BRF написа:Лесно ви е на вас по отъпкана пътека да се правите на спасители!Времената са различни и ситуациите също ,както и финансовото състояние на всеки от нас!Нашите неща се развиваха 8 години ,а кампанията я правише мошеник номер 1 в държавата!Това ни бяха приготвили Боко и ко,след всичките мизерии от титани,манджуковци и тем подобни!Заблуждаваха,че минаване през В група чисти дружеството и тем подобни неща!
Вие с цялата положителва кампания в медии и на всякъде ако си мислиш,че сте спасили клуба ви с ваши усилея,не вярвам да си толкова наивен!
Ние си подкрепяме отбора дори и във В група,а към днешна дата продължаваме да сме повече от вас!Лесно проверимо е с посещение на мачовете на финалите за купата!
п.п. Понеже взех акции,да ти кажа и самия процес на закупуване не беше толкова лесен!
Аз наистина не разбирам колко пък трудно е да кажеш: "ЦСКА умре - борихме се, прецакаха ни, подлъга ни Григорий и сега припознахме Литекс. Но пък за сметка на това сега имаме нов стадион, който ще е най-модерният у нас". Защо и кому е нужно да се лъже и да се измислят глупости, особено от сорта на това, как сте били повече от нас! Да го каже онзи Конан-а, да го разбера, щото той си е имбецил, ама ти? Поне пробвай като Делянка - мое сме курви, ама имаме пари, яд ли ви е, говеда :mrgreen:
За другото имаш доста наченки на истина - да, ситуацията е различна 6-7-8 години по-късно и да, по-трудно беше с ИПО, ама вие и на даренията не наблягахте много. факт е и лошата репутация на Лупи, не че на наш насо ануса е много по-добра. И все пак бяхте и сте мноооого далеч от нас. За пореден път ще го кажа - левскарите през 2020 закрепиха клуба (плюс дарението на свинята - да не го отричаме). През 2021 изкарахме с парите на Щрабаг и Белфрай до лятото и после нямаше нищо - фалитът беше абсолютно реална опция, както и изпадането от А, но по спортен път. Тогава дойде Мъри (и затова го уважавам безкрайно) и точно тогава се отприщи цялата левскарска любов - не 2020, а есента на 2021 и пролетта на 2021, когато се изкупваха всякакви боклуци на Хома (аз имам 3 скъсани артикула, дошли скъсани, които при нормална покупка, шях да върна с луд скандал).
Та така за нас и вас - нас ни има, вие припознахте. Лошото е, че и масата левскари ви припознаха -разбира се, с активната намеса на мисирките