Dust написа:BRF написа:Аз като цяло така и не разбрах каква е функцията на бфс!За 7-8 години не помня нищо да е давано от бфс за отбора в който е играл сина ми,те са общо 3!Не съм чул за топки,врати,екипировка от тяхна страна!Ние родителите сме плащали винаги всичко,разбира се и такси,хотели ,храна като имало турнири такса участие!
Тези школи/отбори частни ли са били или такива към БФС? Ако са частни БФС няма как да издържа такива.BRF написа:Не съм чул някаква политика на тема разговори с държавата и съответните органи,терени ,обучения на треньори...................не знам какво още да изреждал!От пияниците боби и ко,минахме на малоумника гонзо!Ако аз отида при собственика на фирмата която ръководя и му кажа да изтегли кредит за заплатите,какво мислиш,че ще ми отговори!?!
Мисля, че сериозно се смесват нещата и примерите не са адекватни. Терени също не са задължение на БФС, нищо, че и те изграждат такива из страната. Обученията на треньори от кога е работа на БФС не зная. Да, БФС е на върха на пирамидата, те трябва да контролират целият процес, но представям си отива в случая Гонзо и казва на ръководещите школата на ЦСКА-София, "вие ще работите по еди каква си програма и модел" е аджеба това няма как да се случи, защото първия отговор ще е, като почнеш да издържаш школата, тогава ще ни казваш как да работим.
След избора на Гонзо за президент повечето фирми които са спонсорирали БФС са спрели същото, а причината вероятно е, че Гонзо не иска да им играе по свирката.dedko2022 написа:Изобщо не е спамене, а питах съвсем сериозно според теб Осмокласника има ли капацитет да управлява българският футбол и в частност едни много пари, които иска от държавата.
Решенията в БФС се вземат от УС, така че едва ли каквито и решения да се вземат са без съгласие на същия. Кой какъв капацитет има има и какво може да управлява без да го познавам не мога да кажа. На голи приказки само лаладжиите се облягат, а целта им е, защото не е моя човек.
Еми ок,значи стигаме до това,че от бфс нищо не зависи,те просто администрират първенството и бухат яко глоби!Защо тогава говорят с министри и премиери за пари да правели и някакви неща!Че и направо,дайте ми например 10 милиона и аз ви гарантирам ,че нещата ще се подобрят!Това са думи на осмокласника,като не зависи нищо от бфс,от къде на къде ще търси пари и ще обещава!
Не искам да те нападам,макар темата да позволява понеже е без цензура,хахахаахахСтрашно ме боли от това което съм видял и доста хора ме познават и знаят ,че в лично качество правя каквото мога!Даже следващия месец ще правим детски турнир като фенове на ЦСКА в Бурга който е ежегоден и го правим за децата!Най-вероятно сам осъзнаваш какво дъно е гонзо,прост човек без никакъв опит!Бъди здрав!