peliforewer написа:terata написа:peliforewer написа:terata написа:
Еми като няма доказателства тихо. Та не разбрах ква е контузията на съдията?
Щом написано собственоръчно показание не е доказателство,то не знам тогава кое е.Съдията,според медиите е или с изкълчен или скъсани връзки на глезена или с разтежение на сухожилието,неща които в най-добрия случай се нуждаят от месец почивка.Ако следващата седмица Тодоров се появи по терените ще значи че се е случило медицинско чудо,ако отсъства по дълго време значи наистина е имал проблем и аз не съм прав.
Няколко пъти съм ти писал да не пишеш глупостите или поне да си имаш понятие от това ,което пишеш.
Един изкълчен или навехнат глезен се лекува за 3-4 дни , няма никакъв проблем след една седмица Ст.Тодоров да е на линия , дори не е невъзможно и още през уикенда да е готов. Разтежение на сухожилието - нормално 10-15 дни максимум. Кажи ми въобще някога занимавал ли си се с организирано с какъвто и да е спорт?
Вече ти писах ,като коментираш футбол , поне да му научиш правилата за да не ставаш за смях. Вчера Ст.Тодоров спести абсолютен червен картон- не виждам какво има да се коментира след като удари на 3 пъти Д.Димов при спряла игра ,ако това не е червен картон аз не знам какво е . А удар с лакът на Димов в главата на Иса има само в сънищата ти. Ако има удар в главата то главата ще се отметне по посока на удара- няма нищо такова . Да се пище ,че Ст.тодоров е съдия на Левски е смешно само бих ти напомнил един мач през 2010 на същия стадион между същите отбори когато остави на терена Дока и Том след удари без топка при спряла игра, особено фрапантен беше случая с Том- когато нанесе едно мае-гери със скок в гърба на Минев, ако беше изпълнил такъв удар на състезание по карате ти гарантирам ,че Том щеще да бъде аут поне за 6 месеца,но Ст.Тодоров показа само жълт картон.
Много избирателно споменаваш за уговорени мачове - забравяш за последния доказано уговорен мач в българския футбол- между Литекс и Металург,когато основен потърпевщ беше точно Левски-тогава си имаше доказано автентично СРС(доказано от тройна експертиза на МВР),което доказваше уговорка между отборите на Литекс и Металург.