Иначе и във "В" група не е лошо...
Там дървото Цигаре ще пори шлосери и тапицери от местните фабрики и ще му вдигнете цената и излитате в нова орбита с нова ракета носител..
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Палмите както изглежда, сгъват панаира от Сухата река...
Шиши и Баце пак ще трябва да дават собствени пари и да спасяват подуенци...
Той ГГ със собствените си пари ви погреба, като ви излъга с некви титли и купи, а вие като шарани от панчаревското езеро му клъвнахте на микренската въдица :mrgreen:
Тези двамата си ви клецат от край време но пък и вие не пискате. Даже и се намествате/благодарите за онождането.
Трябва ли да поствам снимките и декларациите ви към двамцата или вие си ги знаете.?
damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Палмите както изглежда, сгъват панаира от Сухата река...
Той ГГ със собствените си пари ви погреба, като ви излъга с некви титли и купи, а вие като шарани от панчаревското езеро му клъвнахте на микренската въдица :mrgreen:
Тези двамата си ви клецат от край време но пък и вие не пискате. Даже и се намествате/благодарите за онождането.
Трябва ли да поствам снимките и декларациите ви към двамцата или вие си ги знаете.?
Ти къде се беше изгубил толкоз време, по диагонал, или на зиг-заг ти шиха вените, след бодването в последната секунда :lol:
ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:damyanov1963 написа:ugly bug написа:Палмите както изглежда, сгъват панаира от Сухата река...
Ти къде се беше изгубил толкоз време, по диагонал, или на зиг-заг ти шиха вените, след бодването в последната секунда :lol:
Ти ли не знаеш бе доносник долен ?

„Знаете как аз съм действал с българските съдии през годините. Имало е и други случаи. На стадиона в Ловеч и други работи са им се случвали. Те са обществена тайна“, призна бизнесменът в интервю пред „БНР“.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ugly bug написа:Значи, как ги виждам нещата в Подуене..
1. Палмите палят с 200 от Гейарена.
2. Подуене предават Богу дух.
3. Новосъздаденото дружество бутат Гейарена и на негово място се създава публичен дом или животински пазар (да има някаква приемственост все пак).
4. Кучето изтупва от прахта старата емблема и няколко надъхани говеда започват да громят от Подгумер до Войнеговци.
TristaNNN написа:Я, ето какво обяснява срива на статута на Тирето без тире в отсъствието на мутро специалиста от село Микре.„Знаете как аз съм действал с българските съдии през годините. Имало е и други случаи. На стадиона в Ловеч и други работи са им се случвали. Те са обществена тайна“, призна бизнесменът в интервю пред „БНР“.
miro_rz написа:Питас ми е като Йовов!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта