собствениците ви в ЦСКA след няколко месеца отидохме във В група и ни е доизточил до последната стотинка както другите поставени лица томов и титан. Не ви ли е срам да пишете тези смешни неща,след като 25 години се ползвате с цялата държавна помощ?? А,в днешно време е кулминацията,вие сте бастион на лицемерието и нагаждачеството. Онзи ден беше върха на падението ви, но вие се самоуспокоявайте и ни убеждавайте, че всичко е нормално.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 14 дек 2015 16:26

Не съм прочел това мнение, но явно е един от малкото ЛЕВСКАРИ които заслужават УВАЖЕНИЕ и разбират ситуацията в момента каква е.

Потребителски аватар
PFCLudogorets
Контакти:

Мнениеот PFCLudogorets » 14 дек 2015 16:52

Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината :twisted: .

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 14 дек 2015 17:07

PFCLudogorets написа:Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината :twisted: .

Вие пък кои бяхте ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 14 дек 2015 17:17

Литекс излита от А група, няма какво да стане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 14 дек 2015 19:04

suni написа:
PFCLudogorets написа:Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината :twisted: .

Ами май за поредна година ще станат шампиони, а вие кои бяхте някои там в миналото :) :) :) :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 дек 2015 19:32

suni написа:

Те са тия, срещу които нямате победа в шампионатен мач за 4 години :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Сценарий за сливане..или обратното?

Мнениеот brat domingo » 14 дек 2015 20:14

Уважаеми съфорумци,

Съжалявам, ако още една тема по актуалния казус от събота ще ви дойде в повече, но това което ми хрумна, може да ви се види интересно...
Боримиров пусна мухата, че напускането на терена от страна на Литекс може и да не е случайно, и да има връзка с евентуално сливане между оранжевите и червените в Б група. Има логика, и много хора започнаха да разсъждават в тази посока...
Аз обаче мисля друго. Ако приемем тезата, че напускането на терена не е импулсивно решение, а добре обмислен и планиран ход, тогава каква би могла да бъде неговата цел? Сливане в Б-група между фалирало Цска и Литекс наистина ми звучи безсмислено. Такъв клуб едва ли би имал някакво бъдеще, най-вече заради непосилната тежест на червените дългове. Тогава....Ами ако допуснем, че някои хора в Ловеч нямат желание клубът да загуби идентичността си? Да бъде повлечен в небитието от бездната, наречена ЦСКА? Ако тайно, въпреки волята на благодетеля ГГ, тези хора търсят начин да го откажат от безумното сливане? Ако самият ГГ всъщност няма нищо общо с решението за изваждане на отбора?

Едно непланирано изпадане на Литекс в Б-група според мен отнема доста от атрактивността на сценария за сливане. Червените си търсят булка от А-група, това е ясно. Целта им е да се върнат бързо в голямата игра, а не да загряват по селата. За целта, разбира се, първо трябва да прокарат сценария с новото дружество, което няма да има дългове. Току виж им се получило. Тогава! А-окръжна, или сливане с отбор от А-група? Отговорът е ясен. При изпадане на Литекс, интересът им е логично да се насочи другаде - я Морето, я Ботев. А Литекс догодина се връща триумфално и пак си е в играта!

Интересно ми е да чуя какво мислите за този сценарий!

Върни се в “Литекс”