Мнениеот POPCORN » 24 апр 2011 22:33
blue avalanche написа:NIKSANA написа:PFK_Levski написа:
Днес съдията тотално ощети Левски с фауловете , които свири за Берои ...... Сигурно имаше 30 нарушения за Берое за неправилно дишане на играч на Левски .... а за "отменения гол" - не знам що го тълкуваш за отменен ? Вратаря ни "уж" извървша нарушение ( така и не разбрах , що го свири ) , съдията свири фаул ( естествено един от многото , които ги нямаше ) и това че играча на Берое е сметнал да ритне топката във вратата , когато всички играчи са спрели да играят ( понеже е свирено нарушение ) , не означава , че голът е отменен ! Капиш ?
Капиш, ама в такава ситуация е кощунство да не се даде аванташ... КАПИШ?
Тъй кат та гледам,май си объркал емблемата горе вляво.Капиш?Като е кощунство,докладвай го на папата!Има фал срещу Милиев преди цялата ситуация.Ако беше отсъден,изобщо нямаше да ми дрънкаш за кощунство сега.Ето това е кощунството!
абе ти всеки ден все повече ми падаш в очите бе!Ти си някакъв луд бре.стегни се малко и мисли релано на нещата бе.това ,че някой не е на твойто мнение незначи, че еди какъв си онакъв си.като си от Левски и кво?Винаги да ги хвалиме и да им се радвам и без критика а?За разлика от тебе някой хора гледат обективно на нещата, докато ти си сложил сините очила и във вените ти явно синя кръв тече.Да фаул има за Левски , ама съдията не го видя , а това което направи следващият момент найстина е конщунство, защото точно до него става това.А нарушението ония го дърпа отзаде.Смисъл футоблиста беше отзаде на играча на Левски, просто съдията не го видя!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !