Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юни 2018 18:09

koisa написа:
ralka_levskarka написа:
koisa написа:Айде, наред за плюене е Афонсо. :lol:

Кой го плюе? Искал уважение и не разбирал защо не играел. Имаше ли силен мач, че да изявява претенции? Той дава ли нужното уважение? Не мисля.

Да бе, знам, че който не четка Делио Роси е такъв и онакъв, няма нужда да се повтаряш...

Имаше ли силен мач Афонсо някой си?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 18:28

koisa написа:
rane написа:И пак не написа конкретно, кое от е фантазия?
Упорито избягваш да го направиш!
Нали се сещаш това какъв те прави да изглеждаш в очите на другите ;)

Очакваш да се обяснявам на всяка една глупост, която напишеш ли? Прочети началото на дискусията, там съм отговорил каквото е нужно. Под фантазия се има предвид всички приказки как вървим напред и всичко е точно, а не как Русев бил взел Дельо, Обертан и Гомез а-у. Голям праз като накрая пак играем бараж и сме загубили купата. Не съм от тези дето ще се хвърлят да целуват краката на Русев като им доведе бивш треньор на Лацио и минали през Англия играчи. Казах го и вчера, когато Русев постигне 1/8 от успехите на Батков, тогава ми го хвалете и обяснявайте какво е свършил. За момента е кръгла нула и кал по ушите. 8-)

П.С. Какъв съм в очите на съфорумците ми е най-малкият проблем и грам не ме интересува.

[offtopic]А, ти специално или си на заплата или си наистина супер наивен, та се правиш на адвокат на Русев. Смятам, че това не го забелязвам само аз. ;)[/offtopic]

В лялянето си силен - това го разбрахме!
Особено когато трябва да защитиш тезата си - само празни приказки и нищо конкретно по темата :lol: Лаладжия от най-висша класа ;)

За Батков си прав. Той, като постигнати успехи, ако не бъркам е сред най-успешните президенти на клуба, както и е най-дълго задържалият се на тази позиция или поне е сред най-дълго задържалите се.
Левски има 7-8 трофея спечелени по негово време(титли, купи и суперкупи), требъл през 2007.
Имаме и някои много добри представяния в ЕКТ(четвъртфинал, няколко участия в груповата фаза), рекордно висок коефициент на български отбор в ЕКТ, имаше и постигнат към онзи момент и рекорд за най-много победи в ЕКТ за сезон или календарна година (той беше подобрен или поне изравнен от Лудогорец на по-късен етап във времето), отстранени отбори от Италия и Франция.
На ниво български шампионат имаме рекорден брой поредни победи(този сезон Лудогорец го изравни), рекорден брой победи в един сезон(този сезон Лудогорец го изравни), рекорд за най-много отбелязани голове в един сезон за шампионат(неподобрен и до днес)!!!
Сигурно има и други, но в момента не се сещам...

Но пък при Батков имаме и други едни "успехи", които на мен лично ми се ще никога да не повтаряме!
Например "Казанската афера", 7 място в шампионат(само още един път в историята си сме били толкова ниско в класирането), няколко поредни години треперим за лиценза на клуба, 5-6 поредни години без трофей(да, тази серия от 10 поредни години без трофей, точно при него започна), срамът, който донесе на клуба покрай треперенето за лиценза на клуба през 2015 и това, че беше на ръба на фалита, тоталната абдикация от честването на 100 годишнината на клуба, провалът за шампионат през 2013, провалът за КБ през 2015, загубата на един исторически висок коефициент в ЕКТ, една камара провали в ЕКТ срещу скромни за момента и времето си отбори, десетки треньорски рокади, рекорден брой сменени наставници за един сезон, знакови смени на ръководители, знакови реплики(заради една от тях и наказание отнесе от УЕФА) и не на последно място - загробването на клуба с десетки млн. лева дългове, които клуба не се знае дали изобщо ще може да изплати, поне не и в близко бъдеще. Гледам, че много страдаш за легендите на клуба. При него спомняш ли си колко бяха употребените и изхвълени като мръсен парцал след това?

Мезду другото, да, аз работя и получавам заплата - естествено съм на щат при Русев, или който си избереш :) Явно не е лоша, след като след някоя друга седмица мога да си позволя да изляза 10 седмици отпуск и да се насладя напълно на лятото, СП и ЕКТ с участието на любимия Левски. Естествено надявам се и си мечтая да е колкото се може по-продължително участието ни и дано с късмет и помощ от Господ да играем в груповата фаза, което на този етап и състояние на отбора реално е доста трудно...

А ти си пиши празни приказки ;)

пп: забравих и милионите от Газпром. Тръбата така и не стигна до нас :)
Последна промяна от rane на 07 юни 2018 19:08, променено общо 1 път.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 юни 2018 18:37

Не се обиждайте, това е форум Левски не оранжево червения плювалник. Казвайте мнения без да засягате другите даже и да не сте съгласни. rane, не, не ,не :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 18:39

terata написа:Ако може някой от вечно мрънкащите да направи една рекапитулация на зимните трансфери на Левски и оранжевите. Мерси предварително! Защото цяла зима мрънкахте как тирето пак привлякло супер класни чужденци, некви си "звезди", как ние пак на пожар сме привличали некви анонимници и още и още. А накрая какво стана??? Тъпспорт дали ще излезе пак със статия Така го правят шампионите? :mrgreen: Само дето много от вас се водят точно по такива парцали.

Ти пък. Те и Алберг толкова го хвалеха, бил ни предложен и на нас, но сме изпуснали такъв страхотен играч и.......сега го освобождават. Явно така го правят шампионите :lol:

Инак форумните дърдорковци играчи за 2 отбора доведоха в Левски, няколко СТД, дори и скаутска мрежа изградиха :shock:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 18:45

TristaNNN написа:
terata написа:Ако може някой от вечно мрънкащите да направи една рекапитулация на зимните трансфери на Левски и оранжевите. Мерси предварително! Защото цяла зима мрънкахте как тирето пак привлякло супер класни чужденци, некви си "звезди", как ние пак на пожар сме привличали некви анонимници и още и още. А накрая какво стана??? Тъпспорт дали ще излезе пак със статия Така го правят шампионите? :mrgreen: Само дето много от вас се водят точно по такива парцали.

Ти остави тая работа с партенките и мрънкането, ами я виж форумната лелка методито по кого въздиша днес - СТД Ивайло Петков, моля ти се... :lol: Аз се учудвам как все още не е "селектиран" и Тони Тасев, който вече е свободен агент.
А ти знаеш ли, че унижихме още една легенда на клуба? Екимката вече не е част от клуба :o Или поне така се пише.Каква загуба само, а :lol:

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 18:48

terata написа:Яблонски дали мина прегледите вече? :roll: А Обертан кога ще подписва и той с новия си клуб? Кога ще се събираме да гоним с камъни ръководството? :?
:lol: :lol: :lol:
Кога тръгват автобусите? Ще има ли храни и закуски или да си носим? :lol:

А БЛИЦ пишат ли как се представя Яблонски в отбора му в Турция? Нали зимата там го "продадохме" :)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юни 2018 18:54

rane написа:А ти знаеш ли, че унижихме още една легенда на клуба? Екимката вече не е част от клуба :o Или поне така се пише.Каква загуба само, а :lol:

Екимов направо щеше да иляди в Левски, тоя смени сума ти треньори, президенти, директори, а колко играчи минаха през ръцете му, ехеееее.... И повечето не можеха да тичат след 60 минути. Да видим тука колко ще го защитят. :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 07 юни 2018 18:58

TristaNNN написа:Ай, ай, ай .... падението е пълно - да се коментрира привличането на изгонените от Литекс дървета. Срам и позор! :shock: :oops:

Вземете ги всичките.С Буш и Костов ги искам на следващия мач титуляри срещу нас. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 07 юни 2018 19:03

Serafim написа:
rane написа:А ти знаеш ли, че унижихме още една легенда на клуба? Екимката вече не е част от клуба :o Или поне така се пише.Каква загуба само, а :lol:

Екимов направо щеше да иляди в Левски, тоя смени сума ти треньори, президенти, директори, а колко играчи минаха през ръцете му, ехеееее.... И повечето не можеха да тичат след 60 минути. Да видим тука колко ще го защитят. :)

Верно е. Чак не мога да повярвам, че не е в клуба. Този+ някакъв агент на ДС, бивш шеф на НДК(Друмев май се казваше), Руслан и шефа на стадиона ни направо изглеждаха несменяеми :evil: Сякаш само шефа на стадиона все още е в клуба, но може и да съм пропуснал новина за смяната му, ако разбира е имало такава.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 юни 2018 19:23

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Ай, ай, ай .... падението е пълно - да се коментрира привличането на изгонените от Литекс дървета. Срам и позор! :shock: :oops:

Вземете ги всичките.С Буш и Костов ги искам на следващия мач титуляри срещу нас. :lol:

Ма кога пи бушмилс не рИва :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”