Мнениеот vvessel » 15 окт 2022 15:51
Принципно задълженията на Левски към Божков могат да си останат и при прехвърляне на акциите и няма защо Юнайтед Груп да преговарят с него предварително. Въпросът е наистина ще бъдат ли прехвърлени, защото Сираков не е самостоятелен играч. Ясно е (поне за мен) че е подставено лице на Баце и всичко зависи именно от него. Баце знае, че прехвърлят ли се акциите на друг собственик, независещ от него, край с възможността за връщането им. Та ситуацията е много закучена към момента и вероятно ще се изчака до съставяне на правителство за да се види накъде духа вятъра. Вероятността герб да са в играта е много голяма, което автоматично прави шансовете за нов собственик минимални.
Пак казвам, това си е чисто мое виждане и не го обявявам като окончателна истина. Дано бъркам де, но така ми изглежда на мен като страничен наблюдател. Изобщо не съм вътре в нещата и нямам информация от кухнята.
От друга страна има един лаф, че на малко прасенце и на нов шеф не трябва да се радваш, че не се знае каква свиня ще излезе. Та тия Юнайтед не знам дали да им се радваме, но ако не са някакви измекяри и гледат професионално на нещата, ще се радват да придобият най-популярните клуб в България и ще са със сигурност на печалба.
Проблема на Левски беше, че последните 10-15 години се управляваше от някакви играчи и схемаджии, повече от тях спуснати отгоре , на които отборът им беше последна грижа и ни набутваха все по-дълбоко в калта. Видя се, че като един Мюнхаузен успяхме да се хванем за косата и да се измъкнем донякъде от блатото, та ако има и кой да ни подаде ръка, със сигурност ще забравим лошите дни.
А дано, ама надали.