Бъгито и пелито големи тарикати,признавам ги.
Скриха се мажете,точно преди резила.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:Бъгито и пелито големи тарикати,признавам ги.
Скриха се мажете,точно преди резила.
Припознали са мнението на Манолов. Лесно е - виждали са много неща в живота.
Томаш ако бе останал в Спартак Варна, сега щеше да е на мястото на Арда или на Левски.
Но лаком г.....
Но лаком г.....
NOMER14 написа:Томаш ако бе останал в Спартак Варна, сега щеше да е на мястото на Арда или на Левски.
Но лаком г.....
Томаш е страшен неможач. На който отбор и да е треньор, максимумът му е 6-то място.
90% от поколението набори на Томаш и около неговите години са едни големи неможачи с големи усти и нарцисизъм.
Ако поставиш Томаш и Тунчев на кантара преди идването на Томаш в ЦСКА, с какво той е по-добър от Тунчев аз не зная.
За развитието на сезона няма да говоря, класирането говори достатъчно.
Томаш е едни грешно похарчени пари.
Ако поставиш Томаш и Тунчев на кантара преди идването на Томаш в ЦСКА, с какво той е по-добър от Тунчев аз не зная.
За развитието на сезона няма да говоря, класирането говори достатъчно.
Томаш е едни грешно похарчени пари.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Завчера сините вгорчиха живота на феновете си, днес червените подариха добри емоции на феновете си за празничните дни, магия си е нашия футбол и това е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
k20dan4o написа:bubka написа:Подуенци, знам, че всички сте се заредили и чакате мача на ЦСКА.
Има защо нали!!! Ко вика Томаша...подобряваме се!
Те винаги си гледат, и кога има защо, и кога няма.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- obi4am_pirin
- Контакти:
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

bubka написа:k20dan4o написа:bubka написа:Подуенци, знам, че всички сте се заредили и чакате мача на ЦСКА.
Има защо нали!!! Ко вика Томаша...подобряваме се!
Те винаги си гледат, и кога има защо, и кога няма.
Ами ,нали по това се различава истинският от служебния фен.
Истинския е винаги зад отбора в добро и лошо и пари дава ,докато другия се Пери ,като вървят работите ,пък като дойде време за плащане на масрафа ,се е скрил под масата
САМО ЛЕВСКИ!