bonedeep написа:И ДА ПОПИТАМ ГАНЧЕВ ЛИ УПРАВЛЯВА БФС. АКО Е ТОЙ ЩЯХА ДА ГО НАКАЖАТ ЗА ДВА МАЧА. НА ГРИШАТА МУ ДРЕМЕ НА КУРО ЗА БФС-то.
Какво е това по-горе!!!!!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
bonedeep написа:И ДА ПОПИТАМ ГАНЧЕВ ЛИ УПРАВЛЯВА БФС. АКО Е ТОЙ ЩЯХА ДА ГО НАКАЖАТ ЗА ДВА МАЧА. НА ГРИШАТА МУ ДРЕМЕ НА КУРО ЗА БФС-то.
evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
Rivaldo10 написа:Ха! Ха! Изненадааа Дока гори за мача с Левски! Титла за Литекс и купа за Левски?!
bonedeep написа:evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
СВАЛИ СИ ЕВГЕНЧО СИНИТЕ ОЧИЛА МОМЧЕНЦЕ.
POPCORN написа:Абе човек какво м исравняваш Итралия с България!Там имат много по-други закони!Еми ще ти коментирам!За псуване и за дърпане на фанелката на съдията 2 пъти мисля, че не е по-малко провинение от това ,че Дока удря с глава противников играч!Даже за мене е по-сериозно!Те могат минимум да го накажат за 2 мача а максимум за 8!И какво стана ?Наказаха го минимум!
jeliotr написа:Да ви кажа чесно много са го наказали на мен ми харесва как Дока играе.Но и самия съдия е виновен ако му беше дал червен картон щяха да го накажат само 1 мач.
POPCORN написа:evgenimilenov написа:Попкорн темата е за Дока .... а на теб само Дембеле ти е в устичката .... я се спри ..Дембеле не е бутал а се опита да дръпне съдията който не му обръща внимание след като Дембеле е искал някакво обяснение .. логично е съдията да му обясни нередно е видял и т.н. а не да го подмине с мълчание .... Дембеле ударил ли е съдията или какво ? От кога едно дръпване за ръката е по-сериозно провинение от един удар в лицето ? Правиш ми се на логичен , но логиката ти куца !
ми дай и на тебе така да ти искам обяснение а?Да ти искам обяснение и да ти счупя главата?Надали се иска обяснение от някой като го псуваш и го дърпаш за фанелката нали?Ама ти си толкова прост и насторене в синио, че ти пречи да мислиш нормално!
ismail isa написа:Rivaldo10 написа:Ха! Ха! Изненадааа Дока гори за мача с Левски! Титла за Литекс и купа за Левски?!
Купа май не се дава след четвъртфинала или бъркам?
Rivaldo10 написа:POPCORN написа:Абе човек какво м исравняваш Итралия с България!Там имат много по-други закони!Еми ще ти коментирам!За псуване и за дърпане на фанелката на съдията 2 пъти мисля, че не е по-малко провинение от това ,че Дока удря с глава противников играч!Даже за мене е по-сериозно!Те могат минимум да го накажат за 2 мача а максимум за 8!И какво стана ?Наказаха го минимум!
Няма шанс да тръгна да защитавам БФС! Та тези правят гаф след гаф дори в детският и юнушеският ни футбол! Идеята ми беше, че може би някой си прави тънки сметки от престоящите мачове и това наказание да влиза в нечии планове по някакъв начин.Далеч съм и от мисълта, че Дока е незаменим, но ще бъде изкаран точно такъв при загуба на Литекс.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта