Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 11:53

LoveAndPeace написа:Ами аз не бих я броил за чиста! Не знам за теб продажбата на реплики и подбиването на цените дали би го квалифицирал като източване ?!
https://www.facebook.com/LevskiMagazin/posts/pfbid02defsekbEGyQbqxyvLdLCvaewaQKq7vpe4RL82AoPYzmBAMWSF87aCb2D1bQK7NWpl
Изображение

Е, па, не я брой за чиста тогава. :)) А тия реплики с каква цел ми ги показваш, каква е драмата пък там? И мене ме яд, че не можах да се сдобия с оригиналната Хома от пролетния полусезон, щото всеки от петте-шестте пъти в магазина чувах - Няма размер... Следващата седмица.. и за капак - като ходих до Герена да си подновявам картата за тоя сезон, ми казаха, че нямало да има повече такива оригинални изобщо, ама ако съм бил искал да си взема репликата, не била лоша.
Ми, не, мерси, не я искам.
А тия в НКП да си продават каквото щат, който е будала да си купува от тях, и стига сте прехвърляли проблемите от болната глава на здравата. Подбивали били цената с менте и така точели - бе вие съвсем изтрещявате понякога! В случая с въпросния екип трябва да се опъват ушите на тия в официалния магазин на клуба, щото пуснатите бройки бяха крайно недостатъчни за интереса, който генерираха сред левскарите в разгара на кампанията. Като компромисен вариант можеше да пуснат бройки и в началото на този сезон.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 12:02

mikata написа:Нови артикули

https://fanshop.levski.bg/category/fenartikuli

Ухаааа, нови спални комплекти, знаменца за дечурлигата и други разни джунджурийки за бита - жестоко!
Браво на магазина, с огромно удоволствие ги хваля, когато заслужават - колкото повече нови и разнообразни артикули, толкова повече интерес за левскарите и $ за клуба.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2022 12:06

TristaNNN написа:
LoveAndPeace написа:Ами аз не бих я броил за чиста! Не знам за теб продажбата на реплики и подбиването на цените дали би го квалифицирал като източване ?!
https://www.facebook.com/LevskiMagazin/posts/pfbid02defsekbEGyQbqxyvLdLCvaewaQKq7vpe4RL82AoPYzmBAMWSF87aCb2D1bQK7NWpl
Изображение

Е, па, не я брой за чиста тогава. :)) А тия реплики с каква цел ми ги показваш, каква е драмата пък там? И мене ме яд, че не можах да се сдобия с оригиналната Хома от пролетния полусезон, щото всеки от петте-шестте пъти в магазина чувах - Няма размер... Следващата седмица.. и за капак - като ходих до Герена да си подновявам картата за тоя сезон, ми казаха, че нямало да има повече такива оригинални изобщо, ама ако съм бил искал да си взема репликата, не била лоша.
Ми, не, мерси, не я искам.
А тия в НКП да си продават каквото щат, който е будала да си купува от тях, и стига сте прехвърляли проблемите от болната глава на здравата. Подбивали били цената с менте и така точели - бе вие съвсем изтрещявате понякога! В случая с въпросния екип трябва да се опъват ушите на тия в официалния магазин на клуба, щото пуснатите бройки бяха крайно недостатъчни за интереса, който генерираха сред левскарите в разгара на кампанията. Като компромисен вариант можеше да пуснат бройки и в началото на този сезон.

В едно интервю Пламен Петров каза , цитирам по памет - Взехме ЦЯЛАТА складова наличност. Повече просто нямаше.
Разбира се , може да е само оправдание това. В България сме царе на оправданията. Ще се разбере догодина с новата марка.
Щом не виждаш никакъв проблем да печелят на гърба на клуба :) Ок , брой ги за безкористни херувимчета.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 12:27

LoveAndPeace написа:В едно интервю Пламен Петров каза , цитирам по памет - Взехме ЦЯЛАТА складова наличност. Повече просто нямаше.
Разбира се , може да е само оправдание това. В България сме царе на оправданията. Ще се разбере догодина с новата марка.
Щом не виждаш никакъв проблем да печелят на гърба на клуба :) Ок , брой ги за безкористни херувимчета.

Да бяха поръчали ПОВЕЧЕ, за да има и по-голяма наличност в склада. При явен, небивал интерес към този екип, в разгара на животоспасяваща за клуба кампания нямаш право на никакви оправдания. Точка!
Не казвам, че НКП са безкористни херувимчета и никога не съм го казвал. Няма и да го кажа, колкото и някои тука да се опитвате така да извъртите нещата. Повтарям обаче, че в случая с този конкретен екип, който ти самият даде за пример, не виждам драмата, която се опита да сътвориш. Който е будала да им купува ментето и да ги храни, а хората в клуба да се постараят да не се повтаря случката с недостатъчна наличност на толкова търсен артикул.
[offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2022 12:36

TristaNNN написа:
LoveAndPeace написа:В едно интервю Пламен Петров каза , цитирам по памет - Взехме ЦЯЛАТА складова наличност. Повече просто нямаше.

Да бяха поръчали ПОВЕЧЕ, за да има и по-голяма наличност в склада. При явен, небивал интерес към този екип, в разгара на животоспасяваща за клуба кампания нямаш право на никакви оправдания. Точка!
Не казвам, че НКП са безкористни херувимчета и никога не съм го казвал. Няма и да го кажа, колкото и някои тука да се опитвате така да извъртите нещата. Повтарям обаче, че в случая с този конкретен екип, който ти самият даде за пример, не виждам драмата, която се опита да сътвориш. Който е будала да им купува ментето и да ги храни, а хората в клуба да се постараят да не се повтаря случката с недостатъчна наличност на толкова търсен артикул.

Нищо не съм се опитал да сътворя. Не аз съм видял този огромен интерес , тази недостатъчна наличност и съм пуснал ментета за да изкарам някой лев на гърба на клуба.
И не , оправданието -Не е виновен тоя който яде баницата , не е приложимо в случая.
Каза , че не са лоши и не вредят на клуба , аз ти показах само от един артикул как вредят. Толкова.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 12:54

Паметта ме подвежда с кого точно дискутирах темата, но аз лично не виждам проблем привърженици да продават реплики със знаците на клуба, ако:
-Има ясни и прозрачни договорни отношения и позволение от Левски да се ползва марката.
-Клубът получава разумен процент от печалбата.
-Клубът най-сетне подеме някаква инициатива и законово гонение срещу всички, които продават ментаци с клубната емблема без официално разрешение.
-Клубът подсигури достатъчно количество от оригинала, както в този пресен пример.
И вече всеки да си преценява какво и как да купува - в крайна сметка важното е да капе лев в клубната каса.
И все пак, леко извън дискусията, е много пожелателно голяма част от левскарите да си създадат някаква принципна култура на пазаруване единствено от официалния магазин на ПФК Левски.
[offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 авг 2022 13:32

Ако според теб няма драма да се печели със запазена марка на клуба на гърба на клуба, ОК. Аз виждам някакви кърлежи да разпространяват ментета, с които да ощетяват клуба. Като един от организаторите се явява шеф на т.нар. Сдружение.

Иначе, няма да е лошо да се поръча на Йома ексклузивен тираж от тази фланелка. Ще се изкупи супер бързо. Ама тия кърлежи да спекулират с кампанията и да пълнят джоба за сметка на клуба...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 15:08

Еххх, де да бяхте толкова загрижени през последните 20 години, когато всякакви имитатори от Илиянци, та чак до събора на най-затънтеното село ощетяваха, а и продължават да ощетяват клуба с ментаците си, "благодарение" на които ПФК-то е с милиони левове пропуснати ползи...
[offtopic]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2022 15:45

С едва доловимата разлика , че илиенските прекупвачи на ментаци не се бият в гърдите колко обичат Левски , как му мислят само доброто и не си правят "Сдружения" за да си чистят имиджа и да са начело на нещо си.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 авг 2022 16:07

Е, нали драмата беше, че се облагодетелстват на гърба на клуба?
Значи щом са се клели във вярност има проблем да печелят на гърба на клуба, обаче, понеже тия от Илиянци не са полагали такава клетва и не участват в сдружения, поне не такива на левскарите, не е проблем да печелят на гърба на клуба. Добре. :)
[offtopic]

Върни се в “Левски”