Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот BRF » 14 ное 2024 19:31

Dust написа:
BRF написа:Аз като цяло така и не разбрах каква е функцията на бфс!За 7-8 години не помня нищо да е давано от бфс за отбора в който е играл сина ми,те са общо 3!Не съм чул за топки,врати,екипировка от тяхна страна!Ние родителите сме плащали винаги всичко,разбира се и такси,хотели ,храна като имало турнири такса участие!

Тези школи/отбори частни ли са били или такива към БФС? Ако са частни БФС няма как да издържа такива.
BRF написа:Не съм чул някаква политика на тема разговори с държавата и съответните органи,терени ,обучения на треньори...................не знам какво още да изреждал!От пияниците боби и ко,минахме на малоумника гонзо!Ако аз отида при собственика на фирмата която ръководя и му кажа да изтегли кредит за заплатите,какво мислиш,че ще ми отговори!?!

Мисля, че сериозно се смесват нещата и примерите не са адекватни. Терени също не са задължение на БФС, нищо, че и те изграждат такива из страната. Обученията на треньори от кога е работа на БФС не зная. Да, БФС е на върха на пирамидата, те трябва да контролират целият процес, но представям си отива в случая Гонзо и казва на ръководещите школата на ЦСКА-София, "вие ще работите по еди каква си програма и модел" е аджеба това няма как да се случи, защото първия отговор ще е, като почнеш да издържаш школата, тогава ще ни казваш как да работим.

След избора на Гонзо за президент повечето фирми които са спонсорирали БФС са спрели същото, а причината вероятно е, че Гонзо не иска да им играе по свирката.
dedko2022 написа:Изобщо не е спамене, а питах съвсем сериозно според теб Осмокласника има ли капацитет да управлява българският футбол и в частност едни много пари, които иска от държавата.

Решенията в БФС се вземат от УС, така че едва ли каквито и решения да се вземат са без съгласие на същия. Кой какъв капацитет има има и какво може да управлява без да го познавам не мога да кажа. На голи приказки само лаладжиите се облягат, а целта им е, защото не е моя човек.

Еми ок,значи стигаме до това,че от бфс нищо не зависи,те просто администрират първенството и бухат яко глоби!Защо тогава говорят с министри и премиери за пари да правели и някакви неща!Че и направо,дайте ми например 10 милиона и аз ви гарантирам ,че нещата ще се подобрят!Това са думи на осмокласника,като не зависи нищо от бфс,от къде на къде ще търси пари и ще обещава!
Не искам да те нападам,макар темата да позволява понеже е без цензура,хахахаахахСтрашно ме боли от това което съм видял и доста хора ме познават и знаят ,че в лично качество правя каквото мога!Даже следващия месец ще правим детски турнир като фенове на ЦСКА в Бурга който е ежегоден и го правим за децата!Най-вероятно сам осъзнаваш какво дъно е гонзо,прост човек без никакъв опит!Бъди здрав!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 19:36

Едва ли аз и който и да е тук във форума знаем повече, и сме навътре в нещата от хора занимаващи се всеки ден с това.
Който желае да пусне записа от 20:00 минута https://dsport.bg/komentarno-studio~181 ... jhv93QbrHw
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 14 ное 2024 20:40

peliforewer написа:
krumeto написа:
pomiqrat написа:Тея само от глоби правят минимум по 100 000 на месец.

"Да би мирно седяло, не би чудо видяло."

"Да би кренвирши яло, не би глоба видяло" :)

Хм, какви кренвирши?
С тези играчи и приказливия треньор, повече от буламач - свинска пача не заслужава тЕрето ви.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 ное 2024 20:52

Dust написа:Едва ли аз и който и да е тук във форума знаем повече, и сме навътре в нещата от хора занимаващи се всеки ден с това.
Който желае да пусне записа от 20:00 минута https://dsport.bg/komentarno-studio~181 ... jhv93QbrHw

Кой визираш, Томислав и Александров ли?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 20:58

Всички и е видимо, че знаят много неща, но ги споделят завоалирано, че чак пример дадоха с тяхната работа.
Знаем, как се случват нещата у нас. Не си ли удобен ти ебават мамата. Аз не казвам, че Гонзо е някакъв уникален ръководител и т.н.
Всеки изтъква Бербатов, та Бербатов и като го хванат и не го за топките какво правим?
Както каза Грънчаров, след месец ще се чества 100г БФС и там ще видим кои са спонсорите, кои ги няма, има ли нови, кои са те и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

dedko2022
Контакти:

Мнениеот dedko2022 » 14 ное 2024 21:05

Някой по-горе бе постнал финансовият отчет на БФС, от 19 млн и 300 хил. приходи, 600 хил се падат на спонсорите, което е 3%. Това ли пречи на Гонзо реформата, да възроди българският футбол и да ни заведе на световното през 2026г., както обеща?

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 ное 2024 21:25

Според този финансов отчет и ако нещата се движат в същото русло, то за 2024 БФС ще е на минус около два милиона лева.

Другата заложена мина за новото ръководство се оказаха ТВ правата.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 14 ное 2024 21:52

Преди защитаваха вечно наквасения безхаберник Перукан.
Сега ми защитават тъпия осмокласник Гонзо.
Като футболист ставаше като за нащо първенство и го видяхме като излезе в чужбина.
На всички е ясно че за ръководител на Футболния Съюз пък изобщо не става.
След протестите като видяха че е крайно време да се махат пияните некадърници си го номинираха и си го избраха само и само да не е Бербатов щото щеше да ги разпилее и да им разпердушини корупционните схеми.
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 ное 2024 23:29

4x4 написа:Преди защитаваха вечно наквасения безхаберник Перукан.
Сега ми защитават тъпия осмокласник Гонзо.
Като футболист ставаше като за нащо първенство и го видяхме като излезе в чужбина.
На всички е ясно че за ръководител на Футболния Съюз пък изобщо не става.
След протестите като видяха че е крайно време да се махат пияните некадърници си го номинираха и си го избраха само и само да не е Бербатов щото щеше да ги разпилее и да им разпердушини корупционните схеми.

Абе вие така се кълнехте и за ГГ(след екларациите ви против него), даже един беше написал в подписа си, че и свирки ще му правите, а сега никакъв го няма, викахте и на Томов - Бате Саше спаси, след като го уцелихте по главата с бутилка, сега сте за тоя дето му викахте пред майка му К''''''!
Припошка му работа.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 15 ное 2024 08:02

Изображение