zlatan написа:спрете да намесвате футболиста и ръководителя Гонзо.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.
Чакай малко. Тук почнах да се подхвърлят намеци какъв футболист бил Гонзо. Как той бил никой като футболист едва ли не? Темата е озаглавена: "Георги Иванов-фен тема", а не "Треньорът Георги Иванов-фен тема". На предните страници се появиха малоумни коментари. Някакви тука съвсем изтрещяват! Какви нулеви години БЕ, ЕЙ?!!!
Играхме ли два пъти в групите на ЛЕ? Ако бяхме влезли тази година отново и по този начин задминем всички други отбори и въобще станем недостижими за Литекс и ЦСКА по поредни участия в еврогрупи, ще има някакви СЕМКАДЖИИ, които ще кажат: "Ема, не! Провал! Четвърта поредна година трябва да сме в групи! Оставка!"
Фифи, ти със всичкия ли си, че наричаш Гонзо "мангал"? Що за неблагодарност, БЕ?!
Какво ти е длъжен "Левски" на теб. Специален ли си, що ли?!
Какви нулеви години като отпаднахме на полуфинал за Купата миналият сезон с дузпи на полуфинал?! Дузпи! С дузпи отпаднахме и сега преди плейофите за ЛЕ. Дузпи! На някой говори ли му нещо това? Заради един глупашки автогол не отидохме на 1/16 финал за ЛЕ.
Две супер прилични евроучастия! Разпиляхме шампиона на Герена миналата година. Сега се надявам, че пак ще го направим. Но пак ще има недоволни! Малоумна работа!
Честно!
Аз лично не харесвам засега работата на треньора Иванов, но не го бъркам нито с Гонзо - футболистът, нито с Георги Иванов - един от най-добрите нападатели в историята на клуба, човек, който бе прегазен от Наско Сираков - само и само да не е в "Левски", да не открадне любовта на публиката и да не постави рекорди по голове!
Успехите на Гонзо като спортно-технически директор не са били постигани от никой за това време!
Хайде посочете ми друг спортен директор или там, както си го казват, който за три години е постигал, това, което той.
Стойчо Стоилов? Тцъ! Спортните директори на Черно море, ЦСКА, или на Локо ПД? Тцъ!
Има ли сътресения в клуба? Някакви административни проблеми? Лицензи и разни такива неща? Самият факт, че от Герена си тръгна треньор, който не плю по клуба и ни разнася из цяла България - Ясен Петров, говори за работата на директора.
Въобще, според мен много хора са настроени предварително негативно към Гонзо и сега им се е паднало да храчат!