Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот darkblue67 » 31 авг 2022 18:18

TristaNNN написа:Аз се чудя как още не са претоплили манджата с Насиру, НАП и т. н., но то до утре вечер има много време. :))

Сега са заети да хвалят един друг отбор. Ангел Домусчиев вече втори ден пише хвалебствени статии за единствените, оргиналните и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2022 20:47

Oтново много приятно и честно пред левскарите, поне според мене, интервю на проф. Стоилов. По памет ще щриховам няколко акцента.
- За картона на Сонко. Виноват, но би било много хубаво съдиите да са толкова стриктни всеки път във всеки мач у нас, от което футбоът ни ще спечели, защото ще се изчистят подобни ситуации.
- Без привържениците на Левски няма шоу по стадионите у нас.
- Ще се очакват реорганизации в Левски, ама не в игровия смисъл на думата.
- Завоалирано казано, футболните хора в България не е редно да обсъждат Лудогорец и техните слабости, щото всичко друго освен зелените е леш, докато ние се стремим да достигнем тяхното ниво на водещ отбор.
- Ако е вярна новината, че ще вземем някакви 20% от билетите утре, това е много малко, предвид това, че левскарите ще са най-основният посетител и ще напълнят и биха напълнили всеки един стадион на 90-95%.

И сега мозъкът ми инстинктивно връща всякакви спомени от предишни треньори и техните изказвания, не знам защо. Направо ми иде да намеря припока Александров, да му взема пищова и да се гръмна, като се сетя на какви интервюта и думи бях свидетел през последните години. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 31 авг 2022 22:06

Здравко Димитров: Г-н Стоилов коли и беси, извинявам му се! В Спартак съм, за да ми дойде акълът

https://www.kotasport.com/zdravko-dimit ... kK8si4Zpx4
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2022 00:00

...Не трябваше да си тръгваме с празни ръце от София, дори с три точки. Тази дузпа беше 100%. Доколкото съм запознат се гледа за дузпа и червен картон, е на за фал. От Локомотив не са виновни, че съдията ни ощети. Не спах цяла вечер след тази ситуация. Чиста дузпа, вижда се. Съжалявам, че не взехме три точки....

:))))
Веднъж тъпанар - цял живот тъпанар! Жалко е, че Левски беше в ситуация по принуда да разчита на такива. Ето защо проф. Стоилов е дяволски прав, че футболистите трябва на първо място да са читави като хора.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 01 сеп 2022 14:47

TristaNNN написа:
...Не трябваше да си тръгваме с празни ръце от София, дори с три точки. Тази дузпа беше 100%. Доколкото съм запознат се гледа за дузпа и червен картон, е на за фал. От Локомотив не са виновни, че съдията ни ощети. Не спах цяла вечер след тази ситуация. Чиста дузпа, вижда се. Съжалявам, че не взехме три точки....

:))))
Веднъж тъпанар - цял живот тъпанар! Жалко е, че Левски беше в ситуация по принуда да разчита на такива. Ето защо проф. Стоилов е дяволски прав, че футболистите трябва на първо място да са читави като хора.

Може би аз съм тъп, но какво лошо има в подчертаното?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2022 15:29

А, ревльото бил платил неустойката към МакАрон, показва и платежно. Браво! Значи можело.
[offtopic]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 01 сеп 2022 19:47

TristaNNN написа:А, ревльото бил платил неустойката към МакАрон, показва и платежно. Браво! Значи можело.

Едно е да покажеш написано платежно, друго е да бъдат преведени. ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 сеп 2022 08:40

сини шампиони написа:
TristaNNN написа:А, ревльото бил платил неустойката към МакАрон, показва и платежно. Браво! Значи можело.

Едно е да покажеш написано платежно, друго е да бъдат преведени. ;)

И ти си прав. В такъв случай мисирките да се свържат с някое шефче на МакАрон за потвърждение.
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 сеп 2022 15:48

Тези пари трябваше да ги плати човекът/организацията, чиято "поръчка" беше да се скъса договорът. Тити може да не е прав за много неща, но тук опра пешкира на наркосите.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2022 18:09

futbolqga написа:Тези пари трябваше да ги плати човекът/организацията, чиято "поръчка" беше да се скъса договорът. Тити може да не е прав за много неща, но тук опра пешкира на наркосите.

Тогава да се държи като ръководител, а не като покорен послушко на наркосите. Като не може, ще плаща. Никой не му е виновен.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”