doktora25 написа:+1
Напред сме добре. Новопривлечените ми напомнят малко на играчите от последния читав отбор, който имахме (от 2010), само една 9-ка още ни трябва (при положение че и Курдов подпише), не бих върнал и тъмнокож чужденец. Защитници обаче трябват най-малко двама, а по-добре и повече. Толкова ли няма таланти от Б група или такива от А с изтичащи или прекратени договори? С Иван Горанов какво е положението? Литекс почти не го пускат в игра, предполагам не би имал нищо против да се върне у дома?
Може аз да се бъркам, ама си мисля, че Горанов си игра във всички мачове, които аз гледах на Литекс в първата 6-ца (поне в двата мача с чорбата съм сигурен, че игра, а май и в един от двата с Лудогорец).
Иначе на мен ми се струва, че е крайно време да спрем с експериментите в защита. Там трябва да се даде тавана на заплатите ако трябва, но да се привлекат двама качествени централни защитници и приличен десен бек (тук мисля, че и десния бек на Локо би свършил добра работа).
Ако все пак ще търсим играчи от Б група, дори и за резерви (защото даже и да привлечем 2-ма централни + бек, то резерви за тях кажи-речи нямаме - Нину и Бодичека не стават и за ЦСКА в момента), то аз се сещам за Асен Георгиев и Георги Пашов. Асен го знаят всички на Герена - левскар и в червата, много мъжко момче, а пък и още от малък показваше много добри качества - не знам защо го е докарал до Б група. Пашов беше младежки национал, има фантастична физика, а и щом Мъри е видял нещо в него, значи си заслужава да се пробва, дори и за резерва.