eddie написа:Не ми е работа да пиша тук, но моята истина е, че политиците нямат интерес от независим Левски и независими клубове като цяло..
Те политиците като цяло нямат интерес от нищо независимо или силно сплотена общност. "Разделяй и владей" е най-древният трик в учебниците по политически извращения, но пък работещ и до днес и затова толкова широко прилаган. Но за мен в случая не е редно да се търсят конкретни виновници или да се мислят конспирации как видиш ли англосаксонците не искали силен "Левски" (примерно). Простата истина е, че държавата ни е пълен батак и нямаме едно нещо за света, как точно да искаме да имаме нормален футболен клуб с чуждестранен собственик. Навсякъде бумащини, администрация, 100 административни пречки, "ама тука е така", "ама това не може да стане". При "Левски" още отпреди Божков са 1000 проблема с концесии, база и т.нат. а след Черепа и "Магнитски" както каза Томислав Русев който и да иска да дойде (не че има опашка от желаещи) няма да иска да ни докосне и с 3-метрова пръчка (простете за англосаксонския идиом).
И то да е само Левски, с мед да го намажеш. И с ЦСКА е същото, за пловдивските отбори не съм сигурен. Един читав стадион нямаме, ако не броим Разград, толкова сме назад и встрани от целия нормален свят, че си е направо потресаващо.