peliforewer написа:Bukay написа:Ozzimozzi написа:ugly bug написа:Ozzimozzi написа:https://www.youtube.com/watch?v=Be8nbt8PqIU&t=904s
Страхотна кариера...
Красиви голове..
Дай Боже някой да постигне неговите резултати..
200 и няколко мача с 92 гола... Повече от прекрасно.
След Перуката и сега с Гонзо Промяната, не виждам как ще се случи това. Поколението на Бербатов бяха последните бели лястовички, така че който гледал - гледал.
Човекът, който се изниза от националния като пръдня из гащи пред цяла България?!
Бербатов стана футболистът вкарал най-много голове за българският национален отбор и обясни много ясно защо не желае да играе повече в националния отбор.Ако феновете се бяха вслушали в неговите думи още тогава и бяха скочили срещу Боби и компания може би нямаше да я има тази агония която продължава и сега с наследника и протеже на Боби Гонзо.
"Каква чест! Да мога да играя за своята страна и да представям нейния пръв отбор, беше една от най-високите награди, които можех да получа в кариерата си! Да водя отбора като негов капитан, и да оглавя класацията на голмайсторите за всички времена е едно от постиженията в моята кариера, с което най-много се гордея! Нямаше значение дали печелим или губим - всеки път, когато съм стъпвал на терена с националната фланелка, ме изпълваха радост и гордост!"
Димитър Бербатов дебютира за мъжкия национален отбор на България през 1999 г., когато е едва 18-годишен. Налага се като ключов играч и от 2006 до 2010 г. е негов капитан. До оттеглянето си през 2010 година Бербатов изиграва 78 мача, в които отбелязва 48 гола. С тях оглавява вечната ранглиста на голмайсторите на А националния тим. Държи рекорда и за „Футболист на годината“ – печели отличието седем пъти.
Имам впечатление, че си човек на години видял много. Помниш ли колко мача със слабаци организираха Боби и Ко, само и само Барбито да подобри рекорда на Бонев? Нима може да сравняваш головете на Зума, с които ни е класирал на големи първенства, с тези на сърдиткото? Кажи поне един мач с решаващи голове на Бербатов?! Когато ставаше напечено той просто се скриваше и само си оправяше диадемката, разхождайки се по терена....