Не намесвайте ЦСКА, не сме се занимавали грам с този случай!!!!
Не виждаре ли че всичко в БФС е синьо, само плачат, не си гледат жалкото отборче, а от 5 месеца само за Литекс говорят.
След мачът им с Черноморец, за да отклонят коментарите за слабата им игра, веднага започнаха да коментират Литекс.
Защо не коментираха техният гол, който е 100% нередовен?????
Защо маймуната Дембеле, не го наказаха, както трябва, и тогава чухте ли някой от Литекс да се обажда?????
Вариантите за наказание на Дока бяха 2 или 4 мача.
Ако 2-рият мач беше с Левски, щяха да го накажат само за 2 мача, за да може да играе срещу ЦСКА.
Всички в БФС са за Левски, разберете го това
Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Извънредно: Четири мача и 1000 лева за Дока от Литекс!
shotgun blues написа:заложих на българскиото,предните дни бях на някви германски в кутийки,Ледениката по яка
Не е лоша,ама Загорка е по-добре...Нищо лично към българското,но ...Дока ще играе ли срещу Швийцария или и този мач се брои в наказанието?;)
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- shotgun blues
- Контакти:
фифи перото написа:shotgun blues написа:заложих на българскиото,предните дни бях на някви германски в кутийки,Ледениката по яка
Не е лоша,ама Загорка е по-добре...Нищо лично към българското,но ...Дока ще играе ли срещу Швийцария или и този мач се брои в наказанието?;)
с него и без него пак ще ни таковат яката

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- фифи перото
shotgun blues написа:фифи перото написа:shotgun blues написа:заложих на българскиото,предните дни бях на някви германски в кутийки,Ледениката по яка
с него и без него пак ще ни таковат яката
Ми на Матеус меу харесва..А Боби е свикнал-ГГ редовно то...

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- shotgun blues
- Контакти:
знам ,че ще трудно да спрем да спорим за ДОКА поне малко,но тука почват едни мачлета малко за разнообразие,пък после ще поспорим пак за БОГ ДОКА с голямата мадурейра 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- фифи перото
shotgun blues написа:знам ,че ще трудно да спрем да спорим за ДОКА поне малко,но тука почват едни мачлета малко за разнообразие,пък после ще поспорим пак за БОГ ДОКА с голямата мадурейра
Нали трябва да компенсира треньора си?;)
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
Leon написа:Нямали история ми винаги има начало
е, има си история - 4 титли (броя и от тази година), 4 купи на страната, повече от 10 г. в евротурнирите и май с положителен резултат там. Това не е малко. Кой друг е постигал нещо подобно за 13-14 години? Иначе съгласен съм с изказването +1
Литекс не е само Дока, ще го усетят съперниците съвсем скоро. След месец всички ще знаят, а някои като Крум и кошмари ще сънуват от Папа Диуф.
Иначе чудесно е, че се вдигна толкова шум, защото в тази носталгия в БГ първенството Литекс можеше да се отпусне и да стане като с Левски.
А когато спре кранчето Ганчев- смело с купите към селските стадиони.
значи пуканка ли е царевична пръчка ли е може да се заяжда и обижда а мен за нищо ме банаха за 2 месеца и после модераторите били перфекни. 

-
без Дока, Литекс е половин отбор
. Очаквам лесна победа за ЛЕВСКИ в Ловеч, с два до четири гола разлика. Очаквам поредният исторически обрат в първенството, който ЛЕВСКИ ще сътвори(вече ни стана навик да обръщаме разни отборчета), очаквам след 12-тият кръг ЛЕВСКИ да е лидер в класирането, очаквам 27-мата шампионска титла СЕГА!....ОЧАКВАМ! 

- POPCORN
- Контакти:
zizilot написа:значи пуканка ли е царевична пръчка ли е може да се заяжда и обижда а мен за нищо ме банаха за 2 месеца и после модераторите били перфекни.
мене колкото пъти са ме наказвали ти не си влизал толков тоя сайт ..който каквото си залсужи.без някой да ме е провокирал или обидил не съм обиждал никой!Това ви е проблема на всички!Гледате у паницата на другите вместо на себе си!Така са и футболните фенове и футолбните хора!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,