Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!

Мнениеот Litex1 » 17 мар 2011 13:05

bigbonusprize написа:Да. Но ако те ударя с глава по лицето отиваме в друг параграф. Мързи ме вече да споря с теб, честно. Ако не проумяваш разликата, лошо за теб...

Я си пусни пак видеото и виж как Дока ПОСЯГА ПЪРВИ с ръка! 4та секунда. Лично аз не виждам Костадинов да удря Дока с рамо... Дава си рамото настрани. но до там... После поема глава в лицето...

И на мен ми омръзна да споря,но когато съм прав ни остъпвам.
Ти тълкуваш по друг начин и аз тълкувам по друг начин заради закона на ДК БФС
Виш точно 11-13 секунда е Какво прави футболиста на Пирин удря с лявото рамо Дока.Дока отговаря с главаа за дърпането
Виште футболиста на Пирин между тия сек 11-13 .
ето вище как е застанал футболиста на Пирин
Изображение

как номера се изкривява на ляво

Изображение

Uploaded with ImageShack.us

да не е искал обесненеи не е съдя на мача, а той го спъна много грубо.
Последна промяна от Litex1 на 17 мар 2011 13:41, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 мар 2011 13:16

Как ще коментираш, че Дока първи посяга с ръка към футболиста на Пирин?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 17 мар 2011 13:39

bigbonusprize написа:Как ще коментираш, че Дока първи посяга с ръка към футболиста на Пирин?

само посегна барнаго съсем леко няма никакво задържане за фанелката слож си очила ,а оня какво отива да иска обеснение
да не е съдя да иска обеснение.
Дори трябваше да му се изивини,че го е спънал грубо.
Ако не беше отишъл при Дока това нямаше да стани.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 мар 2011 13:46

Litex1 написа:
само посегна барнаго съсем леко,а оня какво отива да иска обеснение
да не е съдя да иска обеснение,

A значи Дока посегнал съвсем леко, а Костадинов е УДАРИЛ с рамо Дока?? :) Това е безпристрастно мнение, нали?

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 17 мар 2011 13:49

bigbonusprize написа:
Litex1 написа:
само посегна барнаго съсем леко,а оня какво отива да иска обеснение
да не е съдя да иска обеснение,

A значи Дока посегнал съвсем леко, а Костадинов е УДАРИЛ с рамо Дока?? :) Това е безпристрастно мнение, нали?

Защо смени темата когато видя снимките от видеото? :)

Футболиста що отива Към Дока има съдя,той не е съдя зада ходи до Дока. :lol:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 17 мар 2011 13:58

Litex1 написа:Защо смени темата когато видя снимките от видеото? :)

Футболиста що отива Към Дока има съдя,той не е съдя зада ходи до Дока.

Е защо да не ходи до Дока? Забранено е на футболистите да ходят един до друг ли?
Не сменям темата. Не мисля, че Костадинов нарушава правилата с нещо друго, освен с фала си. Не мисля, че Дока заслужава по-леко наказание от 4 мача. Това е.

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Мнениеот Litex1 » 17 мар 2011 14:10

bigbonusprize написа:
Litex1 написа:Защо смени темата когато видя снимките от видеото? :)

Е защо да не ходи до Дока? Забранено е на футболистите да ходят един до друг ли?
Не сменям темата. Не мисля, че Костадинов нарушава правилата с нещо друго, освен с фала си. Не мисля, че Дока заслужава по-леко наказание от 4 мача. Това е.

Аз мисля,че правилника не е както трябва и затова наказанието трябва да е 2 мача.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 мар 2011 20:13

bigbonusprize на 16 Мар 2011 12:19

Old_death написа:
За това Венци отнесе парична глоба,както се изисква от правилника.Какво наказание получи Боримиров,когато след мача ни с Левски поиска "един Калашников,за да стреля прасета"?
Ти просто не намираш разлика между нашето и синьото поведение,или така ти изнася.След мача ни с Литекс ние изревахме с пълно право от съдийството.Бяхме заклани от смешника в черно,но не сме ревали като вдовици за *** по повод на съдийските "грешки" по време на другите мачове на Литекс.Това е основната разлика в модела ни на поведение.Отбора ни е в криза,но вместо да млъкнете вие намерихте друг обект за плюене.Сега Литекс са ви виновни.Еми дай да закрием отборите на ЦСКА,Литекс,двата Локомотива и всеки,който може да ви спъне по пътя ви към титлата,за да бъдете доволни!Никой не отрича факта,че в последните години Литекс се радва не щедра съдийска подкрепа,но това не оправдава злобата на всички критици и разбирачи.Сегашната футболна управа сътвори толкова безумия,че няма да бъда изненадан от нищо.Иначе наказанието на Дока е напълно справедливо.

Не се ли е случвало през годините да ревете против Левски и като сме играли други мачове? Я с ръка на сърцето си го кажи! Последните години не ревете, защото явно нямате сили за титла. Ние имаме, но уви. Прекалено голяма точкова разлика и предвид съдийските аванти, почти нестопима.
По повод Боримиров не мисля, че се е случило нещо кой знае какво. Грозна изцепка на вашите "ултраси" и афектирано изказване. Стойчо наказаха ли го като ставаше шампион на говеждия стадион? Литекс наказаха ли ги като разправяха за помияри и тн?

Аз мога да сложа ръката си на всякъде,но ти ми кажи с ръка на сърцето си,малко ли съдийски аванти получихте в последните години!На тоя фон вашия рев ми се струва меко казано смешен.Погледни на нещата от друг ъгъл.Просто Гришата научи бързо дадения от вас урок по купуване на мачове и съдии.Все още помним смешното първенство от 1998 година,мисля,когато и двата отбора купувахте на поразия и равния на Герена срещу Литекс им даде титлата.Коментирам конкретния случай.Имаше съдийски извращения на мача между Литекс и Пирин.Пиринци реват с пълно право,както ревахме ние,когато ни клаха на мача ни срещу Литекс.Защо ревете вие сега?Защото такъв ви е манталитета.Сега не сме конкуренция поради безумното си ръководство и куп други причини,между които лихвите от простотията на Тара и Перуци от 2008 година.Това е единствената причина да ни оставите за малко на спокойствие,но си намерихте друг враг номер 1.В един предишен пост бях предложил да закрият ЦСКА,Литекс,двата Локомотива и всеки който може да ви попречи да станете шампиони за да мирясате.Но 100% съм сигурен,че и тогава няма да се кротнете ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 17 мар 2011 20:15

от Litex1 на 17 Мар 2011 15:10

bigbonusprize написа:
Litex1 написа:
Защо смени темата когато видя снимките от видеото?

Аз мисля,че правилника не е както трябва и затова наказанието трябва да е 2 мача.

Самия правилник е едно недомислие.В две отделни точки се разглежда постъпка,като тая на Дока,но са посочени две различни наказания.Въпрос на тълкуване.Виновен е тоя,който е приемал тоя правилник.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 мар 2011 20:54

Old_death написа:
от Litex1 на 17 Мар 2011 15:10

bigbonusprize написа:
Litex1 написа:
Защо смени темата когато видя снимките от видеото?

Самия правилник е едно недомислие.В две отделни точки се разглежда постъпка,като тая на Дока,но са посочени две различни наказания.Въпрос на тълкуване.Виновен е тоя,който е приемал тоя правилник.

Къде е "недомислието"?При удар с глава-2 мача,но ако този удар попадне В ГЛАВАТА на противниковия играч-4 мача!Още нещо неясно???

Върни се в “Литекс”