Черноморец Бургас - Литекс - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец Бургас - Литекс - 0:1 FT

Мнениеот ntodorov » 17 апр 2011 17:14

Долно уйно написа:
ntodorov написа:Почти никога или много рядко съм виждал в БГ да се уважи пасивната засада.

Интересно ми е да чуя правилото за пасивна засада и в тази ситуация съществува ли такава?

Не. Никъде не съм писал, че това е пасивна засада. Писах, че съдиите в БГ не инициират въображение в полза единствено и само на футбола. Писал съм по-горе: Голът не е зачетен поради недалновидност на Андре. Друг е въпросът, какво щеше да се свири при същата ситуация в ответната врата. Не осъждам съдията в този случай. На послушно куче намордник не мога да сложа. За какво му е беля на човекът - свири си по правилник и това е...Виж видеото - аз на стадиона по зле видях ситуацията.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 апр 2011 18:31

В Бургас винаги играем трудно, но винаги си тръгваме с пълен комплект от точки.
Дадохме жертви, но това не трябва да ни оправдава за мача в сряда, защото отбор със шампионски амбиции е тъпо да се оправдава с кадрови проблеми.
Изображение

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 17 апр 2011 21:29

безумно слаб сватбар . пак ви добутаха до победата .напълно незаслужени три точки .
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 апр 2011 23:00

Bartolomej написа:безумно слаб сватбар . пак ви добутаха до победата .напълно незаслужени три точки .

Ама разбира се, как иначе можем да ви победим, вие сте велика футболна сила в момента :lol:

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 17 апр 2011 23:35

mrazq_4ervenoto написа:
ntodorov написа:На влизаща във вратата топка незнайно защо Андре реши да забие нож на умряло куче и с плонж довкара влизащата вече във вратата топка. Преди Андре да довкара топката Терзиев и публиката вече се радвахме на гола. Нямаше друга такава глупост на света. Засадата си е факт - зачетена заради "намесата" на Андре.

след като топката ОЧЕВАДНО влиза във вратата, съдията спокойно можеше да не отменя гола.[/quot
Бягай да четеш правилата преди да се излагаш .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 апр 2011 08:17

Reckless написа:
Bartolomej написа:безумно слаб сватбар . пак ви добутаха до победата .напълно незаслужени три точки .

Ама разбира се, как иначе можем да ви победим, вие сте велика футболна сила в момента :lol:

Не, че нещо колега, ама що ти трябва беля на главата да гледаш БГ футбол. Хайде - ние сме тук и нямаме избор. Гледам, че живееш във Валенсия. Кажи ми - тая игра дето я играят нашите футбалери ако се нарича футбол, как аджеба я казват в Испания
ПС: Иначе...Хич не сме голЕма сила ( Черноморец). Нямаме и самочувствието за такива, но поне си знаем мястото и много-много не се напъваме...Ама и Литекс не са отбор за Европа-та. За Бг - паланките - да, но нека сме откровени. Оня ден си тръгнах от стадиона със смесени чувства. Нито бях доволен - нито пък недоволен. Ние средняците от Черноморец загубихме как да го кажа...без да заслужаваме. И вие бихте, но някак си без да надигравате...В Европа такива, като вас, нас, Левски, ЦСКА и прочие - никой не ги базари. Дано наистина по-малко слабите се класират в заветните ЕКТ, че там срама е голЕм. Черноморец дори заслужава да се бори сред изпадащите към този момент, но добре, че там е пълно с още по-големи трагедии...Поздрави на слънчева Испания.

Reckless

Мнениеот Reckless » 18 апр 2011 10:55

ntodorov написа:
Reckless написа:

Не, че нещо колега, ама що ти трябва беля на главата да гледаш БГ футбол. Хайде - ние сме тук и нямаме избор. Гледам, че живееш във Валенсия. Кажи ми - тая игра дето я играят нашите футбалери ако се нарича футбол, как аджеба я казват в Испания
ПС: Иначе...Хич не сме голЕма сила ( Черноморец). Нямаме и самочувствието за такива, но поне си знаем мястото и много-много не се напъваме...Ама и Литекс не са отбор за Европа-та. За Бг - паланките - да, но нека сме откровени. Оня ден си тръгнах от стадиона със смесени чувства. Нито бях доволен - нито пък недоволен. Ние средняците от Черноморец загубихме как да го кажа...без да заслужаваме. И вие бихте, но някак си без да надигравате...В Европа такива, като вас, нас, Левски, ЦСКА и прочие - никой не ги базари. Дано наистина по-малко слабите се класират в заветните ЕКТ, че там срама е голЕм. Черноморец дори заслужава да се бори сред изпадащите към този момент, но добре, че там е пълно с още по-големи трагедии...Поздрави на слънчева Испания.

Ами да ти кажа честно, ходя редовно на "Местая" и гледам местния Валенсия. Разликата в самата игра и нагласа е огромна от футбола в България. Това се забелязва веднага при самото движение на топката и играчите. Някак много по-леко и по-бързо е. В България, като ги гледам повечето, все едно имат буци кал по обувките и им тежи. Тромава игра, мъчна ! И в Германия ходя редовно и там съм гледал мачове по стадионите, същата работа. Бързи, точни пасове и идеи. А играчите 90 минути не спират да тичат. Според мен голямата разлика е във физическата подготовка и психическата нагласа. Само че тук няма понятие, като "паднахме незаслужено", или "незаслужено победихте". Това си е типично българския начин на мислене. Тук няма неща, като "Ама, ако..." и никой не умаловажава. И тук се правят съдийски грешки, но не се взимат под внимание, така както в България. За Литекс, че не са ви надиграли явно е нормално и не значи, че незаслужено са победили. При положение, че повеждат в 6-тата минута, да не би да си очаквал, че ще направят мача на живота си срещу вас, още повече, че им предстои мач в сряда за купата. За какво трябва да ви натиснат до последната минута и да вкарват, колкото може повече ? Това все пак означава изразходване на енергия. Много често при такива срещи играта изглежда равностойна и се почва: "можехме да бием...незаслужено паднахме..." ами защо не ни вкарахте 2 гола и да си решите нещата !? Не че, Черноморец не ми е симпатичен отбор, но да паднете от Видима с 3:0 означава, че имате проблеми в отбора а в същото време претенции, че незаслужено Литекс са ви победили, ми звучи несериозно.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 18 апр 2011 12:02

О-оооо не си ме разбрал - аз не оправдавам евентуална наша победа. Напротив. А и не ни трябва вече - за това мачът беше неглиже за нас. За вас беше по-важен. Слабички сме си - за нийде не сме, въпреки, че и Литекс не ме убедиха със сила. А и политиката на "нашите" храненици Персикети, минети и сие е меко казано неадекватна...доказателство е, че и при безплатен вход се събраха около 700 човека на стадиона. Безхаберието на ръководството ни роди незаинтересованост. Интересът към Черноморец е вече незапомнено нисък и е на път да бъде тотално унищожен.. И двата отбора в събота обаче играха под възможностите си. Толкова си позволяваха. Това за напъните и предрешени мачове са ала-бализми. Последните 20-25 минути, когато натиснахме ( незнайно защо) Литекс изглеждаха зле на терена и доста пренапрегнати. Заиграха сковано и хич не си личеше спокойствие в действията им, но го отдавам, че този мач е по-важен и решаващ за вас. Всичко оправдава впечатлението ми за мач между два посредствени отбора с разликата, че вие сте се запътили към Европата, а види се ние се примирихме и ще си стоим в БГ с изтупан стадион, база и PR, на който вече никой в Бургас не се връзва...И точно, като отбор с претенции, какъвто е Литекс нормално е всички да бъдем по- взискателни - вие, като негови фенове и ние, като редови БГ фенове, които ще следим изявите на отбора в Европа. Пак казвам и съм го писал по-горе: Нямам никакви претенции към победата на Литекс и отсъждането на съдията, но в Юръпа може да интерпритират по различен начин подобна ситуация.
ПС: Хората твърдят, че топката е била зад гол линията, когато Андре се "пльосна" за да довкара топката, аз бях в неудобна позиция и не мога да коментирам. Чак след това осъзнах недоволството на публиката от близката на ситуацията страна...Мисля, че е нормално и малкото фенове на стадиона да недоволстват след, като пак на същата врата преди седмица и пак в наш ущърб страничния не зачете гол от еднометрова засада на Славия видяна чак от летище Сарафово...Нормално е да има недоволство.

Върни се в “Литекс”