Мнениеот futbolqga » 02 авг 2022 16:48
От много дълго време не ме беше обземала такава мисловна диария. Дали защото слушах жребия, докато бях във фитнеса и тестостерона бушуваше, дали нещо друго - не знам, ама чак не мога да си подредя коментара.
Жребият според мен е чудесен. Не е най-лекият, който да натовари нашите с тежестта на очаквания за задължителна победа, но в същото време противникът (презюмирам, че това ще е АЕК) е точно от нашата черга. Отделно, опонентите ни ще са в доста сложна ситуация от психологическа гледна точка, защото точно ще са загубили двубой. Допълнителен бонус е, че може да има известно подценяване от тяхна страна, предвид че преди едва три години ни разнебитиха с общ резултат 7:0 (едва ли знаят колко чудовищна разлика има в класите на Мъри и онова нищожество, което тогава беше треньор на Левски).
Друго, което ме гложди с оглед на горното е, дали тези момчета осъзнават, че имат възможност да запишат имената си със златни букви във вечната история на този славен клуб. Да, те вече постигнаха много повече, отколкото очаквахме, но имат шанс да сътворят нещо велико. Точно когато никой от нас не го е очаквал и сме отделяли от залъка си, за да отбора да го има, те с играта си на терена могат да решат всички финансови проблеми, трупани повече от десетилетие.
И на последно място, напук на всичко, което изсипах дотук, много ми се иска играчите да не са като мен и да мислят мач за мач. Много е важно да подходим сериозно към малтийците, които съвсем не са отбор от ранга на Спартак Варна и ще имат своите шансове в този сблъсък.
Само Левски и дано всички сини сърца имаме още много поводи да мечтаем!