Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Tommi » 09 юни 2014 17:33

TristaNNN написа:
magga написа:
Само дето Мишо Илиев си тръгва заради пари, а не заради възрастта му, ама това са подробности, то който и да е лекар е важно да има човек, който да знае как да ги натоварва, за да няма контузии, а после ако ще и Хаус да е лекар полза няма

Тази подробност няма как да я знам, все пак новината беше публикувана преди час. Това пише в Гонг-а, така го коментирам :) В друг отбор ли ще ходи?

Това е известно още от юбилея. Тогава съобщи, че това е последният му мач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 09 юни 2014 17:34

Селекцията каза Гонзо че няма да бърза кога ще е направим пак Есента ли ;) :evil:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2014 17:35

Tommi написа:Това е известно още от юбилея. Тогава съобщи, че това е последният му мач.

Аз предположих, че може да е размислил, явно не е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 юни 2014 17:36

blue atak написа:Селекцията каза Гонзо че няма да бърза кога ще е направим пак Есента ли ;) :evil:

При положение, че целите ще са занижени, за какво ви е гръмка селекция, имате си достатъчно кадърни юноши, с които новия треньор да изгради един нов отбор?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 09 юни 2014 17:38

Долно уйно написа:
blue atak написа:Селекцията каза Гонзо че няма да бърза кога ще е направим пак Есента ли ;) :evil:

При положение, че целите ще са занижени, за какво ви е гръмка селекция, имате си достатъчно кадърни юноши, с които новия треньор да изгради един нов отбор?

Е нали каза Гонзо 4 5 нови още ще се вземат но кога ще е не се знае :) :)

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 09 юни 2014 17:42

blue atak написа:
Долно уйно написа:

Е нали каза Гонзо 4 5 нови още ще се вземат но кога ще е не се знае :) :)

После ще чакаме обиграването , после обещанията че следващия мач ще имаме друго лице и т.н. . Този филм сме о гледали вече .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 09 юни 2014 17:51

Tommi написа:
TristaNNN написа:
magga написа:
Само дето Мишо Илиев си тръгва заради пари, а не заради възрастта му, ама това са подробности, то който и да е лекар е важно да има човек, който да знае как да ги натоварва, за да няма контузии, а после ако ще и Хаус да е лекар полза няма

Тази подробност няма как да я знам, все пак новината беше публикувана преди час. Това пише в Гонг-а, така го коментирам :) В друг отбор ли ще ходи?

Това е известно още от юбилея. Тогава съобщи, че това е последният му мач.

Просто си има и лична практика, а в Левски по-скоро губи клиенти, така че нормално да си ходи, то лекарите на отбора да са проблема :lol:

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 юни 2014 20:27

TristaNNN написа:
konvoec написа:Аз съм съгласен, само че да се избират и хората, които ще представляват феновете. Никак не ми се вярва, че ще проработят нещата напълно, защото 10 000 члена, по 2 лева, по 12 месеца, никак не е много. Може да се направи по-голям, например 10 лева на месец. Това е разумна сума, но най-добрата помощ е да иде човек на стадиона, да си купи билет и да си гледа мача. И дори да не стане напълно тази идея, нищо не пречи да се опита. Всичките пари, които се генерират, в крайна сметка може да отиват за отбора. Много е важно да има доверие. Затова няма да стане с гугутки и разни такива. Трябва да има хора като Антони Джамбазов, който беше от хората наели се да събират пари за юбилея, както и доста неща по организирането му и по мое мнение се справи отлично. Просто да има хора с авторитет, знания и умения, дейни. Това ще изгради доверие у феновете, защото с думи като "не ни трябвате такива" и разни подобни към по-обикновените привърженици на отбора, няма да стане. Трябва идеята да им дойде присърце, да се почувстват обичани, желани в сектор Б, да кажем(малко по женски излиза, ама...). Като всеки разбери, че не си купуват пиене и ядене с парите му, а се използват за Левски(както и не Батков да ги харчи), ще се даряват пари, както и ще се дава и членски внос, ще има и повече членове.

Това, което сте написали по отношение на управлението и парите е много хубаво, но засега само на книга. Като идея на мен също ми допада, тревожа се обаче, че в България още не сме дорасли за такива начинания. Хубаво, генерираме солидни суми от билетчета, артикули, играчите го оценяват и играят за нас. Страхотно, ама това не може да е основа на бюджета, тъй като посещаемостта и респективно продажбата на артикули и ТВ права са в права пропорционалност с играта на отбора. Така трудно може да се планира бюджет, лагери, премии и т.н. защото един слаб сезон с неизбежен отлив на привърженици реално може да срине цялата финансова структура и тогава ... :?

Трябва от някъде да се започне. В никакъв случай не казвам да се самоиздържаме. Отбори, които се самоиздържат има, но разликите са огромни. На първо място в ресурсите, както човешки, така и финансови, а след това и манталитет. Има градове с по няколко милиона човека(колкото България) и там масата от фенове е доста по-голяма. Също така едно е да се вземат 400 - 800 лева, друго 2000 и нагоре евро. Няма база за никакво сравнение. Има хора, които и 300 да вземат, ще дарят, но тук не се целим в ултраси, болни фенове и т.н. Целта е редовия фен да дава, преобладаващото мнозинство, а него дори го няма на стадиона. Също така и манталитетът е важен, но за него няма какво повече да разтягам локуми, всички знаем какви хора сме българите. Ако искаме промяна, всеки може да започне от себе си и толкова.
Та, идеята ми на мен конкретно не е да се самоиздържаме, поне не и на този етап. Ще ми се обаче да започнем от някъде, да се изгражда доверие у феновете и да се подпомага клубът. За съжаление бащица трябва да има, това е. Обаче ако и ние се включим с прилични средства, може да се направи управителен съвет, акционерски или там както го измислят, където да имаме участие.
И тези неща ги пиша с условието, че Батков няма да е бащицата. Може да има 3-4-5 човека, както се говори. Това дори е по-добър вариант. С хора, които ще дават пари и те и имат някаква визия, тогава можем да правим тези неща. До тогава само преследване на мустака и натиск към него, иначе още 15 години ще го търпим, освен ако не умре внезапно.
Преди 1-2 дни видях някакво мнение, че нещата са такива и ние трябва да се примирим. Това е най-голямата глупост, която съм чел. Нещата в тази държава са такива, именно защото се примиряваме. Не трябва изобщо да се отстъпва на мустака. Единствено може да се примирим, че тази година може отново да няма трофеи, но трябва да се дава зор за промени. Наистина, не може да се примирим с това Левски да е средняшко отборче. Иначе ставаме Славия(дано не ме баннат и този път) или Локо СФ.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 юни 2014 21:08

Гонзо каза 4-5 нови.Ами те вече 3мата безплатни ги знаем...Явно наистина няма никакви пари за селекция.Ако наистина е толкова зле положението как са го навили испанеца не ми стига умът.Говорим за отбор от А група все пак със някакви цели като участие в Европа догодина....

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 юни 2014 22:24

Вълчан написа:Гонзо каза 4-5 нови.Ами те вече 3мата безплатни ги знаем...Явно наистина няма никакви пари за селекция.Ако наистина е толкова зле положението как са го навили испанеца не ми стига умът.Говорим за отбор от А група все пак със някакви цели като участие в Европа догодина....

Ще ти кажа как са го навили. Понеже е някакъв недоказан некадърник, тренирал слаби отбори, играл в още по-слаби и стоял без работа дълго време, се е съгласил на всичко, само и само да работи. От невероятната му визитка, където личат велики постижения, се вижда, че и у хАсково би отишъл. Не го виня, като няма какво друго да работи човекът....

Върни се в “Левски”