Благодаря. Извинявай.
Между другото подкрепям предложението на един съфирумник - Владо на левия бек, вместо Прохи.
Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
metodito написа:Благодаря. Извинявай.
Между другото подкрепям предложението на един съфирумник - Владо на левия бек, вместо Прохи.
Какво?
Само Левски!
Мистри написа:ivaka написа:Виждам, че всички сте хейтъри от класа!
Един ВЪПРОС, САМО ЕДИН!
КОЙ ДОВЕДЕ ГАРА ДЕМБЕЛЕ НА ГЕРЕНА?
КОЙ?
Кой уговори Коко да ни даде Гарата?
Защо Коко ни даде Гарата?
В цялата работа има точно двама човека, говорили на един рожден ден - единият рожденик, а другият гост с много хубав подарък, след което Гарата ни радваше толкова много!
Питахте за един добър трансфер на Гонзо, ЕТО ВИ ГО - ГАРА ДЕМБЕЛЕ!
Гонзо доведе Гарата в Левски!
Още нещо?
Не защитавам никой, просто спрете да хейтвате!!!
Абе , пич, ти български не знаеш ли? Хейтвате.Някои съвсем се оляхте в стремеж да сте "съвременни".
Хората ОБСЪЖДАТ . Така се казва на български.
И кой "избор" беше въпросният Гара? Случаен избор.
Я направи сметка от колко футболисти твоят любимец намери няколко и то по този принцип.
Заслужавате си Директора.Малцинството, което го подкрепяте.Мнозинството Левскари страдат.Защото бяхме на принципа " По-умният отстъпва".
Така глупостта в клуба надделя в последните години.
Къде написах, че Гонзо ми е любимец, къде?
Ако обичаш, а и да не обичаш, не ми прави забележки за българския, защото във форума са позволени някои неща и мога да избирам дали да говоря с чуждици, на жаргон или по друг начин, стига да няма цинизми, но и това е допустимо в определени случаи.
Почти съм сигурен, че не си ми на годините нито на други работи, а вероятно и на посетените мачове на Левски, за да ми правиш забележки!
Когато е трябвало да ми оценяват българския са ми го оценили и в момента имам такава позиция, че аз оценявам други, макар и не по български, и не като учител!
На твоя "ПИЧ", КОЕ МУ Е БЪЛГАРСКОТО и КНИЖОВНОТО?
Предлагам да приключим с едно извинявай, защото нито се заяждам с теб персонално, нито съм ти отправил лична критика!
Написаното от мен е 100% истина и ако не го знаеш, значи си толкова наясно с това как стават някои неща във футболните реалности в България!
ivaka написа:Мистри написа:ivaka написа:Виждам, че всички сте хейтъри от класа!
Един ВЪПРОС, САМО ЕДИН!
КОЙ ДОВЕДЕ ГАРА ДЕМБЕЛЕ НА ГЕРЕНА?
КОЙ?
Кой уговори Коко да ни даде Гарата?
Защо Коко ни даде Гарата?
В цялата работа има точно двама човека, говорили на един рожден ден - единият рожденик, а другият гост с много хубав подарък, след което Гарата ни радваше толкова много!
Питахте за един добър трансфер на Гонзо, ЕТО ВИ ГО - ГАРА ДЕМБЕЛЕ!
Гонзо доведе Гарата в Левски!
Още нещо?
Не защитавам никой, просто спрете да хейтвате!!!
Абе , пич, ти български не знаеш ли? Хейтвате.Някои съвсем се оляхте в стремеж да сте "съвременни".
Хората ОБСЪЖДАТ . Така се казва на български.
И кой "избор" беше въпросният Гара? Случаен избор.
Я направи сметка от колко футболисти твоят любимец намери няколко и то по този принцип.
Заслужавате си Директора.Малцинството, което го подкрепяте.Мнозинството Левскари страдат.Защото бяхме на принципа " По-умният отстъпва".
Така глупостта в клуба надделя в последните години.
Къде написах, че Гонзо ми е любимец, къде?
Ако обичаш, а и да не обичаш, не ми прави забележки за българския, защото във форума са позволени някои неща и мога да избирам дали да говоря с чуждици, на жаргон или по друг начин, стига да няма цинизми, но и това е допустимо в определени случаи.
Почти съм сигурен, че не си ми на годините нито на други работи, а вероятно и на посетените мачове на Левски, за да ми правиш забележки!
Когато е трябвало да ми оценяват българския са ми го оценили и в момента имам такава позиция, че аз оценявам други, макар и не по български, и не като учител!
На твоя "ПИЧ", КОЕ МУ Е БЪЛГАРСКОТО и КНИЖОВНОТО?
Предлагам да приключим с едно извинявай, защото нито се заяждам с теб персонално, нито съм ти отправил лична критика!
Написаното от мен е 100% истина и ако не го знаеш, значи си толкова наясно с това как стават някои неща във футболните реалности в България!
Прочети подчертаното и се радвай.Бъди СИГУРЕН , че не съм.За което се радвам.Ходя на мачове на Левски от 1962-ра година.Не знам, какви са ти другите работи, но съм сигурен , че са малки.
По темата.Най-добрият трансфер, който чакам с нетърпение е, Директора да го върнат в Пловдив, Перчема-на гарата.
Въпреки всичко, пожелавам успех на НОВИТЕ и ОТБОРА.
п.п.И се пише–Не подкрепям НИКОГО,а не НИКОЙ.Ако си Левскар-пиши на български.
Последна промяна от Мистри на 21 яну 2016 21:48, променено общо 1 път.

- Себастиан Фетел
- Контакти:

Ако е добър на футбол, толкова колкото е грозен, ще е трансферен удар.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Е с тоя мамун вече феновете на останалите отбори ще ни спукат от ебавки 
- blue avalanche
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Е с тоя мамун вече феновете на останалите отбори ще ни спукат от ебавки
То щото Дембеле беше модел на Армани...
Той да им къса мрежите,пък те нека го късат от майтапи.
Иббаа, тоя е най-грозния досега 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- levskarcheto96
- Контакти:
Тоя ми мяза на футболист тип Нджонго Присо от ЦСКА, дано да греша. (Не съм му гледал изявите.
)
-
Ние сме Левски
- Контакти:
Бат Стоьо няма от какво да се оплаче до момента . Има трима много добри централни защитници , класа и опит от лявво ,същото се отнася и за вратаря , като само от дясно сме малко под въпрос. В средата има много сериозни халфове като Джери и Жорката . Бързината от Нарчето и Мангалето , които съвсем спокойно могат да се окажат и добра инвестиция предвид годините им , а може и да са големи издънки ще видим. Подавачите са на лице (Бедойката и Бурабия) , Прохи и Краев също са ни много важни играчи и остава само един класен нападател и мисля ,че сме бетон. Адски ми се искаше Литекс да остант ,защото това вече е една мега безсмислена А група , където единствено Лц са пред нас , но ако един Кешеру се контузи там нещата са доста на кантар. За турнирите ще се класираме спокойно ,а там какво ще стане божа работа....