Литекс отговори на Майкъла !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Литекс отговори на Майкъла !

Мнениеот BadBoy » 06 яну 2013 23:31

а в коя Академия тренираше сина на Майкъла :mrgreen:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 07 яну 2013 00:32

russia написа:Сравненията с /ф/ренския са много удачни даже! Къде са 33 мача и 4/четири/ гола за нац.отбор :roll: , къде са постиженията на останалите споменати?

Само , че същия този за който говориш даваше пари на Левски , а останалите (без чичо Митко) си цукаха комисионни от харизмата.. ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 07 яну 2013 01:11

Искаш да кажеш переше парите на Чорни. ;) Зор се дават пари от джоб за спорта и тва в България само малцина го правят.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 яну 2013 01:47

Син до гроб_ написа:
gin написа:не съдете по поста за интелектуалния багаж на даден човек. малоумник като емил костадинов (едва с подарен 8-ми клас) два или три пъти беше спортен дирек-тор в комунистическото творение. там все още са в ерата на номенклатурата и появата на майкъли, костадиновци и други с отрицателна интелигентност са винаги на гребена на вълната. да говориш така за стоичков и миланов в 21-ви век, когато наемането на качествен работник става с финансов стимул е ясно доказателство, че просто тоталитарната система е била изцяло по вкуса на четирибуквието. какво очаквате от човек кръстил сина си геоерг(звучащо като правописна грешка)...

Наистина ли се казва Геоерг или просто не си разбрал добре ? :o Да си кръстиш детето така трябва много да го мразиш !

A да си кръстиш другите двама Жорж и Георги, тогава вече говорим за голяма кретения.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 07 яну 2013 09:24

Майкъла не заслужава да бъде коментиран , до вчера плюе титан , днес им лиже гъза ! ВЪН И ТОЙ !
[center]Изображение[/center]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 07 яну 2013 09:50

russia написа:
Avanti_Ragazzi написа:Предлагам не само Гошко но и Пешко, Ваньо, Тошко , Жорко, Борко и Божко сите у ЦСКА. По-заръката на видният Вердекалски Експерт по всичко МАЙКАЛА! :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. Вердекал е населено място част от агломерацията на Премиерското родно място! :lol: :lol: :lol:

Колко впечатляващо! Малоумника над теб /странно защо си е помислил, че ЦСКА иска и може да продава в изброените отбори/няма да го коментирам, но да видим твоето умопомрачение докъде е стигнало! Да караме по ред :) Първо, кои са изброените умалителни имена, един Господ знае! Второ, как аджеба да го разбираме това "по-заръката"? Някаква степен на заръка ли, що ли? Няма как да е печатна грешка, значи е неграмотност! И за десерт идва МАЙКАЛА :roll: В този ред на мисли получаваш оценка .I. :lol:

Доста кофти опит да се заядеш или да се направиш на интересен. Ако имаш да кажеш нещо по темата - действай. Много добре си го разбрал, няма нужда да показваш "високата" си интелигентност. На кой му пука как се пише прякора на най - некадърния строител във футбола и най - некадърния изпълнителен директор в строителството?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 яну 2013 10:31

rsk написа:
Син до гроб_ написа:
gin написа:не съдете по поста за интелектуалния багаж на даден човек. малоумник като емил костадинов (едва с подарен 8-ми клас) два или три пъти беше спортен дирек-тор в комунистическото творение. там все още са в ерата на номенклатурата и появата на майкъли, костадиновци и други с отрицателна интелигентност са винаги на гребена на вълната. да говориш така за стоичков и миланов в 21-ви век, когато наемането на качествен работник става с финансов стимул е ясно доказателство, че просто тоталитарната система е била изцяло по вкуса на четирибуквието. какво очаквате от човек кръстил сина си геоерг(звучащо като правописна грешка)...

Наистина ли се казва Геоерг или просто не си разбрал добре ? :o Да си кръстиш детето така трябва много да го мразиш !

A да си кръстиш другите двама Жорж и Георги, тогава вече говорим за голяма кретения.

Нееееееееееее,това не може да е истина :lol: :lol: да обобщим-значи има трима сина . Казват се Геоерг,Жорж и Георги ? Майкъла вече ми стана любимец ! Великан !
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 07 яну 2013 11:00

Не виждам, какво толкова лошо е казал Майкъла! Всеки ръководител иска добри играчи в отбора си. Колкото до Ицо, той рано или късно ще се върне в ЦСКА, но не и сега. Изобщо, нашия клуб ще просперире, когато го ръководят истински цесекари. Не вярвам някой да не мечтае за шефове, като Любо Пенев, Стойчо, Зафето и Ицо. Нали се сещате, че заедно никакво БФС няма да смее да се подиграва с ЦСКА. Знам обаче, че тези хора никога няма да си рискуват реномето и да се цапат с калта хвърляна върху всички от Титан.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 яну 2013 11:03

Син до гроб_ написа:
rsk написа:
Син до гроб_ написа:

Нееееееееееее,това не може да е истина :lol: :lol: да обобщим-значи има трима сина . Казват се Геоерг,Жорж и Георги ? Майкъла вече ми стана любимец ! Великан !

И на мен ми се иска да се ебавам, ама не се. Човечеството върви към обратното на еволюция.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 07 яну 2013 11:39

Браво на Литекс ! Майкъла може и да върши някаква работа, ама няма да се сърдя ако спре да се показва пред журналята. Говори глупости и се излага, покрай себе си излага и ЦСКА. Не че съм се закахарил за ЦСКА, ама като ги бият като тъпани из Европа и колегите от западните държави ми се смеят... Иди обяснявай че Черно Море е друга манджа ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Литекс”