bobo_13 написа:MaX написа:[offtopic]
bobo_13 написа:Явно е чукал намного врати преди Осъм защото и за Етър имаше мерак ама тогава с бензиностанциите в града беше силен Хилендара и не го пуснаха.
Колкото до Ловеч, ще се върне Осъм и при добро стечение на обстоятелствата ще сте в Б група.
Ама аз до колкото разбирам сливане/обединяване с ЦСКА не може според всички закони на БФС и УЕФА. Вариантът е Литекс да се премести в София и то след края на сезона; да си смени името и така. Така,че това ще е Литекс ама с дрехите на ЦСКА

Представяте ли си ЦСКА начело с Величко и Стойчо
[/offtopic]
Осъм не. Ловеч да. Така по прилича на футболен а не на хандбален отбор. 1996 преди да го вземе така се казваше. Така както между 1999 и 2001. Младите фенове не помним този отбор с това име.
Сори, ама за мен си е Осъм, защото тогава започнах да гледам футбол и Осъм си бяха все в Б група заедно с Чумерна Елена, Червено знаме Павликени и т..н. Осъм Ловеч с един напълно непохватен двуметров вратар Вутов.......даже имам спомен за някакъв мач за купата, когато в търново му вкарахме 3-4 гола, даже го прехвърлиха веднъж и ние много се смяхме.....после го помн и като ЛЕКС

Иначе много съм се радвал после като тровихте живота на Левски и ЦСКА, съжалявам, че сао в ЕКТ не успяхте да оставите следа, а имахте доста добри играчи минали през клуба.
Хубави спомени има много! Поне тях никой не може да ни ги вземе! Вутов вярно си беше непохватен в началото на кариерата си. На мен едни от изобщо първите спомени свързани с футбол на живо са ми от един мач Ловеч-Локо Пд, преди да съм знаел кой е ГГ. Тогава беше първото влизане на ловешкия отбор в А група. С Локо Пд се борихме да не изпаднем, а мачът беше супер решителен. Тях ги устройваше и равен, докато на нас ни трябваше задължителна победа. И тогава Вутов го прехвърлиха от центъра и Локо поведоха. После изравнихме, но не беше достатъчно. Иначе Витята после стана много стабилен вратар. Яд ме е само, че в националния не получи шанс, но тогава имаше и доста стабилна конкуренция в лицето на Иванков, Георги Петков, Здравко Здравков. Вутов е човек, който заслужава само уважение.