1914.1902 написа:Serafim написа:1914.1902 написа:Кажете друга тема и ще коментираме нея, значи и за Сдружението да не говоря, защото този същия треньор е там?
''Няма левскар, дето да е доволен от положението в което е отбора в момента. Говоря от към класиране и играта.'' - това е твоето мнение, няма как да не вещая катаклизми
Сега кажи друга тема и да я коментираме в следващите няколко дни.
Добре де, това ли е твоя начин да изказваш мнение? Постоянно да натрапваш колко си недоволен и с това да създаваш конфронтации с други? Тръбиш едно и също нещо, а в същото време от теб не зависи много, не е като да можеш да промениш ситуацията. Нито от мен и пр. Има ли някакъв начин да си доволен, освен ако Мъри не се махне? Примерно ако Левски запише добри контроли, като резултат и игра. Ако започне шампионата с една-две победи? Ще бъдеш ли доволен или пак ще си продължиш да повтаряш същите неща? Казал е неща, в същото време като игра отбора е далеч от това, съгласен съм. Разкара определени играчи по някакви негови преценки, няма заместници - проблем. Взе се Шеху, нищо не игра, не се климатизира, разкараха го. И това не е добре. Е какво да направим сега? Отбора, в този си вид, бе сглобен преди долу-горе една година. Много играчи надскочиха себе си през миналата пролет. Визирам най-вече Уелтън, Стефанов, Кордоба, ван дер Каап. Нивото им лятото тръгна надолу и целия отбор също покрай тях. Други, като Роналдо не могат пък въобще да намерят себе си. Паузата дойде, обикновено отборите след подоготвка са различни. Нека поне да изчакаме да видим как ще са първите 3-4 кръга, ако отбора продължава да тъпче по същия начин, значи проблема не само не е разрешен, а се дълбае повече и вината ще е именно в Стоилов. Но поне до тогава може да се изчака, не само да се сипе жлъч.
Вие самите идвате и започвате да се месите в мнението ми за Мъри. Някакъв скитник, който за последно беше писал за Левски по време на мача с Ботев Враца, идва и се включва в спор, който водих преди няколко дни? Поради тази причина започна това писане вече няколко страници, да беше наспамил първо него и да му кажеш, че вече сме говорили тези неща и няма смисъл да ги повтаряме.
Очевидно феновете на Левски могат да променят някои ситуации, сам го знаеш и всеки го е виждал през годините, има достатъчно примери.
Как да оценя контроли, които не ги предават по телевизията или приложението? Когато дойдат официалните мачове, тогава ще започнем и да оценяваме. Както виждаш не съм дал оценка при победите ни, просто защото не даваха мачовете и не е уместно.
Някой трябва да е отговорен, че футболистите са в слаба форма, както преди същия човек беше отговорен за надскачането в развитието им. Тогава го похвалих, не помниш ли, но не дойде да кажеш, че съм постъпил правилно с думите си за него? Както трябва някой да получава хвалби, така трябва да получава и критики. Такава е треньорската професия, а и във всички други най-вероятно има хвалебствия и критики.
И не целя да се карам с който и да е, а искам да си изразяваме мнението свободно и без да се говори кой е за лекар и кой не е.
не знаех, че за да имам право да се изкаже за шизофренията ти трябва да пиша всеки ден по няколко мнения. И си прав за лекарите: няма как да ти помогнат.