Писмо от феновете на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кировец II

Re: Писмо от феновете на Литекс

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 18:52

Linky написа:Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.

Кой е откраднал на Литекс лиценза?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 12 юни 2013 18:57

Литекс имали фенове :shock:
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 юни 2013 18:58

Linky написа:Боже господи ще ме умориш. Не съм фен на литекс, първо и второ сам споменах, преди това че трябва и на него и на цска да им се търси сметка и че аз ако бях от ловеч нямаше да искам да се връща или да му се моля. И какво общо има това дали му вярва някой на думите с това дали някой му търси сметки за деиствията? Никой на никого не е длъжен, всичките си проекти ги е направил заедно сс общината на град ловеч, ако има желание да се маха от отбора и да спре кранчето с парите това е негов избор, но правата на футболистите не са лична негова собстевност например. Литекс е Осъм, отбор който е бил и ще бъде преди Ганчев, така че не той е създал отбора и няма право да го закрива. Ако ти приемаш, че този отбор го е създал гриша ганчев и е нямал история преди него значи официално приемаш че отбора на цска, който ганчев ще поеме ще е чисто нов също и няма да има нищо общо с цска, независимо дали се слеят или не. Ако това е така, има ли смисъл да споря повече?
Това което се иска е Литекс да остане в А група, да си запази техния си лиценз, този който сами са завоювали с или без негова помощ и да играят там където им се полага. От друга страна това което се иска от цска е да не иска всичко на готово. Цска има милиони дългове, тези дългове трябва да се платят, но всички чорбаджии искат да не плащат това е истината. Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи, а ако това стане, цска няма да съществува,няма да има лиценз за професионален футбол. Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.

Само една поправка.
Преди Ганчев да вземе Литекс отбора се е казвал Лекс (дори за кратко Ловеч), а не Осъм.
Осъм се е наричал от 1979 до 1994, когато приема името Лекс и съответно го носи до 1996 г до идването на Ганчев.
Иначе футболът в Ловеч и този отбор, който до ден днешен познаваме е основан през 1921 под името Хисаря като най-дълго е носил името Христо Кърпачев.

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 19:00

Linky написа: Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи

Интересно мнение! :lol:
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 12 юни 2013 19:24

paceto написа:
Linky написа:Боже господи ще ме умориш. Не съм фен на литекс, първо и второ сам споменах, преди това че трябва и на него и на цска да им се търси сметка и че аз ако бях от ловеч нямаше да искам да се връща или да му се моля. И какво общо има това дали му вярва някой на думите с това дали някой му търси сметки за деиствията? Никой на никого не е длъжен, всичките си проекти ги е направил заедно сс общината на град ловеч, ако има желание да се маха от отбора и да спре кранчето с парите това е негов избор, но правата на футболистите не са лична негова собстевност например. Литекс е Осъм, отбор който е бил и ще бъде преди Ганчев, така че не той е създал отбора и няма право да го закрива. Ако ти приемаш, че този отбор го е създал гриша ганчев и е нямал история преди него значи официално приемаш че отбора на цска, който ганчев ще поеме ще е чисто нов също и няма да има нищо общо с цска, независимо дали се слеят или не. Ако това е така, има ли смисъл да споря повече?
Това което се иска е Литекс да остане в А група, да си запази техния си лиценз, този който сами са завоювали с или без негова помощ и да играят там където им се полага. От друга страна това което се иска от цска е да не иска всичко на готово. Цска има милиони дългове, тези дългове трябва да се платят, но всички чорбаджии искат да не плащат това е истината. Тези пари няма как да се опростят, ако не се обяви фалит и клуба не се заличи, а ако това стане, цска няма да съществува,няма да има лиценз за професионален футбол. Но тук идват всички схеми, да крадът лиценза на отбора от ловеч, да играят с него в а група и в същото време да не плащат дългове, е естествено това е чорбарска черта, рак за българският футбол.

Само една поправка.
Преди Ганчев да вземе Литекс отбора се е казвал Лекс (дори за кратко Ловеч), а не Осъм.
Осъм се е наричал от 1979 до 1994, когато приема името Лекс и съответно го носи до 1996 г до идването на Ганчев.
Иначе футболът в Ловеч и този отбор, който до ден днешен познаваме е основан през 1921 под името Хисаря като най-дълго е носил името Христо Кърпачев.

Останал бях с впечатлението че отбора се казваше Ловеч, когато той го взе, но все пак знам историята на клуба.
До кировец: Никой не е откраднъл лиценза на Литекс (все още). Бях написал да крадът (бъдеще време).
Колкото до парите, точно така. Или трябва да се платят или трябва клубът да обяви фалит. След като не се плащат и няма такива намерения, това е другия вариант.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 12 юни 2013 19:28

Linky написа:До кировец: Никой не е откраднъл лиценза на Литекс (все още). Бях написал да крадът (бъдеще време).
Колкото до парите, точно така. Или трябва да се платят или трябва клубът да обяви фалит. След като не се плащат и няма такива намерения, това е другия вариант.

Добре, Нострадамус - печелиш! Щом ще крадът в бъдеще време...
Ама за парите не си много прав, щото основните задължения - големите милиони, които пречат на бързото развитие по случая са от ЦСКА към Титан, дали могат да бъдат опростени?
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 12 юни 2013 20:01

Така е
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 юни 2013 21:28

След като Гриша Ганчев закрива Литекс,водещ отбор,то е редно да бъде ЗАКЛЕЙМЕН като един от гробокопачите на футбола в България,който доста годинки умело си слагаше маската на меценат,на дарител,на футболен човек,а всъщност излезе най-обикновен измекяр и боклук.Това,че е построил нещо не му дава право да го закрива и разрушава и то точно в години,когато футбола ни е на ниво 0.Като иска да ходи в ЦСКА - да ходи,да се ПРАЖДОСВА от Ловеч,да остави отбора и толкоз!Не да го унищожава преименувайки го на ЦСКА 1834 ли там как беше и да лишава България от Литекс.Защото подчертавам - на мене за ЦСКА от село Панчарево НЕ МИ ПУКА ХИЧ,ако щат да ги закриват,създадени с УКАЗ,фалшив отбор,все тая дали съществуват....пука ми за Литекс,отбор,който беше еталон за добра игра и като цяло положително явление във футола.

ПС:Аз продължавам да пиша всеки ден писма до УЕФА описвайки случая и жалкия опит да се прикрият 54 000 000 дългове и да се измамят играчи и треньори.Пишете и вие,чувам,че от УЕФА вече събират комисия по случая и го слагат в графа финансови измами,а там знаем,че санкциите са жестоки-минимума с който ФК ИЗРОД може да се отърве е 5 години без ЕКТ,а е твърде вероятно и да ги изхвърлят във В групите с отнет професионален лиценз.Пишете и вие,като пряко засегната страна,защотото дивия селяк от Микре,т.нар. меценат(колко смешно) може да си иде в ЦСКА,никой не го спира,ама да остави Литекс и играчите му,нали?КЪШ от Ловеч!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 12 юни 2013 22:03

Много точно хората са го написали-който си е тръгнал от армията винаги е ставало с ругатни и обиди.
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
ПортугалецКамикадзе

Мнениеот ПортугалецКамикадзе » 12 юни 2013 22:07

angelco77 написа:
Мародер написа:единия абонат на Левски ще краде лиценза на другия абонат на Левски...и да си ги менкат, и да се сливат, и на калъп да станат, пак ще си останат абонати на Левски, съдба :mrgreen: ...А Стоичков е мазохист туй момче- 4 пъти яде бой от СИНИЯ ХИЩНИК тоя сезон, ама не му стига, иска още...то взе че му аресА :mrgreen:

Що не се радваш на "калъфките",ами ръсиш глупости.

A вие и калъфки даже си нямате да им се радвате. Е на това му викам присмял се хърбел на щърбел ;)
Седем е добро число
Както октоподът предрече, ЦСКА ги няма вече.
1948-2013. Амин.

Върни се в “Литекс”