ogrizko написа:TristaNNN написа:Ахахахахах, уцелил съм право в десятката със сравнението си, ама съм забравил да добавя, "лъжци и манипулатори". Ама ти сигурно не си такъв, просто не ти е направило впечатление кога съм писал горния офтопик коментар, нали? :)))
Напротив, направило ми е впечатление откога ти е коментара. Просто реших да преувелича малко, за да се замислите по въпроса и да е по-нагледно :)
Но също така ми е направило впечатление, че постоянно из темите ви се говори за Илиан Илиев .... имате мач с Ботев Пд и се почва дъвкане как Валентич не бил злобен като Илиан ..... играе се някакъв друг мач дето няма нищо общо с Черно море ....вътре гледам пак Илиан и Черно море замесени :) просто ми е смешно и не коментирам ....пък и всеки има право на мнение и как да си коментира и да вижда нещата, да изпитва злоба или не и прочие.... само едно нещо не разбирам .....и това едно нещо е точно проблема на който наблягам:
ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЧЕРНО МОРЕ ЗА НЕЩО, КОЕТО ПРАВИТЕ И САМИТЕ ВИЕ ??????
На мен не ми е проблем да мразите Черно море и Илиан и да си коментирате като си ви кефи.... ама да идвате в нашите теми да мрънкате, че за Левски се говорело и т.н.?! и че сме били комплексари, щото коментираме по различен начин от вашата гледна точка е абсолютна глупост за мен поне!!
Така или иначе повечето хора обичат да обвиняват другите отколкото себе си, така че може и да е безсмислено да съм писал.. все едно :))) успех в евротурнирите и така!
Защото този пишман треньор и отбора му от катъри е синоним на осакатяване, злоба и антифутбол.