Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот metodito » 18 юли 2016 12:50

rhaegar написа:Ами, слагаш го на позиция, на която никога не е играл и шансовете да направи нещо са повече от минимални. Същото като с Роман на бека.
То е ясно, че от Нар почти нищо не става, ама чак па дефанзивен халф, айде нема нужда.

Ми де да знам, човек, разсъждавам на глас. Иначе бъдещето е пред Франсис и само от него си зависи (и от добър треньор), за да се развие.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Контакти:

Мнениеот OGI1914RZ » 18 юли 2016 16:57

За пореден път, с риск да навлека гневът на много хора тук, ще си кажа мнението че Франсис Нар не е чак толкова зле, колкото го изкарвате. Почти във всеки мач, това недолюбвано от вас негърче, прави няколко показни спирания/поемания на топката, които на 80% от сегашните ни играчи тепърва им предстои да научат.... Някой да извади статистика за брой нападения в гостуването на Марибор,по фланга на Нар и по крилото на което беше Роман... Помагаше на Веско поне толкова, колкото Роман на Сашко...факт. Не подценявайте качеството на движението без топка, той почти винаги е свободен и я иска.Нормално е след като през него минават два пъти повече подавания, да греши два пъти повече...За мен е по добре да пропускаме, отколкото да не създаваме! Какво създадохме по десния фланг? Обнадежден съм от това че с Нар по дясното и Деса по лявото крило ще играем най на края с две крила... Очаквам го, и ще Ви напомня когато Нар си повярва още съвсем малко.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 юли 2016 20:01

OGI1914RZ написа:За пореден път, с риск да навлека гневът на много хора тук, ще си кажа мнението че Франсис Нар не е чак толкова зле, колкото го изкарвате. Почти във всеки мач, това недолюбвано от вас негърче, прави няколко показни спирания/поемания на топката, които на 80% от сегашните ни играчи тепърва им предстои да научат.... Някой да извади статистика за брой нападения в гостуването на Марибор,по фланга на Нар и по крилото на което беше Роман... Помагаше на Веско поне толкова, колкото Роман на Сашко...факт. Не подценявайте качеството на движението без топка, той почти винаги е свободен и я иска.Нормално е след като през него минават два пъти повече подавания, да греши два пъти повече...За мен е по добре да пропускаме, отколкото да не създаваме! Какво създадохме по десния фланг? Обнадежден съм от това че с Нар по дясното и Деса по лявото крило ще играем най на края с две крила... Очаквам го, и ще Ви напомня когато Нар си повярва още съвсем малко.

И аз на това обърнах внимание - играта му в дефанзивен план в Словения. Има израстване сякаш от миналата година, ама да видим. Словашкият футбол като гледам репортажите е по-бърз от нашия, но сходен - технични футболисти, но по-хубави терени...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 юли 2016 20:11

На мен Нар си ми харесва:)Не мога да кажа същото обаче за В.Христов.Измислен нападател.Иначе са обща болка неефективните центрирания от крилото.Баси-как може професионални футболисти да не се научат поне да я центрират,като хората!След Т.Калво нямаме играч,който да може да я подаде точно от крилото!От настоящите само Орачев се доближава до това.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 18 юли 2016 20:53

Както е измислен така може да реши мача в София......има ли друг по добър и голаджия във момента...

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 18 юли 2016 21:06

Това,че не сме намерили по-добър,не означава,че този е читав:)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 юли 2016 15:08

И аз съм на мнение, че в Нар има хляб. Позитивните неща са скоростта му и това, както писа колегата по-горе, че винаги иска топката и в повечето случай е непокрит. Което пък говори, че се движи добре без топка.
Малко ми напомня на Гари Родригес, с разликата, че Нар не се справя в ситуации едно на едно, освен ако няма летящ старт и място да развие скоростта си.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 19 юли 2016 15:57

Serafim написа:И аз съм на мнение, че в Нар има хляб. Позитивните неща са скоростта му и това, както писа колегата по-горе, че винаги иска топката и в повечето случай е непокрит. Което пък говори, че се движи добре без топка.
Малко ми напомня на Гари Родригес, с разликата, че Нар не се справя в ситуации едно на едно, освен ако няма летящ старт и място да развие скоростта си.

Нар, Адениджи и Сандберг трябва да бъдат оставени на спокойствие тази година. Един ще се адаптира по- рано, друг- по- късно. Различни хора, различни характери, различни култури.Колко време беше необходимо на Роман? Ами на Боян? Да не мислите че от първия ден е викнал по защитниците "оди у лево (десно) майку ти йе+ем!" При това са хора близки по произход, език, етническа принадлежност. Един Мики Орачев блесне в един мач с наистина серия добри отигравания, после се издъни, след това е резерва. И той все още не се е приспособил към условията на мъжкия футбол при все, че е българин. При това израснал като футболист на Герена. Тези момчета са на неговите години. Задачата на треньорите е да ги аклиматизират възможно най- бързо и да извадят на преден план положителните им качества. И един въпрос към хората с информация от кухнята. Близнаците намериха ли си по- престижен отбор от Левски където да получат повече игрови минути и да се развият като професионалисти или си останаха дребни мижитурки с колибарски манталитет които използваха Левски само заради първокласно полученото лечение?

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 19 юли 2016 16:09

wilge написа:И един въпрос към хората с информация от кухнята. Близнаците намериха ли си по- престижен отбор от Левски където да получат повече игрови минути и да се развият като професионалисти или си останаха дребни мижитурки с колибарски манталитет които използваха Левски само заради първокласно полученото лечение?

Какъв отбор да си намерят тея мекотела? Безхарактерни футболисти, на никой уважаващ се клуб не му трябват. Или ще отидат в някой български средняк, или ще играят някъде по долните дивизии в чужбина.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 19 юли 2016 17:03

Jürgen написа:
metodito написа:Аз Нар го виждам - в дефанзивния вал.

Къде по-точно? Като бек може би?

Предполагам като бъдещия Ричард Еромоигбе 8-)
CHELSEA

Върни се в “Левски”